Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Adet belirtilerimle bekliyorum icimde hic hamisim die bir his yok hayirlisi ama baakalim bu ay iyi calistigimi dusunmustum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bn hıc calısamadım cnm adet sonrası ve 9 undayaptık bıdaha yok agrım var aama olmassam solucm neden oldugunu
:)))

Kizlarrr ben en az 10 tane doktora gittim bende anne karnindan itibaren varmis pko doktorun biri dedi ki menepoz sinirindasin rah duvarin cok kalin ama asla dogum kontrol hapi kullanma baska doktor adetimi duzeltsin diye 1 yil ic dedi icmeden once ben hergum adet oluyordum ve biktim ictikten sonra tamamen kesildi adetim ve 1 yilda 2 kez ilacla adet oldum sadece simdide hic olmuyorum aylardir ve evleneli 9 ay oldu bebegim se olmuyor doktora gittim dediki tedavisiz cocugun olmaz 1 yila tamamla gel sizce ne yapmaliyim ?

galaxsy s 4

Klomen diye ilac varmis doktor vermeden eczanden alip kullanabiltmiyim?

galaxsy s 4

canım öncelikle daha yeni evlisin 1 yıl bile değil problemlerin var sıkıntıdan hemen olsun istiyorsun istemektede çok haklısın unutma canım herşeyin bir zamanı var sakın umutsuzluğa kapılma dr sölemeden ilaç vs kullanma senin sıkıntın neyse ona göre bir yol izleyecek dr aman haaa sakın içme canım emin ol zamanı gelince ve seninde sabrınla çocuğun olacak allahın izniyle bu sıkıntılar hep bizlere bir sınav canım rabbim yar vede yardımcın olsun inş

Amin canim hepimizin insallh. Ama ben hic adet gormuyorum ki gormedigim halde bebegimn olma ihtimali ne ki ??

galaxsy s 4

Klomen diye ilac varmis doktor vermeden eczanden alip kullanabiltmiyim?

galaxsy s 4
canım en kısa zamanda bebegine kavuşursun umarım ama doktor kontrolü olmadan sakın ilaç kullanma o dediğin ilaç kist yapabiliyor o yüzden doktor takibinde kullanılan birşey...bence biraz daha bekle ondan sonra olmadı doktorunu değiştirirsin uygun tedaviyi olursun

Tmam canim tesekkur ederim. Senin durumunda pko mu?

galaxsy s 4

Canim bide sogan kuru falan diyolar faydasi ne ?

galaxsy s 4

Canim bide sogan kuru falan diyolar faydasi ne ?

galaxsy s 4
ben kullanmadım canım bilmiyorum ben sadece 4 gün incir ve havuç kürü içtim yumurtaların çatlaması için yararı da oldu sanırım.soğan kürü içinde çok faydalı diyorlar kullananlara sormak lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…