- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.841
İnşallah cnm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugn çok yoruldm tekim, belim koptu yaaa
Selam kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli?
Takip ediyorum sizi hala bi hamile haberi yok
Hayırlara vesile olur inş. bi rüya gördüm gece paylaşmak istedim sizinle.
Benim beğenmediğim ve çokça şikayet duyduğum bi hastane var annemlerin yakınlarında güya hamişim 1 tane oğlum var ama büyük yani 6-7 yaşında falan. Karnımda şiş annemde sancım tutuyo beni o hasteneye götürüyolar bir oğlum daha doğuyo. Hastaneyle annemlerin evinin arası 500 mt yolda bebeğimi alıp yürüyorum eve geliyorum bi bakıyorum çocuk olmuş rahat 6 aylık diyorum ki bu nezaman böyle büyüdü ben ne derim insanlara kimse inanmıcak bana :)
Sonra büyük oğlum geliyo ben oturuyorum o ayakta ve bende süt emiyo diyorum ki bitirme bebeğime de kalsın töbe töbe :)
Nasıl bi rüyadır bu insan beyni neler atıyo bilinç altına. Hadi cici cici hayırlı yorumlarınızı bekliyorum. :)
sen nasılsın canım ? senın de adetın yaklastı mı yoksa ? sanırım en gec benım olacak.. sen ne zamandır bebek dusunuyosun
hadı ınsallah canım yaa guzel haberlerını beklıyorum :) benım bu ay 5.ay olacak,rabbim beklemek için sabır versın hepımıze..adrt gunlerı yaklastıkca ınsanın stresı daha da cok artıyo.ben su an rahatım ama ay sonu acabalarım baslıyo =)
Yaaa dinlen azcik yorulmaaa senn amaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 aydır düşnyrz cnm 😊adetm 23 nisanda inşallah
Yokmu bana cevap yazacak kimse
Insallah canim cok sagol amin canim beklemek cok cok zor ben dayanamiorm valla yaa on gun nasil beklicem bilmyrm stres heycan cok insallah sende muradina erersin bizde ereriz insallahhhh Amin tatlim
2 aydır düşnyrz cnm 😊adetm 23 nisanda inşallah
ınsallah adet olmazsın :) bekarken; bırısıne ınsallah adet olmazsın dıyebılecegımı soyleseler ınanmazdım :=)
Insallah ne.kizzz sen adet olmicannnn
Anlayan mı var sanki arkada gebe biri yap artk abarttı biz zatn yormuyoruz ama kendi bizim ihtimalimizi bile düşünmüyo ya 😞😞
ben gecen ay kendımı cok zor tutmustum test yapmamak ıcın.adetım 5 gun gecıkmıstı.3.gun test yapmıstım negatıf cıkmıstı.ne kadar heweslenıo heyecanlanmıstım gozumun onune pozıtıf cıkan test gelıyodubu donemde test yapmamak ıcın hep dısarı cıktım ya da komsuma gıdıp oturdum ama hıc yalnız kalmadım..yalnız kaldıgım ılk fırsatta gıdıp test aldım we yaptım :)
demem o kı sende ewde tek kalma.tek kaldıkca ınsan daha cok dusunuyo,stresı artıyo yanı.
Yaaaa inşallah kuzum ya vallah 😞 olsa güzel olur
Olmicannnn insallahhhh
Bencil sanirm azcikk ben cok rahatm daha simdiden ilgi alaka bol bana hamis degilsem yakcaklar beni
Üfff bugn bitsin 😞
Evet bencil bide dioki öldürdün bugn bni dioo, vallaha sinir oldm belim kopuyor 😞sanki ben robotum
Az kaldi kuzum bitcek insallahhh eve gidipp ohhhh misss dinlencen ayaklarini uzatann onlari dusun rahatlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?