- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Ay ne bilim burdanda yazdim neyse yazmiom burdan tam tam kafa kalmadi kiizzz yaniom atesim cikti istende cikamadm daha stres basrmtii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sakın ol tatlım olcagı varsa olur ne dıyım
Adetlerim duzenlidir 26-27 gunde bir.. Son adet tarihim 19 mart adetime 3 gun var yarin dr a gitsem gebelik varsa ogrenme sansim olur mu ?
Kan testi yapar eger gebelik varsa cikabilir canim
Ohhh oyna kizanim.ama ziplama yeni gelin gibi suzule suzule oyna :):)
Cok erken bir zaman mi kan da cikmaz mi acaba diye celiskideyim
ovulasyon testi kullandım adet günü geldiğinde hamile oldugumu öğrendim çok mutluyum. darısı size kızlar
ovulasyon testi kullandım adet günü geldiğinde hamile oldugumu öğrendim çok mutluyum. darısı size kızlar
tabiki ne demek
ben 34 yaşındayım iki kız annesiyim. Kasım 2013 de doğal yolla gebe kaldığım ikiz bebeklerim kalp durması sonucu kürtaj oldum. son iki ay tekrar gebe kalmak istedim. testi hergün yaptım çift çizgi koyu olduğu günü iyi degerlendirdim bir de kafaya takmadim sadece allah a sukrettim teslim oldum o kadar.
her ilişkide hamile kalmayi düşünerek beynini buna zorlama. rahim hazirsa zaten oluyor. sadece sakin ol yeter.
Ne guzelll hayirlisi olsunn ne mutlu size darisi basimizaaa Aminn
ben 34 yaşındayım iki kız annesiyim. Kasım 2013 de doğal yolla gebe kaldığım ikiz bebeklerim kalp durması sonucu kürtaj oldum. son iki ay tekrar gebe kalmak istedim. testi hergün yaptım çift çizgi koyu olduğu günü iyi degerlendirdim bir de kafaya takmadim sadece allah a sukrettim teslim oldum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?