- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.501
ins vardr ya cnm bılmıom zaten ılk zamnanda belırtı olmasmıs
Ayy kiyamam ben sana insallah olur yavrum sen uzmede kendini doktor kontrolunde yapmaya calis ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
umut pek bağlamadığım için oluruna bıraktım napim
hadi baklaım hayırlısı:)
inşallah canım ya. doktor da önce doğal yollarla dene demişti bir de daha yolun başında olduğumdan ciddiye almazlar diye çekiniyorum. aslında önlemi erken almak lazım da işte
Kopurmedi yaaa :) ama insallah dogru degildir
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
aynn cnm hyrlısı olsun ya
yok doktor kontrolu derken hani yumurtlama net zamanı felan bunlara dikkat edilmesi için bende bu ay başlıycm yani erken anne olmak dururken geciktirmenin bir anlamı yok dimi
kabartma tozuyla olur mu acaba
hayırlısı sağlıklı bir şekilde gelsinde ne zaman gelirse gelsin bebişim stres yapmıycam söz verdim kendime
Kopurmedi yaaa :) ama insallah dogru degildir
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
canım inşallah hamilesindir.tabiki bu test %100 de 100 olsaydı her doktor bunu önerirdi sakın moralini bozma.ne kadr var adetine
Adetim gecikti 10 gun oldu yaaa ama gebelikten suphelenmiyorum.gecen sene eylul ayinda yine 15 gun gcmisti ozaman yumosum catlamamis o yuzden gecikmis sanirim simdide oyle oldu cunki hic bir belirtim yok belim agriyor birde sanki her an adet olacakmisim gibi kasik agrisievt canım.hayırlısıyla kavuşcaz bebeklerimize.adetine ne kadr var?
haa anladım canım. tabi ki bir an önce başlamak en mantıklısı Allahın izniyle ve de. bir adet olayım da giderim artık doktora yumurta takibine.
sen de hamilesin gibi geliyor bana
aynn bnde yapmcm cnm nekadar stres yaparsan olmuo saldım zaten bu ay yapck bısı yok
bana yazdın sandım yaf
doktora gidicem ama kafamda sorular bitsin die yani acaba yurmutladım mı çatladımı noldu gibi sorular sırf bitsin die yani bu sorular beni bitirdi yoksa bekleyişte o kadar stres yaşamıom
İnşallah isterim istemem diyemem ama hissetmiyom inşallah ben yanılırım sizin hisleriniz doğru çıkar canımBaşla bunda çekinecek bişeyde yok hem adetinin 3 veya 4. günü git bugün ben bi tanesiyle konuştum o zaman gel dedi ahahahha
aynn cnm bn gttım bu ay test yaptı bna progestrın kendılıgınden yumurtalarım catlamıs normal yanı bılmıom salı gel dedı yıne gtcem adetlıyken cgrmıstı bı gdım bakalaım
Adetim gecikti 10 gun oldu yaaa ama gebelikten suphelenmiyorum.gecen sene eylul ayinda yine 15 gun gcmisti ozaman yumosum catlamamis o yuzden gecikmis sanirim simdide oyle oldu cunki hic bir belirtim yok belim agriyor birde sanki her an adet olacakmisim gibi kasik agrisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?