- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.101
Benim de çok ümidim yok ama akıntı bitince adet olur gibi düşünmüyorum canım ben.valla bu adet olayı o kadar spesifik ki kimse kesin bir sonuca varamaz bence.rahimin yumurtalıkların bileceği bişi bunlar :) onlar karar veriyo herşeye :) bekleyip görücez artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar bende tüp bebek yaptırdım 7. denememdi bu..
4. denemede bebiş tutmuştu yalnız 10 haftalıkken kaybetmiştik kalp atışı durmuştu..
şimdi beklemedeyim 8. gün bugün 3 gündür drar testi yapıyorum sabahları hepsinde silik çizgi beliriyor yalnız aklımı karıştıran siteler oldu canım sıkıldı
bebetime die bi test var eşim ondan almış hep onu yaptım yani ama bazı sitelerde güvenilir olmadığı yazılmış 4tanenin 4ü de hata vermiş olabilir mi ??
test için de çok erken cumartesi yaptırmam lazım kanı dr um ööle istiyo
Arkadaşlar vajinal bölgede kasintu başladı neden olabilir sizce
Ve hala beyaz akintim azar azar devam ediyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne bılım tatlım genelde oyle oluyo ya :/ benım gece ay akıntım kesılmıstı adet olmustum.belkı benımkı oyledır yanı kısıden kısıye degısıyomus ya.ama dedıgın dogru rahım we yumurtalıklar bılır :)
hayırlısı olsun dıyorum elden baska bısey gelmıyo kıhayırlısı olsun dıyorum.sırf hamıle kalmak ıcın ıstemıyorum.cunkı bılıncsızce ıstersen dusuk olunca ınsan kotu oluyo. Allahım kımseye gostermesın oyle bı acıyı benım arkadasım benı 2 kere ruyasında gormus.ılk hamıleyım demısım doktora gıtmısım sonra demısım kı bebek yok bu bılınmeyen surec ınsanın aklına bı suru sey getırıyo.daha hamıle kalmadan hamıle kalıpta dusuk yapmaktan korkuyoruz :)
Valla canım aynıyız şuandaha hamile değilim ama aklıma sürekli kötü şeyler geliyo korkuyorum...8.ayda kalbi duran bebekler bile var doğumda sakat kalan ... rabbim bize sağlıklı yavrular nasip etsin inş geç oldun güç olmasın sağlıklı olsun
Canim benimde oyleydi gittim mantar dedidoktora git ilac falan veriyo fitil veriyo
galaxsy s 4
Bilmiyorum ki canim inşallah öyle değildir.sen de inşallah hamilesindir güzel haberlerini ben de bekliyorum. Hayatimda daha hiç test yapmak nasip olmadi çünkü adet günüm 1 gün bile geçmedi test bile güzel şey yanicanum bi de sende akinti oluyor mu oluyorsa beyaz mi kahve mi
aynen tatlım bu konuda bılınclı oldugumuz ıcın sanslıyız. sen kac yasındaydın kız ne zaman ewlendın ne zamandır korunmuyosun adın ne :) tanısalım barı :) adın melek 87 lımısın yoksa :)
Evet canım melek 87 liyim.3yıllık evliyim 1aydır korunmuyoruz
yok canım hıc oyle dusunme.o 3 4 tl lık testlere de dandık dıyolar ama gayet duzgun cıkıyo.test olmayan seyı gosterır mı hıc :) boyle dusun4 testın 4u de gostermısse bence ıcın rahat olsun bı guzel uzan dınlen yorma kendını :)
çok heycanlıyım ama bir yandanda buruk içim korkuorum yaa değilsem hamile o çizgiyide az da olsa gördüm kötü hissediorumya değilsem
Kizlar bisi sorcam ama sacmami bilmyrm ama korktumda soruorum benim midem kotydu ve istifra ettim cok nefesim kesildi ve suan kasigim cok agrio hamileysem bisi olmamistir dimi sakin gulmeyn bana cok korktum
Kizlar bisi sorcam ama sacmami bilmyrm ama korktumda soruorum benim midem kotydu ve istifra ettim cok nefesim kesildi ve suan kasigim cok agrio hamileysem bisi olmamistir dimi sakin gulmeyn bana cok korktum
yaa çok heycanlıyımm napıcamı bilmiorummm
her iki durumada sahip bi kadınsın sen ben sana güveniyorum Allah'ın izniyle her kötü durumun altından kalkabilecek kişisin hem umutsuzluk yapma silikte olsa gördün daha ne istiyosun sen yaf
bak senın yıne gelıyo akıntın benımkı cok azaldıanneme sordum onun da akıntısı olmazmıs ama yıne de ıcım rahat degıl.ve adet olacagımın hıssı cok fazla.benım pek umudum kalmadı..bı de parlodel kullanıyorum ya bu ay emınım adet olcam ınternetten akıntıy arastırdım ama pek bısey bulamadım
Bisey olmaz ins canm sen igne yada hap tedavisi aldin mi merak eetrigim icin soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?