Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Benim eşimde rüyasında görüormuş canım bende çok umutluyum umarım umutlarım boşuna çıkmaz hissediorum ama psikolojik olmasından çok korkuorum görenlerde sen hamilemisin dio bilmiorum canım ya inşallah tutmuştur az vaktim var nasıl geçcek bilmiorum

bugünler geçmez anlıyorum seni ama takmamaya çalış ve iyi düşün olumsuzluklara rağmen yılma...akıntıda iyiye işarettir inşallah hamileliğin temel belirtilerinden biri akıntı çünkü

Amaa kahverengi akıntı değildir herhalde cnm 😔😔Rabbim hayırlısını versn kesinlikle itirazım yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ahh canım erkeklere malum oluyor ben testte biliyorsunuz adet gecikmesi olduğu halde negatif gördüm eşim hep destek oldu sağolsun...inşallah sende hamilesindir içini ferah tut zaman geçmiyor ama düşünmemeye çalış

Amaa kahverengi akıntı değildir herhalde cnm 😔😔Rabbim hayırlısını versn kesinlikle itirazım yok

kahverengi akıntıları da yerleşme kanaması diyorlar genelde ama umarım seninde öledir rabbim hayırlısını versin tatlım inşallah

iyim canım ya cumartesi kırmızıları gördüm bir nebze rahatladım neden olmadım gecikti diye çok strese girmiştim sen nasılsın

Karmakarışığıımmm 😞😞 akıntı delirtecek bni göğüsler çok şiş adet olcam sanrm

Evet canım eşlerin desteğide çok önemli haklısın evet zaman geçmior ama az kaldı dayancaz bizim şirketteki kız adetten 3 gün önce yaptı silik çıktı ben çarş yapsam bişi çıkar mı sence artık bir an önce öğrenmek istiorum var mı yok mu :26:

kahverengi akıntıları da yerleşme kanaması diyorlar genelde ama umarım seninde öledir rabbim hayırlısını versin tatlım inşallah

7 gün sürer mi kuzum durdu aktı durdu aktı ve eşim benm davranışlarımı izlemiş 10 gün boyunca hamilesin dio nerden bilion dedm his dedi erken uyudum hep gerçekten değişik bi ay geçirdim

onemore inad etme kuzum yaaa test al yap sen bak ben niye ısrar ediyorum yerleşme kanaması o kadar uzun sürmez onun için hamile olabilirsin ve eğer hamileysen dr progestan die bir ilaç verecek sana kahve akıntıların geçsin die bebek sıkı sıkı tutunsun die

yap canım eğer çıkmazsa da üzülme sakın çünkü geç çıkabiliyor içini rahatlatmak için yap ama takma kafaya

Onu blmyrdm cnm şmdi yapamam demi ilaç içtim ? Eczane var karşıdaaa

Karmakarışığıımmm 😞😞 akıntı delirtecek bni göğüsler çok şiş adet olcam sanrm

benimde akıntı çok fazlaydı bu ay hamileliğe yormuştum ama değilmiş sanırım çok kafaya takıp kendimi dinlediğim içinde normal adet belirtileri daha yoğun geçti bende acemi gibi hamilelik sandım

yap canım eğer çıkmazsa da üzülme sakın çünkü geç çıkabiliyor içini rahatlatmak için yap ama takma kafaya

Takmıcam inşallah canım ama o anki psikolojimi bilemiorum ama ben idrarda çıkmassa cumartesi yada pazartesi kan testi yaptırcam adet olmassam canım ama umarım adet olmam umarım hamişimdir bugün yine hamiş haberi aldım akrabalardan artık inşallah sıra bendedirrr etrafım hamiş dolu

İnşallah kuzucuğum yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…