- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.381
sen dikkat et kuzum bak adetinde geçmişinş hamilesindir ayyy bir test alsana kızzz senin yerine ben doğurucam burda
23 nisan safak 3
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallah olmazsin kuzum hayirli haberlerini aliriz insallah
amin cnm ıns ya beklıom bakalım sen ne duuurummdasın
kız elifff çocuk bayramında bir tanede karnında olsun inşşş
yok ya test yapınca psıkolojım bosuluo beklıcm nolursa olsun ıns hyrlısyla olur ya :)))
Adet belirtilerimle bekliyorum icimde hic hamisim die bir his yok hayirlisi ama baakalim bu ay iyi calistigimi dusunmustum
yok ya test yapınca psıkolojım bosuluo beklıcm nolursa olsun ıns hyrlısyla olur ya :)))
bn hıc calısamadım cnm adet sonrası ve 9 undayaptık bıdaha yok agrım var aama olmassam solucm neden oldugunu
:)))
Bencede bekle o zaman lekelenmede yoksa sorunda yoktur insallahhh ben gidicem ama doktora kafaya koydum kocayida kafaladim :) ahahaha
Klomen diye ilac varmis doktor vermeden eczanden alip kullanabiltmiyim?
galaxsy s 4
canım öncelikle daha yeni evlisin 1 yıl bile değil problemlerin var sıkıntıdan hemen olsun istiyorsun istemektede çok haklısın unutma canım herşeyin bir zamanı var sakın umutsuzluğa kapılma dr sölemeden ilaç vs kullanma senin sıkıntın neyse ona göre bir yol izleyecek dr aman haaa sakın içme canım emin ol zamanı gelince ve seninde sabrınla çocuğun olacak allahın izniyle bu sıkıntılar hep bizlere bir sınav canım rabbim yar vede yardımcın olsun inş
canım en kısa zamanda bebegine kavuşursun umarım ama doktor kontrolü olmadan sakın ilaç kullanma o dediğin ilaç kist yapabiliyor o yüzden doktor takibinde kullanılan birşey...bence biraz daha bekle ondan sonra olmadı doktorunu değiştirirsin uygun tedaviyi olursunKlomen diye ilac varmis doktor vermeden eczanden alip kullanabiltmiyim?
galaxsy s 4
canım en kısa zamanda bebegine kavuşursun umarım ama doktor kontrolü olmadan sakın ilaç kullanma o dediğin ilaç kist yapabiliyor o yüzden doktor takibinde kullanılan birşey...bence biraz daha bekle ondan sonra olmadı doktorunu değiştirirsin uygun tedaviyi olursun
canım en kısa zamanda bebegine kavuşursun umarım ama doktor kontrolü olmadan sakın ilaç kullanma o dediğin ilaç kist yapabiliyor o yüzden doktor takibinde kullanılan birşey...bence biraz daha bekle ondan sonra olmadı doktorunu değiştirirsin uygun tedaviyi olursun
ben kullanmadım canım bilmiyorum ben sadece 4 gün incir ve havuç kürü içtim yumurtaların çatlaması için yararı da oldu sanırım.soğan kürü içinde çok faydalı diyorlar kullananlara sormak lazım tabiCanim bide sogan kuru falan diyolar faydasi ne ?
galaxsy s 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?