Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Cikar miki kanda cumayi beklemeyrym mi canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evde yaptm cekmedm fotoyu canim cok silik cekseydmdr gozukmezdi sanirim

ben bu forumlardan bi süre uzaklaşmalıyım sanırım
yoksa çok üzülcem gibi geldi
battan 3gün geçti eğer gebe olsaydım silik dahi olsa çıkardı bence
en iyisi ümidi kesmek
inş sen gebesindir canım üzülmeni hiç istemem

Yaa deme ole.ama canim yaaaa

benim de silik di 10 u

Allah razi olsun kiyamam sanaaa bennn Yaaa ama cok silikti tatlimm yinede hamilemymdir

Bence hamilesindir gönlümden gecenbu yani oyle olmasini isterim sen kan ver bugün bizede haber ver

Bence hamilesindir gönlümden gecenbu yani oyle olmasini isterim sen kan ver bugün bizede haber ver

Is yerime hastane uzak ki goturcek biridd yok napsam bilemedm ben canim cokta heycan korku doluyum

Is yerime hastane uzak ki goturcek biridd yok napsam bilemedm ben canim cokta heycan korku doluyum

Is var mi bugun hayirlisi bakalim

Kizlar ben geldimmmm testi yaptim ikinci cizgi 3-4 dk sonra cok cok cok silik cikti bende kesn hamileym diyemedm haliyle cuma gunu tekrar denicem test yapcam

Fistigimm ayy o ikinci cizgi kolay kolay cikmazz ayy insallah hamissindir yavrucum yaaa ama hamisssin seennn :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

selam kızlar bende tüp bebek yaptırdım 7. denememdi bu..
4. denemede bebiş tutmuştu yalnız 10 haftalıkken kaybetmiştik kalp atışı durmuştu..
şimdi beklemedeyim 8. gün bugün 3 gündür drar testi yapıyorum sabahları hepsinde silik çizgi beliriyor yalnız aklımı karıştıran siteler oldu canım sıkıldı

bebetime die bi test var eşim ondan almış hep onu yaptım yani ama bazı sitelerde güvenilir olmadığı yazılmış 4tanenin 4ü de hata vermiş olabilir mi ??

test için de çok erken cumartesi yaptırmam lazım kanı dr um ööle istiyo

satım 1 nisan

yaaaa deme öle lütfennnnnnn hayal mi gördüm diye korkuyorum ama benn çok silikti çünküüü

Esine gostermedin mi sinem? Y a tmm stres yok is cikisi git tahlil yaptir adetten 4 gun felan once kandada cikar dimi

Esine gostermedin mi sinem? Y a tmm stres yok is cikisi git tahlil yaptir adetten 4 gun felan once kandada cikar dimi

Cikar cikar hcg hormonu idrara gec geciyor kkanda cikar bence

Gösterdim evet silik var dedi oda sabahın 5 buçuğunda yaptık testi korkarak bende bilmiorum çok sevinemiyorum bilee napsam bilmiorum yine bir test yapsam mı acaba
erken gebelik alıp yapsam mı sence o ucuz olanlardan yaptım ben çünkü

sol kasıgıma soyle adam akıllı bı sancı bıle gırmedı.sadece gecen sol kasıgım pıt pıt pıt dıye atıyodu. akıntım azaldı bu ay hep adet olcakmısım gıbı hıssedıyodum ooofffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…