- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.081
Gösterdim evet silik var dedi oda sabahın 5 buçuğunda yaptık testi korkarak bende bilmiorum çok sevinemiyorum bilee napsam bilmiorum yine bir test yapsam mı acaba
erken gebelik alıp yapsam mı sence o ucuz olanlardan yaptım ben çünkü
Cikar cikar hcg hormonu idrara gec geciyor kkanda cikar bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hele o ucuzlardan yaptiysan kesin hamissin kuzumm net cizgi onlarda adetten ancak 10 gun sonra cikarmis is cikisi esinle kan tahlili yaptir eziyet etmeyin kendinize ya lutfen:)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bencede 6 7 gun oncesinde cikmaz ama bu aralikta kesin cikar
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
yaa çok heycanlıyımm napıcamı bilmiorummm
sol kasıgıma soyle adam akıllı bı sancı bıle gırmedı.sadece gecen sol kasıgım pıt pıt pıt dıye atıyodu. akıntım azaldıbu ay hep adet olcakmısım gıbı hıssedıyodum ooofffffff
Canm benm ya hastane yakin olsaydi verirdin kani uzakmista is cikisi esinle git 1 st cikiyor sonuc
Ah yakın olsaa koşarak gitcem ama uzak Allahın dağında şirket akşam olmaz bana artık
Nerdeyse gelip senden kan alip hast goturcem
Kıyamam kuzummm Allah razı olsun senden Rabbim sana da bebiş nasip etsin tez zamanda Rabbim gönlüne göre versin ne muradın varsa versin AMİNNNN
Benim akıntım devam ediyo hatta bugün adet oldum sandım ama değilmiş çamaşırım ıslanmış beyaz akıntıdan.geçen hafta aynen pıt pıt atıyodu içimde bişi var hissediyordum ama şuan hiç bişi hissetmiyorum.adet olmaktan korkuyorum benherkes gibi anne olmak istiyorum anne olamamaktan korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminn oglen oldu aksamda cabucak olur hadi hayirlisi bakalim
Arkadaşlar vajinal bölgede kasintu başladı neden olabilir sizce
Ve hala beyaz akintim azar azar devam ediyor
Mikrop mu kaptın acaba canım :26::26:
canım beyaz akıntı ve kaşıntı mantar belirtisidir çok sık yaşadığım için biliyorum seni korkutmak istemem ama bi dr a görün bence
bak senın yıne gelıyo akıntın benımkı cok azaldıanneme sordum onun da akıntısı olmazmıs ama yıne de ıcım rahat degıl.ve adet olacagımın hıssı cok fazla.benım pek umudum kalmadı..bı de parlodel kullanıyorum ya bu ay emınım adet olcam ınternetten akıntıy arastırdım ama pek bısey bulamadım
Öyle deme canim ya 2 gündür var.akin ti adet gününe 1 hafta kala zaten başlar da kasinti beni de tedirgin etti hani çok asidi rahatsız etmiyo ama var.peki kasinti hamile lige engel mi diyelim ki döllenme oldu o zaman engel mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?