- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.321
kişiden kişiye degisio canım ışte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erken değilmi 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canımmama bana bi sölesene bakım herkesde kesin oluo mu bu yerleşme kanaması
ayy ben bildiğin hamiş psikolojindesiyim bol belirti var şekercimama ümitlenmiorum sen nasılsın
hayır olmuyor canım
aynn bnde ama grıbe yakalınnca ısler aksadı yatıom uyuyom hep napczkı bugn barı olsa :)))) dıe umıtlenıom aam cok halsızım bnde
erken ama çıkma ihtimalide var
Pufff puff beklicem 😞
Pufff puff beklicem 😞
bugün nöbete gitcem bazen diyorum ki acildn geçerken ver kan gitsin var mi yok mu öğren ama sonra geri vazgeçiyorum
aynn kısıden kısıye degısıo bekle derım bn adet gunun gecsın bı kac gun ondan sonra yap sonra cok usuluoz
Kıyamam bitki çayı falan içme sakın
bugün nöbete gitcem bazen diyorum ki acildn geçerken ver kan gitsin var mi yok mu öğren ama sonra geri vazgeçiyorum
kan testi yaptırasım var bi ümit işte yaptırayım da varsa çıksın yoksa da ümidimi keseriz önümüzdeki maçlara bakarız :)
aynn hıcbısı ıcmıom ole mal mal otruom
daha erkennnnn sakın yapmaaa üzülcennnn bekle bu haftadaaa olmadı cuma hepimiz toptan yapalımgenelde aynı günler çalıştık çünkü
Bekle şimdi negatif çıkar üzülcen bencede bekle perşembe cuma yaparsın artık :):) dahada bekleme hormonlar çıkar o zamnaaa
aynn hıcbısı ıcmıom ole mal mal otruom
kız biz en son ayın 9 da çalıştık sonra esimde bbende hasta oldum eğer olduysa 8 9 olmuştur zaten o gunlerdede çift cizgiyi yakalamıştık
Hayır bekle ltfnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?