- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.361
hüsrana çok uğradığın için ama nasip ya umut kaybetmekle olmuyo bende anladım onu artık olursa güsel olur ama olmasada üzülmemek için bende kendime terapiler yapıyorum aynı duurumu inan bende yaşıyorum ama yapacak bişey gelmiyon elimdensen doktora gittinmi hiç bi doktora ? bende gidicem eğer olmaza ama eşimide alıp gidicem artık son çarem o kaldı
kızlar selamlar :) Var mı nisan'ın bebek haberlerini verenler? Benimde dün 14. günümde birlikte olduk eşimle. Ama ovulasyon tam 2 çizgi kırmızıyı vermedi bilmiyorum artık ne olur.. Sabah beş gibi uyandım vajinamda mı rahim mi artık tam anlamıyorum pek tarif edilecek bir ağrı da değil, nasıl ağrı var. Hiç böyle olan var mı? Bildiğiniz vajinam ağrıyor
İlkkez oluyor hiç anlamadım sebebini..
bu ay olmassa bıdahakı ay adetın ıkıncı gunu buna baslıcm bn
100gr kestane balı bır tatlı kasgı oğütulmüş çörekotu bır tatlı kasıgı tarcın bunu yapcm deneyp tutanlar cok
Bende yaparım 😂 ozmn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zorlanma oldumu ilişkide cnm ?
hayır canım , normal bir ilişkiydi. Cumartesi de beraber olduk pazar da.. İlişkiden sonra hiç ağrım sızım olmadı. Bu sabah işte ( ki hala sürüyor) bildiğin vajinal ağrım var.
İltihap olablr cnm
ayyy olmasın canımİnşallah yoktur. Valla mantardı zırttı pırttı bıktım artık.. Bu hafta çocuk için değerli acısada acımasada değerlendirmem lazım.. :))
Aynen bbğm ama doktora bigörünsen iyi olurdu
Bende yaparım 😂 ozmn
aynn bnnmn de ole nıe oluokı adetmı olcas ya :))))
bu ay olmassa bıdahakı ay adetın ıkıncı gunu buna baslıcm bn
100gr kestane balı bır tatlı kasgı oğütulmüş çörekotu bır tatlı kasıgı tarcın bunu yapcm deneyp tutanlar cok
sagol canım ilgin için..
Bugün bekleyim geçmezse yarın gideyim. Hayıt içiyorum belki ondan bişi olmuştur
bır kere kasıklarım cok agrıyordu canım esım zorla goturdu ama gebelık ıcın degıll normall doktor hersey normal cok kucuk kıst var onuda bu adettle atarsın dedı kan tahlılerı falan yptı bende adet olursam kendı hastanemde kan vercemm baktırcam hormonlarıma falan
bende yaprım ozaman
İnşallah gerek kalmaz cnmmm
Sen cok sanslisin iste yapabilirsin ne gusel bole dusun gideriz ya bende baktirmak istiyorum bi takip altina alinayim bakalim ne olacak :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
canım yakınsan sanada yaptırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?