- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.301
benmde cumrtesi pembe akıntım geldi canım sarı akıntımla karışıktı ama pembemsi bi akıntıydı off ya anlamıyorummm
arkadaşlar sat 31 marttı adet düzenim 25 günlük periyotlarda buna göre yumurtlama ne zaman olmuştur sizce
ay canım size mesj yazarken iş yerindeki arkadaşım seni bugün rüyamda gördüm diye yanıma geldi boş bir odadaymışsın hastane odasıymış ve bebek ağlama sesi yankılanıyor her yerden göya doğum yapmışsın kız hayırdır var mı bişey dedi şok oldum ben dayanamıcam gidip tes yaptırayım sonucu yazacam dua edin noolur :)
ayy valla bizde kesin bizdeeee artık yerleşme olsun bebiş oluşsun kesecik görelim sağlıkla karnışımınzda büyüsün çatır çatır doğuralım inşallahh yaaaaaaaa
Bi testçik yapsana belki sennkide yerleşti şekercim gebelik hormunu oluşuyormuş o olunca baksana
sonucu merakla bekliyoruz ay canım inşallah :) dogururuz kuzucuklarimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım iyi haberlerini bekliyorum sonuç aldıktan sonra msj at bana
kızlar hemen bi test aldım yaptım şimdi tek çizgi çıktı ya
sonucu merakla bekliyoruz ay canım inşallah :) dogururuz kuzucuklarimizi
İnşallah canımmama bana bi sölesene bakım herkesde kesin oluo mu bu yerleşme kanaması
bata kaç gün vardı canım ???
napıonus kıslar gunaydın :)))))))))))
İnşallah canımmama bana bi sölesene bakım herkesde kesin oluo mu bu yerleşme kanaması
geçen ay 11 inde kahverengi akıntım başladı adetten önce olur bende öyle ama asıl kanama 16sında başladı bugün ayın 14 olduğuna göre olsa idrarda çıkardı diye düşünüyorum
napıonus kıslar gunaydın :)))))))))))
hayr çıkmaz kendin sonuc adetten en erkn 3 sonra çıkar
kuzenimin eşi adetine 5 gün kala yaptı idrar testini pozitif çıkmıştı ablam adeti 10 gün geçti yine tek çizgiydi meğer hamileymiş ay ne bileyim ya şüphede kaldım
günaydın şekercimmm çok herycanlıyızz aramızda yerleşme yaşayan hamiş olabilirrrr :):):)
canım canim biz burda birbirimizi tanımadan destek oluyoruz iyimizi kotumuzu anlatıyoruz acimizi uzuntumuzu paylasiyoruz tabikide sevincez bence git kan testi yaptir
ya hadı hyrlısı o nasıl bişi sen ne durumdasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?