Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

sağol tatlım sen ne durumdasın var mı bir gelişme

sağol tatlım sen ne durumdasın var mı bir gelişme

Ne demek tatlim her sartta yanndayz mesafeler olsada gonullermz bir yalnz degilsinn canim benimmm bende yok canim kan testi yaptiramadm.hala korkuyorumda sonum ne bilmyrm aksam yaparim belki ama cok korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama napim tutamy kendimii

Ama senin yaptigin gibi olmmaz bu kadar gerilme olmazsa ya yoksaya bu kadar endeksleme kendini olursa sevinirsin mutlu olursun olmazsa bi dahaki aylar sukurki sagliklisin gencsin bu kadar strese gerek yok kendini simdiden bu kadar yipratma bence

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

yok tatlım korkma hayırlısını sağlıklısını iste git kan testini yaptır silik çizgi kolay kolay çıkmaz çünkü içini ferah tut iyi haberlerini ver bize...ben foruma pek giremiyorum bana da yaz habaerlerini mucuks canım

Haklısın evet ama inan insan alıkoyamıor kendini bilmiorum inşallah yaptırcam günüm geçmeden yaptırcam ama varsa çıkar dimi bunda eminiz

Hayırlısını istedim hep zaten tatlım inşallah iyi haberler verebilirim tamamdır msj olarak atarım sana canım Allah razı olsun sağolasın sende dikkat et kendine opuldunnn

Haklısın evet ama inan insan alıkoyamıor kendini bilmiorum inşallah yaptırcam günüm geçmeden yaptırcam ama varsa çıkar dimi bunda eminiz

tabikide kuzummm düşük bi değer olsada mutlaka olmayana göre yüksek bi değer çıkar artı sen gebelik testinde silik çizgiyi yakaladınnnnn

Adet günüm bugün. Test yaptım sabah negatif. Moralim bozuldu. Adet de olmadım daha. Karnım taş gibi şişkinlik var mideme vuruyor eve bir atsam kendimi.

Duruo canimmm atmadim bilerek cizikte duruo

gebesindir inşş
ay bende sıkıldım artık akşam gitcem kan testi yapcam
varsa var yoksa allah kerim napalım
beklemekten sıkıldım

bende daha olmadım canım ama testte yapmadım henüz sabah yoktu gebelik testi bugünde olmazsam yarın yapıcam olmazsa kan vericem hastahaneye belki gün içinde umudum pek yok ama hayırlısı bakalım

Benimde pek umudum yok açıkçası ama senin umudun olmalı çünkü silik test yakaladın en azından canım benim

Farkindayim.evet umudun kalmams bu aydan insallahhh ben hamisimdrdee siz teyzisss olun beni teyze yapamadnz daha yanii birinz hamis cikim yeterr burcuda artik cok girmio umut yok.kizancikta

Son düzenleme:

evet canım burcunun durumuda değişik yazık kız sürekli kahverengi akıntısı olup olup gitti reglide olamadı oda ayrı bi gerginlik işte yaa
benim ne bilim ya hala yok yani umudum ama bakalım yaa bi dahaki aya geçiş yapmam gerekicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…