- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.441
Ve yine bi akıntım var sanırım regl oluyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin tatlım inşallah bende yarın gidicem doktora haber veririm buradan
heyecan dorukta kendimden biliyorum son 1 hafta kala geçmiyor zaman :18: hadi bize güzel haberler verirsin inş
Hayırlısı neyse o olsun tatlım olursunda sakın üzülmeyesin bak. Ben bugün yine bizim akrabalardan hamiş haberi aldım bu ara etrafımda hamiş bolll bolll sıra bende olsun artık lütfen bugünü saymassak 4 günüm kaldı çok heycanlıyım eşimde bende dört gözle beklioruz vaktimizi
Evet akşam üzeri 4 gb izin isticem bayılcak gbymmbebeğim 😔😔
Kıyamam kuzumaaaaa nasıl dayancan o saate
Eşimde çok hissettğini söylüyorr 😔ama bence değilim
canım ya seni ümitlendirmek istemiyorum ama ben bu ay kaç kere negatif görmeme rağmen diğer aylardan farklı olarak hamile olduğumu hissediyordum ki eşimde rüyasında erkek çocuğu görmüştü eğer diğer aylardan farklı bir his var ise içinde umarım hamişsindir... bayanlar psikolojik olarak hissediyor benceHemde nasıl doruktaa İnşallah canım bişiler hissediorum ama umarım psikolojik değildir bende çok istiyorum güzel haberler vermeyi
Kısmet canım herşeyin hayırlısı eli ayağı düzgün evladımız olsunda hayırlı vakitte olsun inşallahhh
Blmyrm ama ashabım bozuk inşallah biriyle kavga etmem
canım ya seni ümitlendirmek istemiyorum ama ben bu ay kaç kere negatif görmeme rağmen diğer aylardan farklı olarak hamile olduğumu hissediyordum ki eşimde rüyasında erkek çocuğu görmüştü eğer diğer aylardan farklı bir his var ise içinde umarım hamişsindir... bayanlar psikolojik olarak hissediyor bence
Ve yine bi akıntım var sanırım regl oluyorum
akıntı kanlı değilse sorun yok çünkü bende de akıntı çok oluyordu kuzum...hatta adetlencem diye bekledim her günBen çok hissettm ama bugn bitti yine bi akıntım var sanrm regl oluyrm
onemore canım kaç günün kaldı ben senden şüphelenmeye başladım inan adet olsa şimdiye olurdun kuzum yaa eve giderken bi test yapsana kuzum yaa bi test y belkide bebiştir çabalıyordur yerleşmek için inş öyledir en azından hamileysen dr ilaç veriyor o akıntılar için mutlaka test yap derim ben
akıntı kanlı değilse sorun yok çünkü bende de akıntı çok oluyordu kuzum...hatta adetlencem diye bekledim her gün
Yine kahverengi ama yoğun bugn biraz pıhtıda olunca bugn sanki şüphelendim bidaha gidicem lavaboya birazdan kasık ağrım falan yok gerçi hiç
Cnm adet günüm çarşamba normal halde ptesiden beri kahverengi lekenmelerim çok sürdü psikolojik olarak çok yordu beni çünkü ilk defa başma geliyor korktmda adette olsam doktora gidicem o akıntılar neydi öylee yani yıprattı beni ben bünye olarak çok hissettm 10 gnde gerçktn farklılık var göğüslerm çok şişti yürürken bile ağrıyodu amaa bugnki akıntı sabah gün içinde baklm nolcak noluyorda olsn strrsten öldm
canım valla sanki hamilelik belirtileri gibi sayıyorsun ki bende çok fazla da belirti yoktu kasık ağrısı ve akıntı dışında.... akşama bir test yapsana negatif çıkarsa da üzülme sakın çünkü erken zamanda çıkmıyor
bugünler geçmez anlıyorum seni ama takmamaya çalış ve iyi düşün olumsuzluklara rağmen yılma...akıntıda iyiye işarettir inşallah hamileliğin temel belirtilerinden biri akıntı çünküYapmıcam inat ettm adetm geçene kdr geçerse ztn hamileymdr hiç gnm şaşmaz çünkü bbğm ama stres oldm yaaa😔 ne olablr bu akıntı şmdi baktm şu an yine bişey yok yine bekle ki gün içinde sinir oldm vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?