Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ıkısıde olurr sıkıntı yok canımm ıkısınede ıhtıyacım varr :))

Benimde valla hatta ikiz bile olabilir bir kiz bir erkek :):) Rabbim herseyin hayirlisini versn tatlim eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimiz olsun insallahh baska bisi istemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canımmm amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

24 te nisan mayıs erkek 😂

Ayyy biliormusun bana herkes senin ilk cocugun erkek olcak dio insanlarin icinden geliyorms ole arkadasimda bazen muhabbet edioz gayri ihtiyari oglusun dio sanirim bana bunlar bir isarettt

Allah gönlüne göre versn bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsn😊

Allah gönlüne göre versn bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsn😊

Amin insallah canim herseyin.hayirlisini Rabbim bilir saglikli eli ayagi duzgn evladimiz olsn da cinsiyet farketmez

benım kayınbabam ıkız ıkız olan halanın oglununda ıkız belkı bızımde olabılırr :)

Ama iki bebek çok sağlıklı bişey değil biliyosn dimi, bizim gendede var ama ikisinin beyni tam anlamıyla gelişmiyoo hayırlısınyine tabi cnm

ben hep hayrlısını ıstıyorumm saglıklı hayrlı evlat olsunda allahtan gelen herseye razıyımm

Umudunu kaybetme seni bu düşünceye iten nedir ?

bugun 14 gun hıc bı belırtı yok ama dun aksam fecı sekılde kasıklaarım agrıdı dun yumurta catladı dıye dusunuyorum calısmada tamam ama neden bılmıyorumm 4 aydır bos gfectı ıcınmıdır nedır bı umut olsa ıcımde bak merve 4 aydır hep uzuldun bu ay umut baglama dıyoo beynımm :)

Sen nie bole yaptin simdi kaybetme umudunuu sen istemeye devam et Hayirliysa rabbim verir evlatlarimizi

Sen nie bole yaptin simdi kaybetme umudunuu sen istemeye devam et Hayirliysa rabbim verir evlatlarimizi

ınsallh kuzumm yaa bı 5 gun sonra faln su eskıden evde yapılan gebelık testlerınden mı yapsak hanı ıdrarın ıcıne camasır suyu damlatmak gıbı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…