Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

elif sende deseydin yaa kuzum evet dersimi çalıştım yumurta çatlaması+günaşırı ilşki+test +bebekkk taam mı örtmenim hehehehe

Insallah canim.ama sabah cubuk yapcam yine bakalim.beni bilio adam pimpirikli cadaloz karisi var beklio oda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo sabahtan beri yedigm iki lokma peynr ekmek birde sut ictm mahfoldum.iyicee baska yemek yiemedm mutfaga zor girdm sekerim kokuo hersey cok kotuuu solicem bakalm aksam denicem snsimi

Hehehhyyyttt bana diene bakkk bende kapattm ohhhh benimkidr msj atio onu istermsn bunu istermsnn yemezler canim yemezlerrr hepsi ayni kizma ama hodukler yanii erkeklerr

Aynennn hodukler duygusuzlarrr ayy bunlar

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Wayyyy beeeee ne askkkkk sende puf noktasini bul dok gidin bu aksam hadi bakalimmmm :)

Yok anam inat adam gitmem dedimi gitmez daha cok kavga etcez onla cubugu yapimda sabah gorcez o zaman

Sabirsizca davraniyosun o hayit hapi felan ne sogan kuru neden yapican ?

pko var bende canım. ya doğum kontrol hapı ile adetlerim düzenleniyor benim. normalde 3-4 ayda bir oluyorum. hapı da yeni bıraktım. ilk bırakılan ay hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş. o yüzden bu ayki telaşım biraz da

Slm kizlar uzun zamandir araniza katilamadim.. Bi sorum olacakti.. İki asilama sonrasi tedaviyi biraktim ve bu ay normal denedik.. Simdi adetim bikac gundur gelmia olmasi lazimdi ve goguslerimde asiri derecede agri var.. Adetim cok dusundugumde geciktigi icin o olabilir diyorum ama goguslerim bir haftayi gecti buyudu.. Ustune yatamiyorum bile.. Ara ara adet olacakmisim gibi sanci giriyor ama ne gelen var ne giden hatta tam tersi asiri derecede akintim var. Test yapmadim hala.. Acaba bu ay tutturmusmuyuzdur?

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

Merhaba canim kiyamam sana son kelimen hepimiz icin ayni asla pes etmeyecegiz insallah tutmustr sen bi test yap istersen kac gun gecikti canim benimde gogslerm hassas ve sol kasigimda agrilarm sizi gibi test yaptm silik cikti ama adetim gecmedi yarn adet gunm.sen bi test yapablrsn bnce cesaret edebilirsen tabi ben kan vermeye cesaret edemiorm mesela

arkadaşlar ben şu karbonat testine nedense inanmış durumdayım.hatta hamile olan görümceme yaptırdım köpürdü.hamile olmayan örümceme yaptım köpürmedi.ben yaptım yumurtlama dönemiden bu yana ve hala köpürüyor:)siz de yapsanız acaba doğru mu ki:)

Canim 7 gun gecti normalde ama ne biliim cogu zaman gecicik aon bikac aydir duzenliydi.. Yarin test almayi dusunuyorum insallah bu kez iki cizgiyi gorurum.. Sende hemen kab aldir hic bekleme insallah rabbim kucagina alnayida nasip eder saglikli bi sekilde.. Cok sagol canim allahim hepimizin yuzune baksin insallah

Nasil yapiliyor canim?

Nasil yapiliyor canim?

canım herhangi bi kaba idrar yapıp üzerine 1 çay kaşığı kadr karbonat döküyorsun köpürürse hamileymişsin dipe çöküp köpürmezse değilmişsin.söz de eskiler bunu yapıyorlarmış ama geçerliliği var mı bilemem.yanıltmış olmayyayım.

bnde yaptım kopurdu ama adet oldum cnm (((( 4 gun gectı 25 gunde bı oluodum sımdı 28 gunde bı oluom havalardan heralde degıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…