- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.481
Simdi msj atio namaza gittigini bile dio bana amaaa yemezlerr beni kir kir sonraaa ole bisi yapmadb yagcilikk pisikkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok anam inat adam gitmem dedimi gitmez daha cok kavga etcez onla cubugu yapimda sabah gorcez o zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pko var bende canım. ya doğum kontrol hapı ile adetlerim düzenleniyor benim. normalde 3-4 ayda bir oluyorum. hapı da yeni bıraktım. ilk bırakılan ay hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş. o yüzden bu ayki telaşım biraz da
arkadaşlar ben şu karbonat testine nedense inanmış durumdayım.hatta hamile olan görümceme yaptırdım köpürdü.hamile olmayan örümceme yaptım köpürmedi.ben yaptım yumurtlama dönemiden bu yana ve hala köpürüyor:)siz de yapsanız acaba doğru mu ki:)
bnde yaptım kopurdu ama adet oldum cnm(((( 4 gun gectı 25 gunde bı oluodum sımdı 28 gunde bı oluom havalardan heralde degıstı
bnde yaptım kopurdu ama adet oldum cnm(((( 4 gun gectı 25 gunde bı oluodum sımdı 28 gunde bı oluom havalardan heralde degıstı
anladım canım umut dünyası işte..
nasıl yaptın sabah mı yoksa gün içerisinde mi ? ölçsü ne bide canım
canım plastik bi kaba 1 çay kaşığı kadar karbonat katıyorsun.ama kafa karıştırmak da istemiyorum umut dünyası işte.internette de çıkıyor karbonat testi diyince
özlemcım dogruluk payı varmıdır kı acaba bunun. bırde lımonla yapanlar var. ama mantıken dusunursen ıdrar zaten asitten olusuyor e dogal olarak karbonatı ıcıne atınca kabarması cok normal degıl mı?
Oldun mu yani olsun bunada şükür belirsizlikten iyidir
anladım canım umut dünyası işte..
Biliyorum canım duymuştumda uygulamaya tırstım şimdi :) plastik kap olması şartmı cam olmaz mı :)
oldum cnm ya bugun bılmıorum umudumuz mayıs olsun(((
olur heralde canım:)boşver deneme istersen iananıp moral bozmayalım
canım herhangi bi kaba idrar yapıp üzerine 1 çay kaşığı kadr karbonat döküyorsun köpürürse hamileymişsin dipe çöküp köpürmezse değilmişsin.söz de eskiler bunu yapıyorlarmış ama geçerliliği var mı bilemem.yanıltmış olmayyayım.
denemek bedava dıme ama :))) deneme yanılma yontemıyle ınsaALLAH bebıslerımızı bulcaz
Bi deneyeyim :)
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
bakalım tatlım bende bekliyorum bugünde daha geelen giden yok gibi işin tuhafı gebeliğe dair benim belirtimde yok mide bulantısı felan koku yok yani
arkadaşlar ben şu karbonat testine nedense inanmış durumdayım.hatta hamile olan görümceme yaptırdım köpürdü.hamile olmayan örümceme yaptım köpürmedi.ben yaptım yumurtlama dönemiden bu yana ve hala köpürüyor:)siz de yapsanız acaba doğru mu ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?