- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.461
Benimkide cok rahat doktorla konustuklarimi anlatmak icin aradim gayet pozitiftim ama askim bocegim her neyse cevap su elif hanim ders calistinmi merak ettim o kadar doktorla ugrastin ettin sinavina kac gun kaldi kac soru cozdun dedi bana ya ummarsizz umursamaz mikrop suss dedim kapattim bende yuzzune sonra ario ama gectiii bolu pazariii ooo ooo
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ya ba empati kur senin esin senin hassas oldugunu biliyo duygusal olarak hersey tam kesin net olsun diye dusunuyodur seni umutlandirmak yada umutsuzlandirmak istemedigi icin bu sekilde davraniyodur bence yarin bak gor gidelim diye o diycek sana
Ayyy yemek yiyebildinmi tansiyonun dusuyodur dikkat et kendine kocisede bunu bahane et yiyemiyorum tansiyonum dusuyo en azindan belli olursa bulanti hapi felan verir bende sagligima kavusurum de bakalim o zaman ne diycek
Benimkide cok rahat doktorla konustuklarimi anlatmak icin aradim gayet pozitiftim ama askim bocegim her neyse cevap su elif hanim ders calistinmi merak ettim o kadar doktorla ugrastin ettin sinavina kac gun kaldi kac soru cozdun dedi bana ya ummarsizz umursamaz mikrop suss dedim kapattim bende yuzzune sonra ario ama gectiii bolu pazariii ooo ooo
aynen daha net bişeyler çıkacaktır eminim hakkında hayırlısı mutluuu ol kızıııımmmm hahahahaaa darısı bizlere inşşş
elif sende deseydin yaa kuzum evet dersimi çalıştım yumurta çatlaması+günaşırı ilşki+test +bebekkk taam mı örtmenim hehehehe
Insallah canim.ama sabah cubuk yapcam yine bakalim.beni bilio adam pimpirikli cadaloz karisi var beklio oda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede seni coook iyi taniyooo :)
Hehehhyyyttt bana diene bakkk bende kapattm ohhhh benimkidr msj atio onu istermsn bunu istermsnn yemezler canim yemezlerrrhepsi ayni kizma ama hodukler yanii erkeklerr
Eeee 9 yillik askim tanisin zahmet olmassaa
Aynennn hodukler duygusuzlarrr ayy bunlar
Wayyyy beeeee ne askkkkk sende puf noktasini bul dok gidin bu aksam hadi bakalimmmm :)
Sabirsizca davraniyosun o hayit hapi felan ne sogan kuru neden yapican ?
Slm kizlar uzun zamandir araniza katilamadim.. Bi sorum olacakti.. İki asilama sonrasi tedaviyi biraktim ve bu ay normal denedik.. Simdi adetim bikac gundur gelmia olmasi lazimdi ve goguslerimde asiri derecede agri var.. Adetim cok dusundugumde geciktigi icin o olabilir diyorum ama goguslerim bir haftayi gecti buyudu.. Ustune yatamiyorum bile.. Ara ara adet olacakmisim gibi sanci giriyor ama ne gelen var ne giden hatta tam tersi asiri derecede akintim var. Test yapmadim hala.. Acaba bu ay tutturmusmuyuzdur?
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
Merhaba canim kiyamam sana son kelimen hepimiz icin ayni asla pes etmeyecegiz insallah tutmustr sen bi test yap istersen kac gun gecikti canim benimde gogslerm hassas ve sol kasigimda agrilarm sizi gibi test yaptm silik cikti ama adetim gecmedi yarn adet gunm.sen bi test yapablrsn bnce cesaret edebilirsen tabi ben kan vermeye cesaret edemiorm mesela
arkadaşlar ben şu karbonat testine nedense inanmış durumdayım.hatta hamile olan görümceme yaptırdım köpürdü.hamile olmayan örümceme yaptım köpürmedi.ben yaptım yumurtlama dönemiden bu yana ve hala köpürüyor:)siz de yapsanız acaba doğru mu ki:)
Nasil yapiliyor canim?
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
arkadaşlar ben şu karbonat testine nedense inanmış durumdayım.hatta hamile olan görümceme yaptırdım köpürdü.hamile olmayan örümceme yaptım köpürmedi.ben yaptım yumurtlama dönemiden bu yana ve hala köpürüyor:)siz de yapsanız acaba doğru mu ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?