Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

bu aydan bize hayır yok galiba diğer arkadaş nooldu acaba oda sonuç alacaktı bugün

Cnmm tşk ederm sordğnnnn için üzülme ltfn gül gibi bi bebiişn olmş yine olur 😊en azından tatmşsn o mutluuu duyguyu😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar bana da nisan ayı çok uğurlu geldi, ev aldığımız gün hamile olduğumu öğrendim. rabbim herkese tattırsın aratmadan inşallah..

bayağı ağlayasım var ama iş yerinde olduğum için sıkıyorum kendimi ateş bastı iyice eve gitseydim hayırlısıyla

bayağı ağlayasım var ama iş yerinde olduğum için sıkıyorum kendimi ateş bastı iyice eve gitseydim hayırlısıyla

Yaa niye ağlıosn ? Ya çok şükür hiç değilse bitane var elbet oda olur cnm bnm Allahın gücüne gider yapma böle

Merhaba kızlar bana da nisan ayı çok uğurlu geldi, ev aldığımız gün hamile olduğumu öğrendim. rabbim herkese tattırsın aratmadan inşallah..

Aminn canimm cok sagol senin adinada cok sevindim Rabbim saglikla evinde oturmani saglikla evladini kucagina almani nasip etsinn...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakin ol canim sakin.aglama lutfenn hayirlisi de tevekkul et lutfennn

eve gidince düzelirim canım bir an öncede adet olurum inşallahta yeni çalışmalara başlarım aklımda yeni çalışmalarda bu arada delirdim mi ne

eve gidince düzelirim canım bir an öncede adet olurum inşallahta yeni çalışmalara başlarım aklımda yeni çalışmalarda bu arada delirdim mi ne

Çok iyi bak 😊azimlisin bi dhaa ki ay büyük ihtimal bende o listede olcam mayıs başlığı açarz 😂😂

Duzelirsn canim insallah merak etme evet calismalaraaa tam gaz devam.

selam herkese bende aranıza katılabilirmiyim bu ay klomen kullandım ve şuan regle 5 gün var çatlıyorum meraktan varmıdır acaba diye evlilik yıldönümü hediyem olur inşallah Allah herkesin gönlündekini versinn amin

Aleykum selam canim tabiki aramiza katilabilirsinn bende klomen kullandim ve bir haftam var adetime bende bekliorum bakalim insallah hediyen olur canim amin insallah Rabbim seninde gonlundekini versin hayirlisi neyse o olsun ne zamandir deniyorsnz doktor klomeni neden verdi sana yani bir sorun falan yok insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…