- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #2.481
Yakın olsak varyaa kesin yanına gelmiştim heee o zaman görürdük üzülüon mu üzülmüon muuu
Cnmsn yaaa belirsizlik çok kötü bişey kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet haklısın doğru ama bu kadar üzülme adet vaktin değil daha ondan dolayı bunları diorum sana inşallah kötü bişi yok öğrencez akşam sen artık düzel ve kötü düşünmee kendine gel
Tmm cnm bni üzende bu hayatım adet gnmde olsa ikileme düşmezdm diğer aya derdim şmdi garip bi hal aldm bilmyrm
işte o ikilemden dolayı kendini üzme artık başka bişiler düşün hayırlısı neyse o olsun bak ilk günden beri diyorum burda hayırlısı neyse o olsun zor seçimde kalmayalım hiç diyorum hep adet olmuşsan bile en hayırlısı buymuş demek dicez ama bebişin varsaaa o zaman sen üzülcen bu sabah yaptıklarına üzüntüne o sebeple sakın ol akşamı beklioruz artık sakinceee zaten ben kilo almışımmm kapanan pantalonum kapanmıo sıkınca kapanıo ama o zaman karnım çok acıo fermuarrra kadar açık sabah bi an oldu şimdi mahf etti benii halimi görsen yarılırsın gülmekten
😊aç otur ben bazen öyle yapıyorum fena oluyrm sıktğnda kaç kilosunki ?
Sölememmmm bayanlara kilo sorulmaz bi kereeeee
Peki 😊 cnm
oof sıkıldım zaten midem bulanıo karnım yine aç ne yesemde çıkartmaya başladım artık halim perişannn
İnşallah bebiş yapıodur 😊😊
Eliff nerdesinnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmyrm ki eger yoksa zten doktora gitmicem haline birakcam sıkı bir diyet spor sonra artik ne zman olursa bir haftada cok saldim kendimi
Ztn kızın hevesini kursağında bıraktm bencil gibi 😞bnm mutszluğm yüZnden kimse büşraya odaklanamadı 😞😞 onada üzüldm ayrı 😞 kıza destek olamadm
buradayım anca geldim kuzum eşimi postaladım ayy burcuma üzüldüm kocasına çokk kızdım benimkinede bi güsel kızdım azarlayıp yolladım bunların umursamazlıkları beni öldürüyo artık
hayr canım kese 5 haftada görünür
Aynen bnde üzülüom kendime bbugn. 😞adet olsamda kurtulsam şunkanama başlasa rahatlasam
Sağol cnm bnm sayenizde atlatcam bugnğ
kuzum çok şükür büşranın bi sorunu yok Allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcak ama senin şuan bize daha çok ihtiyacın var kuzum kafanı bi rahatlat bi boşalt kötü hiçbişey düşünme lütfenn
atlatacaksın tabikide kuzum biz seninleyiz üzme asma o gusel suratını bakim
buradayım anca geldim kuzum eşimi postaladım ayy burcuma üzüldüm kocasına çokk kızdım benimkinede bi güsel kızdım azarlayıp yolladım bunların umursamazlıkları beni öldürüyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?