- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.841
Sen yine iyisn tatlim bende kiloluyum azcik balik etliyimama veremiorm bendede astim var maalesef ama sen umudunu kaybettme git doktora bir degil iki degil belki on ama elbet vardir cozumler merak etme sen yasin kacti canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gidecem canim bakalim ne olacak ozele gitsem hemen tedaviye baslayacak ama tuzlu olur yani zor biraz yasim 20
galaxsy s 4
Ooo citircik senii uygun ozellerde var bi testlere alirlar para devlette guzrl doktor varsa tabi dvlete git ama onlar basindan saviyorlar ondan dedim.bende
Yarınnn 😊test yapıyoruzz kuzu ne hissddyrsn günümüz aynı dimi kuzum ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim adet 25 ama bn yarin test yapcam canimmm cok heycanliyimm sen nasilsinn
Ee yarn adet gnm tam 28 heyecan dorukta tabi ne biliyim 😊
Varsa cikar artik bence tatlim cikmassa cuma yapcam yine olmadi kan yaptircam bakalim hayirlisi neyse o olun tatlimmm
arkadaşlar bugün test verdim sonucu saat 2 de alıcam ama yolda gelirken kanamam oldu çok açık kırmızı renkte acayip bir karın ağrısı var adet olacakmışım gibi...moralmen çöktüm resmen allah sonmu hayır etsin inşallah
moralmen çöktüm resmen karnım feci ağrıyor kanamam geliyor ne bileyim vardır herşeyde bir hayır yapacak bişey yokAaaa tatlim sakin oll hayirlisi olsun insalahh ama degerlere gore sen hamissin sakin ol canim
Aaaa tatlim sakin oll hayirlisi olsun insalahh ama degerlere gore sen hamissin sakin ol canim
Hayırlısı cnm 😊
moralmen çöktüm resmen karnım feci ağrıyor kanamam geliyor ne bileyim vardır herşeyde bir hayır yapacak bişey yok
Çökme ltfnn ya dur bi sakin ol bebeğimmm ltfn
öğleden sonra tekrar gidicem bakalım ne dicek doktor üzülmemeye gayret ediyorum derdi veren rabbim dermanını da verir elbet sağolun kızlar sonucu yazarım size
Tamam canim cok saol gidicem baska doktora 73 kiloyum evlendigimde 65 tim
galaxsy s 4
Yapcam canim.alcam.uc bes on testt
moralmen çöktüm resmen karnım feci ağrıyor kanamam geliyor ne bileyim vardır herşeyde bir hayır yapacak bişey yok
Sanki az hafiflio icince canim yaaa bakkal taaaaa uzakta gidip meyvede alamiorm pert durumdaym gecer.mi bugunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?