Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

slm kıslar
bn bugun doktra gttım progestron tetı yaptı sonuc
41,02
sızce normalmı neye ısaret doktara gosteremedım daha cuma gostercem yardımcı olurmusunuz

Tatlim inan hic bilmiyorum ya ben daha once hic doktora gidip ilac kullanmadim ya hic anlamiyorumda netten baksana bi arastir

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ınsallah doktora sadece kese gormeye gıdersın canım :)

slm kıslar
bn bugun doktra gttım progestron tetı yaptı sonuc
41,02
sızce normalmı neye ısaret doktara gosteremedım daha cuma gostercem yardımcı olurmusunuz

Kuzum biraz goz attim da 10 un altinda olunca sorun var demekmis yani korkma endiselenecek bisey yok kuzucummm :)

Arkadaslar esimin aldigi gebelik testini az once yaptim cok silik 2. Cizgi cikti benim adet gecikmesnin 5. Gunuydu daha onceki testlerde 1-2 saat sonra silik cizgi cikmisti testin markasi nova ilk defa gordum sizce yanlis sonuc vermis olabilirmi yarinda kan verecektim suan karismis durumdaym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet mi oldun sen acaba yoks kan testi mi yaptn nie bu kadar emnsn acabaaaa canimcim

ne sizde ki gibi bi belirti var nede başka birşey ondan bu kadar eminim

arkadaşlar 8-9 gün çok erken bence hamileysenizde negatif çıkma olasılığı çok yüksek boşuna kendinizi üzeceksiniz

canım neye dayanaraktan söylüyorsun ki yumurtlama günleri belli yumurtlama olduktan 1 hafta sonra bile çıkar 3 günlük bebk bile biliniyor ultrasyon ve idrar da çıkmaz ama kesinlikle kanda çıkar geç döllenme yok ise

en ıyı sonuc kan tatlım rabbım gonlune gore versın ıns

Of agrim hala çok midem de bulaniyor kizlar ne yapmaliyim bu sağ klasik agrisi için. Agri kesici alsam birşey olur mu

Bende bu ay hamiş olmak istiyorum rahim filmi çekildi şans daha yüksekmiş allahım herkese nasip etsin inşallah burdan nisan hamişleri olarak herkese mutlu haberlerimizi duyururuz

Bende bu ay hamiş olmak istiyorum rahim filmi çekildi şans daha yüksekmiş allahım herkese nasip etsin inşallah burdan nisan hamişleri olarak herkese mutlu haberlerimizi duyururuz

Rahim filmi zor oldu mu canim ben de cektircem korkuyorum ama

Tatlim inan hic bilmiyorum ya ben daha once hic doktora gidip ilac kullanmadim ya hic anlamiyorumda netten baksana bi arastir

Progestoron yumurtlama seviyesini gosteriyor 40 bayagi iyi bideger hamile olabilirsin cnm insallh ) bnmki 18 di gebe olmadgimi ogrendm zaten

Icme iyi degil hmile olm riskin varsa

Ayyy ayyy hemen git hastahaneye acile bi kan ver silik cikinca diger topiclerde hamileyim diolar kanda kesin cikar keske sabah ilk idrarla yapsaydin ama git simdi bence yaa

Ayyy kuzum insallah hamissindir

Insallah canim yarin sabah kan vericem ogleden sonrada sonuc cikar demislerdi hayirlisi bakalim suan cok stresliym

Stres yok kuzum hic gerilme rahat ol insallah yarin gusel haberler verirsin rabbim buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…