- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.421
Amin canim hepimizin insallh. Ama ben hic adet gormuyorum ki gormedigim halde bebegimn olma ihtimali ne ki ??
galaxsy s 4
canım benim allah büyük sen çalışmalarını yap bi iyi dr bul sonra tedavini ol inş tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın ama olaki olmadı stres sıkıntı o kadar çok etkiliyo ki hiç problemi olmayanların bile sırf stresten çocukları olmuyor adet düzenleri değişebiliyor sabırlı olacaksın eşinle çocuk için değil onu sevdiğin için beraber olacaksın tamam mı kuzum soğan kürünü ve ardından incir havuç kürünü mutlaka dene ben yaptım ve faydasınıda gördüm benim hiç adetlerim şaşmazken ikinci çocuğu hiiiiççç düşünmezken bozuldu birden bazen 3 aya dayanıyordu patlıyordum resmen ve bi çok şey faktör olabilirmiş bende doğum k h kullandım 3 ay ve kürlerle minik kistleri attım neticede bebeğimiz oldu ama 5 aylıkken kaybettik nasip diyopruz stres yok sıkıntı yok sabırla duayla gelecek bebeğin rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun senide bizleride inş
Gunaydinnn kizlarrr hayirli haftalarr umarim insallah bu hafta bol bol hamis haberleri alirizz nasilsiniz bakalimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizlerede günaydın kızzlarrr gününüz çok güzel geçsin ben bugün dr a gidicem kontrole minik kan pıhtılarım vardı doğumdan kalan dua edin onları atmış olayım herşey normal desin dr :18:
sizlerede günaydın kızzlarrr gününüz çok güzel geçsin ben bugün dr a gidicem kontrole minik kan pıhtılarım vardı doğumdan kalan dua edin onları atmış olayım herşey normal desin dr :18:
Günaydn uykusuzluktan ölüyorum sabah 5 te geldm işe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah canim insallah hersey normale donmustur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy amin canım benim inş rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bir melek nasip etsin inş
AAAA sabahın kör vaktinde naptın kızçem ordaaa
inşallah canım hayırlı haberlerr ile dönersin.rabbim yardımcın olsun
AAAA sabahın kör vaktinde naptın kızçem ordaaa
amin tatlım inşallah bende yarın gidicem doktora haber veririm buradançok sağol badefnecim inş seninde değerlerin çok güzel bir şekilde artmıştır rabbim kuzunu sana bağışlasın inş
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim sana da hepimize nasip etsin inşallah bugünü saymazsak son 4 günüm kaldı Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Alnımızda ne yazılıysa onu yaşıoruz inşallah meleklerimize kavuşma zamanımız çok yakındır.
Alarm çaldı nöbetçiydim 😞😞😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh kıyamammmm şimdi bütün günde çalışcan mı yaniii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?