Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ben 34 yaşındayım iki kız annesiyim. Kasım 2013 de doğal yolla gebe kaldığım ikiz bebeklerim kalp durması sonucu kürtaj oldum. son iki ay tekrar gebe kalmak istedim. testi hergün yaptım çift çizgi koyu olduğu günü iyi degerlendirdim bir de kafaya takmadim sadece allah a sukrettim teslim oldum o kadar.

hayırlısı olsun bende ıyı degerlendırdımm ayy ablammm hadıı ınsalalh bızede dua ett kuzucuklara :))

Ah ablam ne mutlu ne guzel senn icin koyu oldugu gun iyi degerlendirdm demissn nasil bir degerlendirme sorsam yani zamannda iliskiye girdk ayaklar tepeye kalkti ama baska bisi mesela ayrinti var mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kafayı takmayin bu ay da olmadı diye. sadece dua edin. şu ovulasyon testleride sadece aracı. bakmayın aslında kafa karıştırıyor. Kendinizi serbest bırakın. vakti gelince mutlaka nasip edecektir yaratan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…