- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.281
Başka bişey olablrmi 😞hay Allah napcam şmdi erken değilmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde kızz gerçekten gözlerim doldu vallaaaaa hadi inşallah yaa Rabbim hepimize BEBİŞ nasip ettttttt AMİNNN
ayy napıcaksın şimdii bende hiç bilmiorum test yapsan mı ama erken ki dahaaa ufffff heycan oldumm amaaaa biri yardım etsin
Ayyy siz nasl temiz niyetli insanlarsnz yaa Rabbim sizede en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah, dedim ya gece sol kasığım çok ağrıyodu eşim bacağını attı üstümee dedimki ağırlık yapma çok acıyo bilemiyorum ya 😞üfff
Aynen ya peçete koydm iç çamaşırıma bakıyım devam edecekmi ? Çünkü kana baktm peçeteyle jelle karışıktı vajinadan geldiği kesin
Amin tatlımm hepimizin hayırlı evlatları olsun hamiş olalım inşallah ama sen galiba hamişsinnn annem bana geçen gün dedi bende hamileyken sol tarafım ağrımıştı ilk dedi baksana solda hepimizde ağrı artık hayırlısı yaaa offf çok heycanlıyımmmmm napcan sen şimdii
o zaman dediğin gibi ben kan testi yaptırayım ay inşallah dediğin gibi olur vallahi içim azıcık rahatladı acaip heyecan yaptım ellerim titriyor resmen Allah razı olsun canım benim konuştum açıldım :)
Ayyy siz nasl temiz niyetli insanlarsnz yaa Rabbim sizede en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah, dedim ya gece sol kasığım çok ağrıyodu eşim bacağını attı üstümee dedimki ağırlık yapma çok acıyo bilemiyorum ya 😞üfff
benimde kızz gerçekten gözlerim doldu vallaaaaa hadi inşallah yaa Rabbim hepimize BEBİŞ nasip ettttttt AMİNNN
Blmyrm ki bebğm netten bi araştırayım nedir bu kanama sanırım yerleşmeden sonra gebelik hormonu salgılanmaya başlıyor o yzdn şu an çıkmaz inşallah hamileyimdir ve inanın dün rüyamda şunu gördm doktora gitmişiz doktor bana ultrasondan bakıyo bak daha yeni yerleşmiş diyo minicik yunurtayı görüyodumm heyecandan ölebilirim
Blmyrm ki bebğm netten bi araştırayım nedir bu kanama sanırım yerleşmeden sonra gebelik hormonu salgılanmaya başlıyor o yzdn şu an çıkmaz inşallah hamileyimdir ve inanın dün rüyamda şunu gördm doktora gitmişiz doktor bana ultrasondan bakıyo bak daha yeni yerleşmiş diyo minicik yunurtayı görüyodumm heyecandan ölebilirim
canım iyi haberlerini bekliyorum sonuç aldıktan sonra msj at bana
cancazim sıra bizde mi ne dersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay canım size mesj yazarken iş yerindeki arkadaşım seni bugün rüyamda gördüm diye yanıma geldi boş bir odadaymışsın hastane odasıymış ve bebek ağlama sesi yankılanıyor her yerden göya doğum yapmışsın kız hayırdır var mı bişey dedi şok oldum ben dayanamıcam gidip tes yaptırayım sonucu yazacam dua edin noolur :)
ayy valla bizde kesin bizdeeee artık yerleşme olsun bebiş oluşsun kesecik görelim sağlıkla karnışımınzda büyüsün çatır çatır doğuralım inşallahh yaaaaaaaa
aman kuzum ben saldım gitti hiç birşey yapmıyorum biraktim valla napim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen ya peçete koydm iç çamaşırıma bakıyım devam edecekmi ? Çünkü kana baktm peçeteyle jelle karışıktı vajinadan geldiği kesin
sanki böle pes etmiş gibi konuşmak yakışıyo mu sana söle bakim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?