Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

ayy valla bizde kesin bizdeeee artık yerleşme olsun bebiş oluşsun kesecik görelim sağlıkla karnışımınzda büyüsün çatır çatır doğuralım inşallahh yaaaaaaaa

sonucu merakla bekliyoruz ay canım inşallah :) dogururuz kuzucuklarimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bata kaç gün vardı canım ???

geçen ay 11 inde kahverengi akıntım başladı adetten önce olur bende öyle ama asıl kanama 16sında başladı bugün ayın 14 olduğuna göre olsa idrarda çıkardı diye düşünüyorum

geçen ay 11 inde kahverengi akıntım başladı adetten önce olur bende öyle ama asıl kanama 16sında başladı bugün ayın 14 olduğuna göre olsa idrarda çıkardı diye düşünüyorum

hayr çıkmaz kendin sonuc adetten en erkn 3 sonra çıkar

hayr çıkmaz kendin sonuc adetten en erkn 3 sonra çıkar

kuzenimin eşi adetine 5 gün kala yaptı idrar testini pozitif çıkmıştı ablam adeti 10 gün geçti yine tek çizgiydi meğer hamileymiş ay ne bileyim ya şüphede kaldım

kuzenimin eşi adetine 5 gün kala yaptı idrar testini pozitif çıkmıştı ablam adeti 10 gün geçti yine tek çizgiydi meğer hamileymiş ay ne bileyim ya şüphede kaldım

kişiden kişiye degisio canım ışte

Erken değilmi 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…