- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.261
abooo şu kadına bak seninkiler daha kötüymüş galiba sizde kaynanan gile yakınsınız ben bu ay sallamadım artık umursamıyorumda allah sanada sabır versin canım ya
yaa yakın sayılırız çok uzak değil yani ama çok görüşmüoruz beni fena gelin burnu havada gelin biliyorlar lafımı esirgemem ben tabi saygı çerçevesinde aman napalım kocamı çok seviyorum ondan çokta konuşmuyorum saygımı yapıorum gelinliğimi yapıorum yeter :) kayınvalidem iyidir ama görümcem çok kıskanç ay ben sana anlatsam yaptıklarını yarılırsın gülmekten
Kızlar lavabodayım kanamam 😞😞10 gün var adetime en az ciddi kanama pembe pembe 7-8 damla akıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnde çok açım ekmek olsa yerdk 😊😊
kız allah canını lavabodan mı yazıyon..Gözünü sevdiğim teknoloji
[/B] yerleşme olabilir yada üstüne görme de..Test yaptın mıı
kız allah canını lavabodan mı yazıyon..Gözünü sevdiğim teknoloji
[/B] yerleşme olabilir yada üstüne görme de..Test yaptın mıı
yaa yakın sayılırız çok uzak değil yani ama çok görüşmüoruz beni fena gelin burnu havada gelin biliyorlar lafımı esirgemem ben tabi saygı çerçevesinde aman napalım kocamı çok seviyorum ondan çokta konuşmuyorum saygımı yapıorum gelinliğimi yapıorum yeter :) kayınvalidem iyidir ama görümcem çok kıskanç ay ben sana anlatsam yaptıklarını yarılırsın gülmekten
abooo ciddi olamazsın canım ya ne insanlar var bende küçük görümcemle anlaşamıyorum hatta eşim her onalra gidelim deyince gitmemek için direniyorum orada konuşmadan oturuyorum çok sıkılıyorum
Kızlar lavabodayım kanamam 😞😞10 gün var adetime en az ciddi kanama pembe pembe 7-8 damla akıyor
yerleşmemi yoksa canım inşallah öyledirrr
tabi canım doktor iyiye işaret dedi.Bende bana sor birde dedim. Araştırmalara göre böyle geçikmelerden sonra gebe kalanlarda düşük riski daha azmış. Doktorun anlattıgı kadar anlatıyom kızlar kınamayın bak
Şimdi yumurta döllendükten sonra vücüt bir sıvı salgılar ve diğer bütün spermler ölürmüş. Bu sıvı rahim duvarını kalınlaştıran tüpleri koruyan kısacası zigotu koruyan birşey aynı zamanda. Zigot olmadan gebelik sinyali alınarak vücüt bu spermleri öldürmek için bu sıvıyı bırakırmış. bu da geçikmelere aslında rahmin hazırlıgına işaretmiş
doktor bana şemalı anlattı ama siz bunla idare edin kuzucuklar
abooo ciddi olamazsın canım ya ne insanlar var bende küçük görümcemle anlaşamıyorum hatta eşim her onalra gidelim deyince gitmemek için direniyorum orada konuşmadan oturuyorum çok sıkılıyorum
Benimki artık gidelim bile demio arıyorlarmış biz gelmicez işimiz var diormuş ama ben hep iğneliorum aman maazalaah çok yerim sonra yine konuşurlar iki lokmama kayın validemle altlı üstlüler eskiden gelirdi biz gidince artık gelmio gelmesin zaten birde bir yenge diyşi var sorma gitsin:
Benimki artık gidelim bile demio arıyorlarmış biz gelmicez işimiz var diormuş ama ben hep iğneliorum aman maazalaah çok yerim sonra yine konuşurlar iki lokmama kayın validemle altlı üstlüler eskiden gelirdi biz gidince artık gelmio gelmesin zaten birde bir yenge diyşi var sorma gitsin:
:))))))))) allah yardımcın olsun canım ya nedir bizim bunlardan çekiğimiz
Blmyrmmm çok korkuyrmmm 😞
:))))))))) allah yardımcın olsun canım ya nedir bizim bunlardan çekiğimiz
Onlar bizden çeksin şekerim amannn sal gitsinnn saygını yap yeterrrr ben öle yaptım şekerim
anammm nasıl duygulandım gözlerim doldu kesin yerleşme kanamasıııı
aynen çok sevindim içim pir pir etti valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bu yerleşme kanaması
anammm nasıl duygulandım gözlerim doldu kesin yerleşme kanamasıııı
aynen çok sevindim içim pir pir etti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?