Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ama bole bozma moralini bi kac gundur cok stres yaptin ole olur sonucun iyi cikican insallahh hem bazi hamileler adet gorebiliomus gebelikte sikinti yapma sen

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ama bole bozma moralini bi kac gundur cok stres yaptin ole olur sonucun iyi cikican insallahh hem bazi hamileler adet gorebiliomus gebelikte sikinti yapma sen

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

inşallah öledir canım ya dua edin lütfen

Sen hemen uzulme tatlim sakin ol uzan biraz evdeysen dinlen azcik hayirlisiyla kotu bisi olmicak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eve gitmek istemedim işe geldim zaman geçsin diye neyse bakalım rbbim hayırlısını versin teşekkür ederim tatlım desteğin için

eve gitmek istemedim işe geldim zaman geçsin diye neyse bakalım rbbim hayırlısını versin teşekkür ederim tatlım desteğin için

Kiyamam sana ne demek destek vericem tabi ama sen sakin ol bari az ayaklarini uzat bi sehpaya falan dusunme cok ustune olanlar var belki ole bisi belki baska bisi sen gonlunu ferah tut biz yanindyizzz bitanemmm

cnm bugunde olmadım ama korkuom ya belım agrıo yıne olcakmısım gbı napıyım beklımmı
daha oncede bole oldum hamıle sandım kendımı teste kahroldum

bende senin gibi oldum korkarak yaptım testi bu ayda olmayacak dedim ama yaptım bence yap derim eşin baksın sen bakma

cnm bugunde olmadım ama korkuom ya belım agrıo yıne olcakmısım gbı napıyım beklımmı
daha oncede bole oldum hamıle sandım kendımı teste kahroldum

Bak sekercim kahrolmak yokk ucunda olum yok ya al test yap artik bence bu kadar yeter bebis varsada yazik ona ogrende git doktora bebis varsa vitamn folik asit al dunde soledim sna al artik test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…