- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Merhaba arkadaslar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. Bat 6 nisandı hala olmadım beklemedeyim gerçi bnm 2-3 gün geciktiği oluyo inş kırmızı kart yemem :-(
İnşallah cnm dualarım seninle 😊o mutlu haberi alırsın ben en son 27 martta oldm 25 nisan adet günüm inş yumurtayı tutarız bu hafta çok önemlii 😊önerileriniz varmı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben bu ay soğan kürü yaptım aksatmadan. Birde gün aşırı ilişki
ayrıca ilişkiden hemen snra belimin altına yastık koydum spermler dısarı kacması diye.
Yastığı koyunca ayaklarımı havaya kaldırdım yarım saat-kırkbeş dk hiç doğrulmadan ayaklarım havada durdum o gecelerde dusa girmedim sürem dolunca soluma dönüp uyudum sabahları duş aldım. Bu yolları deneyerek hamile kalan arkadaslarım var.
Bende öyle yapıyorum cnm hadi hayırlısı 😊
Masalcım bnm bazen adetim iki-üc gün ileri atabiliyo o yüzden test için acele etmiyorum gecen aylardada böyle oldu hatta korunmayı bıraktgmz ilk ay bir hafta gecikmişti adet olmuştum üzülmüştüm o yüzden pazartesiye kadar yada cumaya kadar bekliyim diyorumbundan iki gün önce acayip belirtiler vardı iki gündür baya haffledi sanki hiç adet olmayacak gibiyim kendimi kaptırmak istemiyorum hamile olmadgmı görünce cok üzülüyorum
ben bu ay soğan kürü yaptım aksatmadan. Birde gün aşırı ilişki
ayrıca ilişkiden hemen snra belimin altına yastık koydum spermler dısarı kacması diye.
Yastığı koyunca ayaklarımı havaya kaldırdım yarım saat-kırkbeş dk hiç doğrulmadan ayaklarım havada durdum o gecelerde dusa girmedim sürem dolunca soluma dönüp uyudum sabahları duş aldım. Bu yolları deneyerek hamile kalan arkadaslarım var.
bence gebeliğin en erken belirtisi memişler, eğer şişlerse ve acımaları devam ediyorsa kesin hamile oluyorsun adete yakın dönemlerde.
evet reglime birkaç gün kala sistiler tas gibiydiler iğne batmaları gögsümde agrı da oldu gögsüm adet dönemlernde sişerdi ama iğne batmaları agrı falan olmazdı bu ay ilk kez yasadım karıncalandı fakat iki gündür ağrılar batmalar baya hafiflesti tas gibiydi biraz daha hafifledi adet belirtisi de olabilir bakalım bekleyelim görelim .
çok fazla matematiksel formül kullanma canım bu seni gerer ve sıkar, yok yere strese sokar. ama ben gece o şeklide uyuyamıyorum illa dusumu alıcam işte.
ama keşke şu sıpalar istendiği ay geliverse di mi ne güzel olurdu
Doktordan simdi geldim kizlar hersey yolunda catlatma ignemi verdi doktorum insallah olucak yaaa Rabbim buyukkk sizler nasilsnz bakalimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktordan simdi geldim kizlar hersey yolunda catlatma ignemi verdi doktorum insallah olucak yaaa Rabbim buyukkk sizler nasilsnz bakalimmm
hosgeldın cnm hayrlısı bakalım yumoslar ne durumda
Yumoslar harika canim.masallahh doktorumda com iyi dedi bakalim yrin sabah igne olcam
o süper bi haber inşallah bu ay bu sayfadaki herkes bebeğine kavuşacak. herşey inanmaktan geçiyor, ve bol bol dua...
Aaa çok sevindm tatlımmm , inşallah olur bizim soruyu sordnmu 😊😊
Sagol tatlim evet bana hergun dedi uc gun boyunca yani gun asiri falan yok durmak yok :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?