Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ayy kiyamam ben sana insallah olur yavrum sen uzmede kendini doktor kontrolunde yapmaya calis ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

nasıl yaptın sabah mı yoksa gün içerisinde mi ? ölçsü ne bide canım

anladım canım umut dünyası işte..

özlemcım dogruluk payı varmıdır kı acaba bunun. bırde lımonla yapanlar var. ama mantıken dusunursen ıdrar zaten asitten olusuyor e dogal olarak karbonatı ıcıne atınca kabarması cok normal degıl mı?

canım plastik bi kaba 1 çay kaşığı kadar karbonat katıyorsun.ama kafa karıştırmak da istemiyorum umut dünyası işte.internette de çıkıyor karbonat testi diyince

Biliyorum canım duymuştumda uygulamaya tırstım şimdi :) plastik kap olması şartmı cam olmaz mı :)

özlemcım dogruluk payı varmıdır kı acaba bunun. bırde lımonla yapanlar var. ama mantıken dusunursen ıdrar zaten asitten olusuyor e dogal olarak karbonatı ıcıne atınca kabarması cok normal degıl mı?

canım ben gecen ay yaptığımda zerre kadar bile köpürmemişti ve adet olmuştum.yani köpürmeyebiliyor

Bi deneyeyim :)

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

ben de araştırdım geçen onu ama biri kocasına yaptırmış köpürmüş

kurbağa testi yapacam ben artık bu merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…