Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Gunaydin canimmm senin adina cokkk sevindimm Rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin amin insallah dualarin icin Allah razi olsun tabiki Rabbimin takdiri en hayirli ne zamansa o zaman bizde evlat sahibi oluruz insallahhh Aminn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ne kadar strese girsekte farklı güzel bir heyecan mesela test yapmanın bile ayrı bir zevki var çıktı çıkmadı yok ışığa tut güneşe tut olmadı kır içine bak

Yarin sabah beni dusun birdee neyapcamm hemen doktora giderim brlki hamissem

Asiri mide bulantisiyla canim su icmekten icim disima ciktii sen nasilsin

Bende asiri bi istahsizlik ve halsizlik kasik agrim fenalarda ole cok icme kusarsin ekmek ici ye

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

acaba diyorum bahar ayları sıkıntılıdır bahar yorgunluğu gibi mesela yaza geçiş ayı olduğu için adet gecikmeleri vs. de çok olurmuş bende bişey bulamadım bunla bağlantı kurdum işte:44:

:) :) evet ya mevsim gecislerinde oluyor boyle durumlr aslinda 3 5 ileri veya geri

Kiyamam sana sakin ole dusunme nerde yasiosun.sen

Ayy çok sevndm cnm bnm 😊😊tecrübelerinle bizi sevindirrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım ne kadar strese girsekte farklı güzel bir heyecan mesela test yapmanın bile ayrı bir zevki var çıktı çıkmadı yok ışığa tut güneşe tut olmadı kır içine bak

Allahim ya kiyamam bende bugun bi kactane aliyim bari :)

Ankaradayim canim ben piskoljkmen cokmus durumdayim

galaxsy s 4

Baska ozel bir doktora git tatlim umitsizlige kapilma sakin.cokme lutfen herseyin hayirlisi doktorlara git birine gidip birakma bazilari ole kotu ki ben birine gittim bana dediki senin rahmin kucuk bebek sahibi olman cok zor dedi daa neler neler ki adet.olamiom die gitmstm ama Allahin cezasi adam bni mahfetmsti sonra simdiki doktoruma gittim harika bir adam Allah razi olsun ondn arada.kilo verim.die bagirio ama iyiligimi istio biliorm yani doktor onemli tatlim baska doktorlarada gittt kilon var mi tatlim

Tamam canim cok saol gidicem baska doktora 73 kiloyum evlendigimde 65 tim

galaxsy s 4

Troidim de var bu yuzden surekli acilkiyorum canim yemezsem midem cok kotu agriyor

galaxsy s 4

Tamam canim cok saol gidicem baska doktora 73 kiloyum evlendigimde 65 tim

galaxsy s 4

Sen yine iyisn tatlim bende kiloluyum azcik balik etliyim ama veremiorm bendede astim var maalesef ama sen umudunu kaybettme git doktora bir degil iki degil belki on ama elbet vardir cozumler merak etme sen yasin kacti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…