- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.821
İnşallah belirtidir. Ama hiç hamileliği düşünmeden hissettim acılığı diyebilirim. Daha sonra acaba olabilir mi diye aklıma geldi ama 10 gün çok değilmi belirti için onu bilmiyorum
25 nisannn sekercimm cokk varrr coookk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok dedğinde 10 gn 😂😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama cokkk cumadan beri vakit gecmio banaaa
Bak cumadan bu yana bugn 5.gün geçmiş işte fıstığım 😊😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar
bende 31martta adet olmustum.bebek dusundugumuzden berı adetım cok duzensızdı.Neden oldugu hakkında hıc bı fıkrım yok22gun 25gun 30gun 35 gun.. owulasyonu tutturamıyodum..sonra doktora gıdıp hormonlara baktırdım.prl 30.50 cıktı. doktor parlodel verdı.hemen hemen 2 haftadır hapı kullanmaya basladım.eger bu ay adetım duzenlı olursa tahmını 29nısan 1 mayıs gıbı adet olmam gerekıyo.eger olmazsam 15 mayısa kadar beklıcem. cunkı testte net sonuc gormek ıstıyorum.testte + gormeden doktora gıtmek ıstemıyorum.doktordan hamıle degılsın lafını duymak daha zor oluyo
parlodel kullananlar genelde 2.3.ayda hamıle kalıyomus.benımkı cok fazla yuksek degıl ama belkı bende o sanslı bayanlardan olurum da hamıle kalırım dıye dua edıyorum :)
umarım bu ay bebiş isteyen herkes bebişlerine kavuşur.... Allah'ım dualarımızı kabul etsin
Insallah hamile kalirsin canimm benim prolaktin 70 kusur cikti sen yine iyisininsallah sennde hamis haberini alirizz
kızlar kızlar arada bi kayboluom hemen konu nerelere gidio ayyyyy takip edemiyorum kız ')
pekı sende hap kullanıyo musun ? hapı kullanınca hormon dusuyomus ve sonra hamıle kalma kolaylasıyomus nasıbınde varsa tabı kı..
Canim ben gectigmz aylarda kullandim mesela bana dostinex verdi doktorum iki ay boyunca haftada iki kez yarim ictm iki ay surdu gittm test yaptrdimcok dustu 3 mu 5 mi.neydi doktorumu aradim cok harika dedi adetn ucunvu gunu gel dedi gittim 5.gun baslamam.icin.klomen verdi onu ictm sali basladm bir dahaki sali gittim yumoalar harika cok iyi dedi catlatma ignesi verdi sabahina oldum calismalari yaptik simdi adet gunumu bekliorum hamis olmak icin dua ediorum heycanla bekliorum gun syiorum darisi basinaa canimmm
ay hadı ınsallah yaaa :) adetıne kac gun kaldı pekı canım. ben tam bır ay sonra test yapacagım :) dostınex kullanırken adetın duzene gırdı mı ? benım adetım bu ay duzenlı olur dıye umıt edıyorum, ılac sayesınde yanı.
merhaba kızlar
bende 31martta adet olmustum.bebek dusundugumuzden berı adetım cok duzensızdı.Neden oldugu hakkında hıc bı fıkrım yok22gun 25gun 30gun 35 gun.. owulasyonu tutturamıyodum..sonra doktora gıdıp hormonlara baktırdım.prl 30.50 cıktı. doktor parlodel verdı.hemen hemen 2 haftadır hapı kullanmaya basladım.eger bu ay adetım duzenlı olursa tahmını 29nısan 1 mayıs gıbı adet olmam gerekıyo.eger olmazsam 15 mayısa kadar beklıcem. cunkı testte net sonuc gormek ıstıyorum.testte + gormeden doktora gıtmek ıstemıyorum.doktordan hamıle degılsın lafını duymak daha zor oluyo
parlodel kullananlar genelde 2.3.ayda hamıle kalıyomus.benımkı cok fazla yuksek degıl ama belkı bende o sanslı bayanlardan olurum da hamıle kalırım dıye dua edıyorum :)
kızlar kızlar arada bi kayboluom hemen konu nerelere gidio ayyyyy takip edemiyorum kız ')
Duzenliydi canim benim 10 gunum kaldi ama vakit gecmio yaa insallah.sennde duzelir hamis olursun seninde haberlerini aliriz insaallahh ilac bana cok iyi geldi snada gelir umarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?