Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Yaaaa cok heycanlanirdin beni kalbim cok carpti insallah oleyimdir canim yaaa Allah razi olsun canim.insallah hamisimdir de hersy yolunda gider eli ayagi duzgn evlatlarimiz olsn insallahhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol tatlim benim ama napim yaaa belkide cizgiyi gordugume inanamiorm sanirim

çok istiyosun ve riske atmamak için pimpirikliğini buradada gösteriyosun iştee nasbayağı hamişş benim güselim allahım inşallah sağlıklı güsel bi bebişin olur tatlım yaa ihmal etmede git yaptır şu kan testini ağlayasım var çok mutlu oldum

Yaaaaa yapamayabilirim kan testini.korkuommmm elifff

Mecbur yaptıracaksın o testi neden bu kadar korkuyosunki hıı söyle bakim sen niye ki sen doktor kontrolunde hamile kalmaya çalışan birisin ve yeterince titiz ve özverili davrandın olmama şansı bu kadar düşükken sen neden böyle kendine eziyet edip sinir kaslarınıda gerip bebişide orda sıkıştırıyosun yaaa sancın ondan oluyo rahat bırak bi kendini iyi veya kötü sonuca odaklannn lütfen iyi şeyler düşün o silik çizgi boş yere çıkmazzzzzzzzz

aminnnn inş canımcım kan ver kuzum değerlerine baktır öle daha sağlıklı olur senin için ama kesin hamişsin sen öyle aksırmaylada bebişe bişey olmaz korkma sadece birden olan hareketlerine dikkat et yeter taam mııı

Yaaaaa yapamayabilirim kan testini.korkuommmm elifff

Korkmaa ya ben napimm hıı yaşım gelmiş 26 ya şuan oldum olucam diye kırmızı kartı bekliyorum testi yapmaya cesaretim bile yok ona bile fuzuli para vermeye değmez diye alıp yapma ihtiyacı bile duymuyorum çünkü benim regli belirtilerim tavan yaptı ben eminimki bi dahaki aya kaldım bari sen hamiş olda senin için sevinelim bu ay sana şans getirmiş olsun

Yaaaaaa yaaa beni aglattn zatennn pimpirikliym ama napim yoksa diorm korkuyorm cokk insalah teyzesiii Rabbim insallah bu guzel duyguyu hepimize nasip ederr eger cesaretimi toplarsam gidecem ama korkuorum

hiç korkma rahat bırak kendini cesaretini toplayıppp yaptırıyosun kan testini değerlerine bakıyolar ve bizdee teyzişş oluyoruzzzz

Ya ne bilim icim bir tuhaf tatlimmm ayy bebisim varsa sıksr mi cidden tamam sakinim.dern nefes aldimm iste yok surekli gozumde test var bisi yapip kafamda dagilmio canim insallah hamisimdir eger oleysem varyaaa sormayin beniim mutlulugumui

Yaaa korkuorm tatlim kan vermeye ya test yanlssa kanda.negatf cikarsa bebegim yoksa die insallah olmaz canim Allah razi olsun. Dikkat ediorum zatn gunlerdir insallah hepimiz tez zamanda meleklerimize saglikla kavusuruzzz

İnşallah yarım bi mutluluk yaşattın kan testiylede tam bir mutluluk yaşayıpppp ohh diyelimmm sonra sağlıklı beslenmeyle bebişimize güselce bakalımmm :)
bide kusmuşsun bişeyler yine almadın mı ? Aç kalma yem bişeyler bide bulantını düşünmemeye alış meyve al yanına demedim mi dün sana hıı ? sen böyle mi anne olcan kendine bile güsel bakmıyosunn ahhh sinemmm ahhhh

canım bana da yardımcı olurmusun lütfennn.. adetime bir hafta var sabahları kalktığımda bel agrısı ve halsizlik var. akıntım halen devam edıyor. agır kaldırınca kasıklarım agrıyor. bıde arada göbeğime agrı giriyor elimi vurunca sert bısey hıssedıyom göbişimde . hamile olabilirmiyim.

Son düzenleme:
Ilk diebilirim tatlimmm

Ooo süper bizim 3. ay ben bu ayda tuttugunu dusunmuyorum bi dahaki ay bende doktora gidip klomen isteyeyim

Yaa kiz yapasana sende tet nie bole yapiosunn hepimize sans getrms olsn Rabbim saglikli evlatlar versin hepimizee

Insallah tatlim Allah razi olsun evet yaa nasil bakicam hamileysem bn kendimee offf evet cok kustm yine yaa yemek yedm zorlaaa onuda cikardimm yaa meyve alamadim.kii evde kalmamis bakkalada giden yokk cubuk.krakere talimm yaaa guzel bakcam kendimee hamissem sozzz ama daha aradaym saskinim tatlimmm

Canim benmde normalde adetim 25 i dayanamadm yaptm testi silik cikti iste akintim var agrim var sol.kasigmda gogslerm hassas ama disardam karnmdan hissetgm bisi yok maalesef ama suphen varsa agir kldirma sen ben adimima bile dikkat ediorum adete iki gun kala sende test yap bolca dinlen auphen varsa

Ooo süper bizim 3. ay ben bu ayda tuttugunu dusunmuyorum bi dahaki ay bende doktora gidip klomen isteyeyim

Benim doktorum sagolsn evleneli 9 ay olcak artik gebelik calismalari dedi cok yardimci oldu insallahta bebegim tutunmstur bn hala inanamiorm var die silik testim ama kan yapcam bakalim ne cikcak umuorm kandada pozitifirr yumurtalarn olusuor dimi senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…