- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.821
Yapcam canim.alcam.uc bes on testt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
BENCEDE AL YAP STRESTEN KURTUL
çok su içincede mide bulandırıyor ama
Kizlar günaydın
Size moral olmak icin geldim bugün.
Ben 2.5 yildir evliyim ve 8 aydir bebek bekliyoruz.
Ve umudumun son bulduğu ve cocugumuz olmuyor dye doktora gittiğim bu ay hamile oldugumu ogrendim. Vede yumurtlama hesabina göre bu ay cokta verimli gecmemisken.
İşin özü sakın ümidinizi kaybetmeyin ve herşeyi veren rabbim en hayirli zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek. Bütün Dualarım sizlerle. Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanki az hafiflio icince canim yaaa bakkal taaaaa uzakta gidip meyvede alamiorm pert durumdaym gecer.mi bugunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
leblebi iyidir bulantıya ama çıkıp alabilme durumun varmı bilmiyorum hamile kalırsanda yanında bulunsun biraz bastırıyor mideyi
evet canım ne kadar strese girsekte farklı güzel bir heyecan mesela test yapmanın bile ayrı bir zevki var çıktı çıkmadı yok ışığa tut güneşe tut olmadı kır içine bak
Asiri mide bulantisiyla canim su icmekten icim disima ciktiisen nasilsin
acaba diyorum bahar ayları sıkıntılıdır bahar yorgunluğu gibi mesela yaza geçiş ayı olduğu için adet gecikmeleri vs. de çok olurmuş bende bişey bulamadım bunla bağlantı kurdum işte:44:
Yarin sabah beni dusun birdee neyapcamm hemen doktora giderim brlki hamissem
İnsallah bebegin vardir canim benim. 1 yil dkntrol hapi ic dedi canim ictim icmeden once hergun adetliydim hic durmuyor du ve ictikten sonra tamamen kesildi hic adet olmuyorum 1 yildir 9 aydir korunmuyoruz ve bebek olduguda yok doktorun basi kalabalikti 2 dk bakti sadece ben daha fazla bekleyip vakit kaybetmek istemiyorum bebekleri falan gordukce kotu oluyorum baska doktora gittim menepoz sinirina geldigimin soyledi
galaxsy s 4
Kizlar günaydın
Size moral olmak icin geldim bugün.
Ben 2.5 yildir evliyim ve 8 aydir bebek bekliyoruz.
Ve umudumun son bulduğu ve cocugumuz olmuyor dye doktora gittiğim bu ay hamile oldugumu ogrendim. Vede yumurtlama hesabina göre bu ay cokta verimli gecmemisken.
İşin özü sakın ümidinizi kaybetmeyin ve herşeyi veren rabbim en hayirli zamanda sizinde yüzünüzü güldürecek. Bütün Dualarım sizlerle. Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu....
evet canım ne kadar strese girsekte farklı güzel bir heyecan mesela test yapmanın bile ayrı bir zevki var çıktı çıkmadı yok ışığa tut güneşe tut olmadı kır içine bak
Kiyamam sana sakin ole dusunme nerde yasiosun.sen
Allahim ya kiyamam bende bugun bi kactane aliyim bari :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sanki az hafiflio icince canim yaaa bakkal taaaaa uzakta gidip meyvede alamiorm pert durumdaym gecer.mi bugunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
leblebi iyidir bulantıya ama çıkıp alabilme durumun varmı bilmiyorum hamile kalırsanda yanında bulunsun biraz bastırıyor mideyi
Insllah hamisimdirde ondandir bu belirtiler canimmm
Bende asiri bi istahsizlik ve halsizlik kasik agrim fenalarda ole cok icme kusarsin ekmek ici ye
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
ilk bize haber ver yapınca
Ankaradayim canim ben piskoljkmen cokmus durumdayim
galaxsy s 4
Baska ozel bir doktora git tatlim umitsizlige kapilma sakin.cokme lutfen herseyin hayirlisi doktorlara git birine gidip birakma bazilari ole kotu ki ben birine gittim bana dediki senin rahmin kucuk bebek sahibi olman cok zor dedi daa neler neler ki adet.olamiom die gitmstm ama Allahin cezasi adam bni mahfetmsti sonra simdiki doktoruma gittim harika bir adam Allah razi olsun ondn arada.kilo verim.die bagirio ama iyiligimi istio biliorm yani doktor onemli tatlim baska doktorlarada gittt kilon var mi tatlim
Baska ozel bir doktora git tatlim umitsizlige kapilma sakin.cokme lutfen herseyin hayirlisi doktorlara git birine gidip birakma bazilari ole kotu ki ben birine gittim bana dediki senin rahmin kucuk bebek sahibi olman cok zor dedi daa neler neler ki adet.olamiom die gitmstm ama Allahin cezasi adam bni mahfetmsti sonra simdiki doktoruma gittim harika bir adam Allah razi olsun ondn arada.kilo verim.die bagirio ama iyiligimi istio biliorm yani doktor onemli tatlim baska doktorlarada gittt kilon var mi tatlim
Tamam canim cok saol gidicem baska doktora 73 kiloyum evlendigimde 65 tim
galaxsy s 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?