- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.121
bu aydan bize hayır yok galiba diğer arkadaş nooldu acaba oda sonuç alacaktı bugün
bu aydan bize hayır yok galiba diğer arkadaş nooldu acaba oda sonuç alacaktı bugün
Merhaba kızlar bana da nisan ayı çok uğurlu geldi, ev aldığımız gün hamile olduğumu öğrendim. rabbim herkese tattırsın aratmadan inşallah..
bayağı ağlayasım var ama iş yerinde olduğum için sıkıyorum kendimi ateş bastı iyice eve gitseydim hayırlısıyla
Merhaba kızlar bana da nisan ayı çok uğurlu geldi, ev aldığımız gün hamile olduğumu öğrendim. rabbim herkese tattırsın aratmadan inşallah..
bayağı ağlayasım var ama iş yerinde olduğum için sıkıyorum kendimi ateş bastı iyice eve gitseydim hayırlısıyla
Sakin ol canim sakin.aglama lutfenn hayirlisi de tevekkul et lutfennn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eve gidince düzelirim canım bir an öncede adet olurum inşallahta yeni çalışmalara başlarım aklımda yeni çalışmalarda bu arada delirdim mi ne
eve gidince düzelirim canım bir an öncede adet olurum inşallahta yeni çalışmalara başlarım aklımda yeni çalışmalarda bu arada delirdim mi ne
Sevgsz bi ortamdaa çocuk büyütmk iyimi blmyrm cnm blki çocuk onu evine bğlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mayıs başlığını kimseye bırakmam diyomuşum canım sen hamile ol da mayıs bağlığını garip sibel açar
Yaaaa ne olduu yine kacirdim bennnn
Bende acabilirm yeni basligi ortak karar verirz gerci kim acsa hamis olmayan hepimiz ordayizz
mayıs başlığını kimseye bırakmam diyomuşum canım sen hamile ol da mayıs bağlığını garip sibel açar
Ama hamis olanda birakmasin bizii yaptiklarini nasil oldugunu solesnnn
selam herkese bende aranıza katılabilirmiyim bu ay klomen kullandım ve şuan regle 5 gün var çatlıyorum meraktan varmıdır acaba diye evlilik yıldönümü hediyem olur inşallah Allah herkesin gönlündekini versinn amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?