- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.301
ya bugünden sonra yemezsin kuzum sıkma sen kendini iyi pozitif düşün bende bitki çayı çok içiom fazlada sebze yemiom meyve çok yiyom ooo herşeyi böle takarsak işimiz iş
Sen maydanoz yeme artik tatlim cok kisi soluor vardir elbet yani.bisisii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nette okudum kızlar 2 fincandan fazla tüketilmediğinde sorun yok kızlar bulantı gidermek içinde kullanılabiliyomuş
bende öyle dumuştum ama ben şubatta doğum yaptım.
Yaa simdi bi yerde okudum ctlatma ignesi olduktan 9 10 gun.sonra test yapip sonucu ogrenebilirler dio catlatmadan sonra belirtiler kasiklarda agri goguslerde hassasiyet agri tuvalet ihtiyaci artmasi gereksiz uyku durumu mide bulantisi yaaaaa yaaaaa cok heycanlandimmmm
Selam cnm Ben catlatma ignesi oldum 14 cü günüm bugun igneden sonra o belirtiler yok bende henüzama adet agrisi gibi gelip gidiyor arada banada dua edin :'(
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ewet onlardan bayagidir uzagim acikcasi da yesilcaydan vazgecemiorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Merhaba canimm hayirlisi neyse o olsun tatlim ya sen uzulme sakinn dualarimz hepimizle tum hamisligi bekleyenlerle duamizz
Aynen canım şu 15 gün birbirimize hatırlatalım :) sayılı güm çabuk geçer nasılsa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam anlastıkınsallah bu ay hamıle kalırız yaa o kadar cok ıstıyorum kı :/ 27mayıs ewlılık yıl donumum. Eger mayısta hamıle kalırsam benım ıcın cok guzel olacak :) 2 yıldır ewlıyım ama kayınwalıdem daha 1 haftadır bebek muhabetı acmaya basladı,bebek lıflerını fln gosterıyo.o bıle artık dayanamadı galıba.wallahı ınanın onu bıle sewındırmek ıstıyorum bazen :)
Bebekim ben eve gdyrm kayınvalidemlere bide temizlik var biraz uzağım bugn sabah görşrz gece girebilirsem girerim öpyrm sizi 😘😘😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam anlastıkınsallah bu ay hamıle kalırız yaa o kadar cok ıstıyorum kı :/ 27mayıs ewlılık yıl donumum. Eger mayısta hamıle kalırsam benım ıcın cok guzel olacak :) 2 yıldır ewlıyım ama kayınwalıdem daha 1 haftadır bebek muhabetı acmaya basladı,bebek lıflerını fln gosterıyo.o bıle artık dayanamadı galıba.wallahı ınanın onu bıle sewındırmek ıstıyorum bazen :)
Seninki yine gec basladi canim benim evliligimin 3.ayinda basladi baska torunlarida var ama benim bu hosuma gitmedi acikcasi pek bu esimle benim kararim sanki sadece olay biz kadinlarda bitiyo gibi dusunuyolar
Insallah en kisa zamanda bbu mutlulugu yasarsin kuzum
ınsallah canım ınsallah.
benım ayaklarım cok usur.usumesın dıye kat kat corap patık panduf gıyıyorum.bu dahı benı tedırgın edıyo.senınde usuyomu ayakların
ewet canım bı acıdan da oyle ama senın esınden de torun sahıbı olmak ıstıyo demek kı..benımkılerın hıc torunu yok dusun artıkve onlarda ayıptır boyle seyler konusmak.kadın astı kendını :) sen ne zamandır bebek dusunuyosun
Evet bende cok usuyorum yni herkes kansizlik felan dedi ama bende ole bisi yok ama bende cok usuyorum neden tedirgin oldun ki ?
Son 2 aydir dusunuyorum ki zaten daha yeni 6.5 yillik evliyim yani
Son 2 aydir dusunuyorum ki zaten daha yeni 6.5 yillik evliyim yani
yanı ayakların usur adetlıyken agrılı gecer flnne bılım hanı ayaklarım usuyunce yumurtlaıklarıma zarar gelır mıkı dollenme asamasında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?