Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ayy valla yaa hamileym yazio biri okuom hoooop agliom sanirim kafayi yemek uzereyimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ben o kadar değil de genellikle arkadaş ve eşimin dediklerine alınıyorum küsüyorum çocuk gibi oldum

Kizz benimde cok var 25 mart bat ama ne bilim bizimki umut sekercimm bende en az 10 gun beklicem yaaa dayancam

Bnde geçen ay gittim erken kan testi yaptrdm çıkmadı üzüldm bisürü daha ilk ay denemem olmasına rağmen o yzden bklicem sabırla 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy o bendede oldu carsamba gunuu iste yumurtanin sivisi o tam hazirim gelinn dioo minislereeee bole yapiskan bisi gibi parca dimii

Ayy o bendede oldu carsamba gunuu iste yumurtanin sivisi o tam hazirim gelinn dioo minislereeee bole yapiskan bisi gibi parca dimii

Evet peçete aldm elledim 😂😂yapışkann uzayıp gidioo

Sende vereceksinn o haberi 0,01 mm bi bebğn olcak öğrendiğinde minicik

Yaa kiz gozlerim.doldu hemen Allah razi olsun tatlim insallahhh hepimizin olur cok merak ediorm kacimiz hamis olucazzz

Bnde geçen ay gittim erken kan testi yaptrdm çıkmadı üzüldm bisürü daha ilk ay denemem olmasına rağmen o yzden bklicem sabırla 😊

Bekleyelim canim napalim artik beklicezz

ayyyy akşammmm geç olmaz dimiiii noluyyy geç olmaz diyin 😢😢😢😢

olmaz olmaz zaten diyorlar yumurta çatladığında 12 saat içinde ilişki olsun diyorlar merak etme bu akşam ve yarını değerlendirin...

O bende normaldede vardi sekercim alinganim bennn

sen hamilelikte çok ağrlarsın o zaman benim kardeşimde senin gibiydi alıngandı.hamilelikte ise alınganlıktan öteye gitti nazlı darılan ağlayan biri oldu.çok diyorduk ağlama üzülme bebek etkilenir diye ama allaha şükür nur topu gibi güleryüzlü neşeli bir bebeğimiz oldu

Masallah Allah bagislasin tatlim darisi basimiza valla aglarim zaten etrfimda kim varsa sen hamile kalinca yandik diyolar

Masallah Allah bagislasin tatlim darisi basimiza valla aglarim zaten etrfimda kim varsa sen hamile kalinca yandik diyolar

allah başta eşine yardım etsin o zaman ama hayırlısı ile hamile kal dikkat edersin o zaman moralin de düzelir;mutlu gülen ve sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz :)

Ayyyy çok heyecanlandımmm yaaaaa bugn nasl geçcek şmdi 😞😞

Sakin heyecan yok gecek burda iste konusarakkk bizde cok heycan yaptk cars gunu namazimizi kildik duamizi ettik artik hayirlisi insallah tutmustur insallah seninde tutar tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…