- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.321
bende sen kadar üzülcem benımde belli değil
bende berna :) 86 lıyım 2 yıllık ewlıyım 4 aydır konusmuyoruz.bu 5.ayımız :)
Arastir tatlim burda kullanan cok hem bak.ilk denemelerinmis herseyin hayirlisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umitlenemiorm bile biliormsn cok tuhaf duygulardayim ecz gidrn olursa bi test aldirip yapcam burda yaaa
Haerseyin hayirlisi Rabbim gonlumuzde olan istegi hayra cevirsin insallah
yap kuzum vallaüzülmenden korkuyorum
çok heves ettin(
Umitlenemiorm bile biliormsn cok tuhaf duygulardayim ecz gidrn olursa bi test aldirip yapcam burda yaaa
Bende test aldim gun icinde yapilirmi sabahimi bekliyim yoksa kesin sonuc icin
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Sabah ilk idrar daha iyi diyorlar tatlim
Oyle yapcam sanirim ozel sktor anlamaz insan halinden hamilelik suphem var demek istemiorrm gecen gun kadin bana doktora gidip geliorm die sen hamile kalmaya calismiosn dimi dedi resmen kesin hamileysem o zaman solerm diorum canim ama acile gidince gebelik testi yaptrcam deynce yapmazlar mi acabaa
Peki bende eger olmazsam bugunde yaparim artik yarina :)
yok kuzum orası acil sonuçta öyle dersen yapmazlar ama ağrı niyetine gününün geçtiğini söle o zaman mecbur istiycek dr
Insallah hayirli haber alirix ama bnim icimde cok sıknti var canim yaa
Evet o ikinci cizgi cikinca oyle oldum ama eger yoksa o markayi sikayet etcem yanii
Niye sikinti yapiyosun ki korkuyorum felan diyosun neden bu kadar cok kendine eziyet edip psikolojini bozuyosun ?
attın mı o testi
şuan o testte çizik duruyo mu silindi mi
Ama ben yalan atamam ki bizim bir arkadas yaptrms ozelde aksam yapmslar ama bilmyrmm yaa
Yapıolar cnm gebelik testi yaptırcam de parasıyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rımız ol
ayyy canım benim sana üzülme desemde biliyorum üzüleceksin hatta ağla kuzum insan içinden o duyguyu anca öyle atabiliyor en azından sen bebişini görmedin büyümedi çok inanki azcık büyüseydi heleki hareketlerini hissetseydin ultrason resimleri elinde kalsaydı onları öpüp öpüp ölürdün yıkılırdın öyle acı bişey ki bunu yaşayan biri olarak yazıyorum rabimmm sana sabır versin vede bir daha bu acıyı yaşatmasın çok çok üzüldüm senin adına inş sağlıklı sıhhatli evlatların olur benimde inş içine kapanma gel konuşalım burda tamam mı kuzum
desteğiniz için çok tesekkeürler arkadaşlar rabbim en kısa zamanda inşaallah sağlıklı bebekler nasip eder hepimize zor ama en azından küçüktü hamile kalabiliyormuşum diye avutuyorum kendimiCanımmm...(((((((( üzüldüm ..mutlaka hakkında hayırlısı böyledir..verende Allah ..ama düştüyse de mutlaka senin hakkında hayr böyleymiş...ama bak ne güze en azından hamile kaldın kalabiliyomuşun..inşallah bir iki ay dmesen yine kalırsın..hepimizinde sağlıklı hayırlı huzurlu evlat evlatlar nasip etsin..âmin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?