- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.401
ben kullanmadım canım bilmiyorum ben sadece 4 gün incir ve havuç kürü içtim yumurtaların çatlaması için yararı da oldu sanırım.soğan kürü içinde çok faydalı diyorlar kullananlara sormak lazım tabi
yok canım bende sorun gözükmüyordu hormon testim falan normaldi eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3.ayımda allahın izniyle hamile kaldım ama değerim çok düşük çıktı doktor karamsar konuştu beklemedeyim ben ...Tmam canim tesekkur ederim. Senin durumunda pko mu?
galaxsy s 4
yok canım bende sorun gözükmüyordu hormon testim falan normaldi eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3.ayımda allahın izniyle hamile kaldım ama değerim çok düşük çıktı doktor karamsar konuştu beklemedeyim ben ...
İncir ve havuc kurunu nasil yapiyoruZ canim senin sorunun ne ?
galaxsy s 4
amin canım inşallah rabbim hepimizin yardımcı olsun sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimizi kucaklarımıza alalımAllah yardimcin olsun canim sen dua et insallah sorunlar ortadan kalkar bebegine kavusursun sende.
galaxsy s 4
canım ben klomen kullandım doktor verdi bir ay yumurtaların takibi için o ay ben 11. günden 15.güne kadar 14 15 tane inciri kaynamış yarım litre suya katıp 4 dakika kaynatıyorsun daha sonra havucu atıp bir 4 dakika daha kaynatıp süzüp suyunu 3 e bölüp sabah öle akşam içiliyor ben yarım bıraktığım tadı baydı beni çünkü...tarifte eksiklikler olabilir ibrahim saraçoğlunun sitesinden bak istersen
canım ben 1 buçuk senelik evliyim eskişehirdeyim.ankaradan hiçbir bilgim yok ...bebegin olmaması insanı psikolojik olarak mahvediyor ama inanıyorum herşeyin bir zamanı var rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebeklerle kavuşturacakSaol canim insallah faydasi olur cik zor bebegin olmamasi Allah kimseye aratmasin yardimcimiz olsun. Sen kac yillik evlisin canim ankaradan misin doktor onerirmisin bana burdansan?
galaxsy s 4
canım ben 1 buçuk senelik evliyim eskişehirdeyim.ankaradan hiçbir bilgim yok ...bebegin olmaması insanı psikolojik olarak mahvediyor ama inanıyorum herşeyin bir zamanı var rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebeklerle kavuşturacak
aynen öle canım birde meryem suresi 41 gün okudun mu hayırlara vesile oluyormuş aklında olsunİnssallah canim Allahtan umut kesilmez
galaxsy s 4
aynen öle canım birde meryem suresi 41 gün okudun mu hayırlara vesile oluyormuş aklında olsun
Duymustum canim bide bi yerde okumustum hurma tohumunu zemzem suyuna atip esimle 7 gun yusuf suresini okuyup 1 ay icicekmisiZ daha sonra diyo
galaxsy s 4
aynen öle canım birde meryem suresi 41 gün okudun mu hayırlara vesile oluyormuş aklında olsun
Canim bide kendi annem surekli baski kilo ver kilo ver pskolojimi bozdu hergun agliyorum kendi sucum mu Allah vermiyo yani ben istemoyor muyum karnima tekme atsin falan cok kotu durumdayim yani anlatamiyorum dua ediyorum insallah olur diye doktor tedaviye baslasa rahatlicam. Bide yumurtaliklarim kist doluymus bu yuzden dollenmee olmuyor bunun icin hamile kalamiyorum
galaxsy s 4
canım olmadı bir doktor bul iyisinden ona git danış bazı doktorlar hemen tedaviye başlayabiliyorlar beklemeye gerek duymadan....sende üzülme bu dönemde en ihtiyaç duyduğun şey moral motivasyon olucak kulaklarını kapa dış seslere karşı ne zaman stres sinirden uzak olucaksın o zaman inşallah daha rahat bir hamilelik seninle olucak..sakın üzme o tatlı canını herşeyin bir zamanı var demek ki
Oyle tabi canim bakalim arastiriyorum.. Bide bnde troid var etkisi oluyormu ki
galaxsy s 4
onu bilmiyorum canım sakıncalı sanırım hamilelikte ama ilaçla sanırım düşürüyorlar...yanıltmayım seni
rica ederim ne demek sadece üzülme moralini yüksek tut herşey olacağına varıyorTamam canim saol icimi rahatlatti konsmak tesekkur ederim :)
galaxsy s 4
rica ederim ne demek sadece üzülme moralini yüksek tut herşey olacağına varıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?