Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Insallah bitanemm Allah razi olsun ama hamile degilsem gercektn yikilirm ben haklisin ogrnmem lazim ona gore yasamaya baslaym ama bilmyrm yaa nedrn bole oldummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum durma git yaptır test aklını rahatlat

Umutsuz olur mu hic :) Allah varken umutsuzluga düsülür mü. Hayırlısnı istiyoruz olmadiysa vardir bir hayir :) sogan kürünü okuyordum da baska bir baslikta, sizlerden icen oldu mu bilgisi olan var mi? Ben de mi yapsam ki

Evet haklisin tatlim Elhamdulliahh olana kadar devam ben hic oyle seyler denemedm ama cok deneyen var

Sinem tirsio kana gidemioooooo :banghead::banghead:

Evet haklisin tatlim Elhamdulliahh olana kadar devam ben hic oyle seyler denemedm ama cok deneyen var

Aslında benim bebek icin daha ilk denemelerim ama sogani cok kisiden duydum denemek de fayda var bi arastiriyim ben en iyisi

Arkadaşlar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama sabittir deniliyor doğrumu bu ? Yani misal bugün adet göreceksek 14 gün öncesi ( 24-14) =
10 nisan olur hesap doğrumu :)

Arkadaşlar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama sabittir deniliyor doğrumu bu ? Yani misal bugün adet göreceksek 14 gün öncesi ( 24-14) =

yaptığın hesap doğru lakin bazen erken bazende geç çatlayabiliyor ovülasyon kiti kullandım ben yavrumm kimi adetimde 9. gün kiminde 11. gün kimindede 14. gün çatlıyordu yumurtam zaten bende akıntımdan anlıyordum

Adet surenizden 14 cikariyosunuz canm mesela adet doneminiz 30 gün suruyosa -14 16.gün yumurtlamma günüoluyo

bende bu ay 10 gün boyunca akıntı geldi yalnız bir kaç gündür mide bulantılarım var adetimede 3-4 gün kaldı bulantı erken belirti olabilir mi ? birde akşamları sağ kasık bölgeme ani bir kramp giriyor.çok panik oldum hamilemiyim değil miyim test yapmaya korkuyorum,ilk gebeliğimde bebeğimi kaybetmiştim yine aynı şey olur diye çok stresliyim.

ahhh canım inş bir daha öyle zor şeyler yaşamayız çok çok zor biliyorum ama benim kaybettiğim kuzumda sabah çok erken saatlerde oluyordu bulantım neden olmasın inş hamilesindir kuzum

izinde alamiorm zaten hic bi guneee

nasssııı yani olumm bak söle o müdürüne ağız burun dalarım heeee kız cidden hadi şimdi çalışıyorsun tamam da özel yok mu yaa sen akşam en iyisimi acile git karnım ağrıyor dee ama adetinin geciktiğinide söle o zaman bakarlar bhcg ne çakişşş

Ya benim doktorumda ozelde zaten oraya gidip yaptrrm ama bilmyrm insallah hamileyimdir yoksa buyuk hayal kirikligi yasicam

bende sen kadar üzülcem benımde belli değil

Oyle yapcam sanirim ozel sktor anlamaz insan halinden hamilelik suphem var demek istemiorrm gecen gun kadin bana doktora gidip geliorm die sen hamile kalmaya calismiosn dimi dedi resmen kesin hamileysem o zaman solerm diorum canim ama acile gidince gebelik testi yaptrcam deynce yapmazlar mi acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…