Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Gidecem canim bakalim ne olacak ozele gitsem hemen tedaviye baslayacak ama tuzlu olur yani zor biraz yasim 20

galaxsy s 4

Gidecem canim bakalim ne olacak ozele gitsem hemen tedaviye baslayacak ama tuzlu olur yani zor biraz yasim 20

galaxsy s 4

Ooo citircik senii uygun ozellerde var bi testlere alirlar para devlette guzrl doktor varsa tabi dvlete git ama onlar basindan saviyorlar ondan dedim.bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo citircik senii uygun ozellerde var bi testlere alirlar para devlette guzrl doktor varsa tabi dvlete git ama onlar basindan saviyorlar ondan dedim.bende

Yarınnn 😊test yapıyoruzz kuzu ne hissddyrsn günümüz aynı dimi kuzum ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bugün test verdim sonucu saat 2 de alıcam ama yolda gelirken kanamam oldu çok açık kırmızı renkte acayip bir karın ağrısı var adet olacakmışım gibi...moralmen çöktüm resmen allah sonmu hayır etsin inşallah

Ee yarn adet gnm tam 28 heyecan dorukta tabi ne biliyim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Varsa cikar artik bence tatlim cikmassa cuma yapcam yine olmadi kan yaptircam bakalim hayirlisi neyse o olun tatlimmm

Aaaa tatlim sakin oll hayirlisi olsun insalahh ama degerlere gore sen hamissin sakin ol canim

Aaaa tatlim sakin oll hayirlisi olsun insalahh ama degerlere gore sen hamissin sakin ol canim

moralmen çöktüm resmen karnım feci ağrıyor kanamam geliyor ne bileyim vardır herşeyde bir hayır yapacak bişey yok

Sanki az hafiflio icince canim yaaa bakkal taaaaa uzakta gidip meyvede alamiorm pert durumdaym gecer.mi bugunn

Yaninda elma bisi bulundur ders olsun sana zaten butungun meyve tuketimin yok

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…