- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.101
Niye böle yapıo peki tmm hepimizdr oluyo ara ara ama sizin dahamı kötü ? Emin değilsen nie çocuk yapıon kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu soruyu bende kendime cok soruyorum ama bebekleri cok seviyorum o yuzden yoksa ask meyvesi durumundan degil diyorum ya beni cok yipratti daha dogrusu ailesi ailesi 3 gun yemek yeme dese yemezzzbir haftasonu evimdeysem diger haftasonu anasi didisi cagirir gideriz benim duzenimi bozuyo istemiyorum desemde islemiyo napicam bilmiyorum isin icindende cikamiyorum o yuzden suan bile bebegimin olacagini dusunmuyorum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Pazar gitcekler bbğm arkdşlrm ybncı değil aslnda
😞😞offf ya üzüldmmm 😞
Uzulme ya bosver ben verdim bebek bana mutluluk umut olur :)
Bu soruyu bende kendime cok soruyorum ama bebekleri cok seviyorum o yuzden yoksa ask meyvesi durumundan degil diyorum ya beni cok yipratti daha dogrusu ailesi ailesi 3 gun yemek yeme dese yemezzzbir haftasonu evimdeysem diger haftasonu anasi didisi cagirir gideriz benim duzenimi bozuyo istemiyorum desemde islemiyo napicam bilmiyorum isin icindende cikamiyorum o yuzden suan bile bebegimin olacagini dusunmuyorum
doktorla görüştüm hamile değilimm
Yaaaa ne olduu yine kacirdim bennnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tahlil negatif mi çıktı cnm bnm ? 😞
evet gebelik yok dediler
Yaa ben tuvalete girdm ve birkac damla gibi kan gibi bisi var camasirimda bana ne olduu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elifin eşi ailesine çok düşkünmş ezdiriomş ve evine bağlı dğilmş annesini çok dinliomş düzenleri yokmş cnm saygısızmş eşi 😞😞
evet gebelik yok dediler
evet gebelik yok dediler
Üzme kendini olur cnm sonuçta bi bebiş olmaz ikinci içinde sorun yokki nolur üzülme
zaten negatif çıkacağını düşünüyordum ama umut dünyasi işte içimde belki diyede geçiyordu duyuncada çok kötü oldum ne bileyim bu ay biraz şartlandırmıştım kendimi ondan oldu sanırım bir de idrar testlerine kesinlikle güvenmiyorum artık bir sürü silik çizgili sonuç aldım ama elde var sıfır
Üzme kendini olur cnm sonuçta bi bebiş olmaz ikinci içinde sorun yokki nolur üzülme
bu aydan bize hayır yok galiba diğer arkadaş nooldu acaba oda sonuç alacaktı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?