- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.341
sağol tatlım sen ne durumdasın var mı bir gelişmeKuzummm cok uzuldum yaaa Rabbim herseyin hayirlisini versin canim belkide boylesi sizin icinde daha hayirlidir Rabbim herseyin en iyisini bilir ne kadar uzuldugunu az cok tahmin ediyorum sakin yipratma kendini guclu ol lutfen daha onumuzde kocaa bir yol varr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol tatlım sen ne durumdasın var mı bir gelişme
Ama napim tutamy kendimii
yok tatlım korkma hayırlısını sağlıklısını iste git kan testini yaptır silik çizgi kolay kolay çıkmaz çünkü içini ferah tut iyi haberlerini ver bize...ben foruma pek giremiyorum bana da yaz habaerlerini mucuks canımNe demek tatlim her sartta yanndayz mesafeler olsada gonullermz bir yalnz degilsinn canim benimmm bende yok canim kan testi yaptiramadm.hala korkuyorumda sonum ne bilmyrm aksam yaparim belki ama cok korkuyorum
Ama senin yaptigin gibi olmmaz bu kadar gerilme olmazsa ya yoksaya bu kadar endeksleme kendini olursa sevinirsin mutlu olursun olmazsa bi dahaki aylar sukurki sagliklisin gencsin bu kadar strese gerek yok kendini simdiden bu kadar yipratma bence
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
yok tatlım korkma hayırlısını sağlıklısını iste git kan testini yaptır silik çizgi kolay kolay çıkmaz çünkü içini ferah tut iyi haberlerini ver bize...ben foruma pek giremiyorum bana da yaz habaerlerini mucuks canım
Haklısın evet ama inan insan alıkoyamıor kendini bilmiorum inşallah yaptırcam günüm geçmeden yaptırcam ama varsa çıkar dimi bunda eminiz
tabikide kuzummm düşük bi değer olsada mutlaka olmayana göre yüksek bi değer çıkar artı sen gebelik testinde silik çizgiyi yakaladınnnnn
Yakaladım ama off offff bilmiıorummmm
bilmeyecek hiçbişi yok kuzum kan tahlili yaptırcan sıkıntılar bitcek
Duruo canimmm atmadim bilerek cizikte duruo
İnşallah canım bugün nasıl uykum var nasıl halsizim vakit geçmiyor bana
gebesindir inşş
ay bende sıkıldım artık akşam gitcem kan testi yapcam
varsa var yoksa allah kerim napalım
beklemekten sıkıldım
bekle o zaman bugünde biter yarın alırsın sonucunu canım
Adet günüm bugün. Test yaptım sabah negatif. Moralim bozuldu. Adet de olmadım daha. Karnım taş gibi şişkinlik var mideme vuruyor eve bir atsam kendimi.
İnşallah canım
bakıorumda burda artık çoğu kişinin ümidi gitmiş bu aydan sen ne diorsun
Benimde pek umudum yok açıkçası ama senin umudun olmalı çünkü silik test yakaladın en azından canım benim
Farkindayim.evet umudun kalmams bu aydan insallahhh ben hamisimdrdee siz teyzisss olun beni teyze yapamadnz daha yanii birinz hamis cikim yeterr burcuda artik cok girmio umut yok.kizancikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?