Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hele o ucuzlardan yaptiysan kesin hamissin kuzumm net cizgi onlarda adetten ancak 10 gun sonra cikarmis is cikisi esinle kan tahlili yaptir eziyet etmeyin kendinize ya lutfen:)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hele o ucuzlardan yaptiysan kesin hamissin kuzumm net cizgi onlarda adetten ancak 10 gun sonra cikarmis is cikisi esinle kan tahlili yaptir eziyet etmeyin kendinize ya lutfen:)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

çok heycanlıyım ama bir yandanda buruk içim korkuorum yaa değilsem hamile o çizgiyide az da olsa gördüm kötü hissediorum ya değilsem

sol kasıgıma soyle adam akıllı bı sancı bıle gırmedı.sadece gecen sol kasıgım pıt pıt pıt dıye atıyodu. akıntım azaldı bu ay hep adet olcakmısım gıbı hıssedıyodum ooofffffff

Benim akıntım devam ediyo hatta bugün adet oldum sandım ama değilmiş çamaşırım ıslanmış beyaz akıntıdan.geçen hafta aynen pıt pıt atıyodu içimde bişi var hissediyordum ama şuan hiç bişi hissetmiyorum.adet olmaktan korkuyorum ben herkes gibi anne olmak istiyorum anne olamamaktan korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam kuzummm Allah razı olsun senden Rabbim sana da bebiş nasip etsin tez zamanda Rabbim gönlüne göre versin ne muradın varsa versin AMİNNNN

Aminn oglen oldu aksamda cabucak olur hadi hayirlisi bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak senın yıne gelıyo akıntın benımkı cok azaldı anneme sordum onun da akıntısı olmazmıs ama yıne de ıcım rahat degıl.ve adet olacagımın hıssı cok fazla.benım pek umudum kalmadı..bı de parlodel kullanıyorum ya bu ay emınım adet olcam ınternetten akıntıy arastırdım ama pek bısey bulamadım

Arkadaşlar vajinal bölgede kasintu başladı neden olabilir sizce
Ve hala beyaz akintim azar azar devam ediyor

Mikrop mu kaptın acaba canım :26::26:

Bilmiyorum ki canim inşallah öyle değildir.sen de inşallah hamilesindir güzel haberlerini ben de bekliyorum. Hayatimda daha hiç test yapmak nasip olmadi çünkü adet günüm 1 gün bile geçmedi test bile güzel şey yanicanum bi de sende akinti oluyor mu oluyorsa beyaz mi kahve mi

Arkadaşlar vajinal bölgede kasintu başladı neden olabilir sizce
Ve hala beyaz akintim azar azar devam ediyor

canım beyaz akıntı ve kaşıntı mantar belirtisidir çok sık yaşadığım için biliyorum seni korkutmak istemem ama bi dr a görün bence

canım beyaz akıntı ve kaşıntı mantar belirtisidir çok sık yaşadığım için biliyorum seni korkutmak istemem ama bi dr a görün bence

Öyle deme canim ya 2 gündür var.akin ti adet gününe 1 hafta kala zaten başlar da kasinti beni de tedirgin etti hani çok asidi rahatsız etmiyo ama var.peki kasinti hamile lige engel mi diyelim ki döllenme oldu o zaman engel mi olur

Benim de çok ümidim yok ama akıntı bitince adet olur gibi düşünmüyorum canım ben.valla bu adet olayı o kadar spesifik ki kimse kesin bir sonuca varamaz bence.rahimin yumurtalıkların bileceği bişi bunlar :) onlar karar veriyo herşeye :) bekleyip görücez artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım niye engel olsun genital bölgende değilmi kaşıntın yani bende çok bilmişlik yapmayım ama biz bayanlar her an enfeksiyona açık olduğumuz için çok sık yaşıyoruz bu gibi durumları ben bu ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdim dr um ilaç verdi bende korkmuştum gebeliği etkilermi dedim hayır korkma dedi yinede için rahat eder bi görün aklındakileride sor rahatla bence inşallah bişey çıkmaz ama kafan rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…