Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ben anlatmıyorum onlara bişey cnm ne yoldan geçtiğini unutuyolar kendisi 6-7 ay uğraştı aşılama ile gebe kaldı, hiç demioki birazda bu kıza yardımcı olayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladm tatlim bende solemyrm aslinda kimseye ama anliolar iste burda hepsi bayan bnim katimin ve cocuk sahibi olanda var insanlar bencil arkadasim umursamazlar hep ben ben sen sakin ol dikkatli hareket et yorma kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tmm siz varsnz ya 😘😘 😊mutluyum

Tmm siz varsnz ya 😘😘 😊mutluyum

Ohh mutlu olll bende suan cinnet gecircem benim satisci.elemani dayaktan oldurcem dua etsn hamile.suphem var butun.sinirimi bozdu

kızlar şimdi erken gebelik testi 4 gün önceden belli oluo ya onu alalım yapalım mı :)

Adetten 4 gun once mi tatlim

Merhaba yeniyim arkadaşlar yanlisim olursa kusura bakmayin bir şey danismak istiyorum SAT 24 mart ovulasyon zamanıni değerlendirdi çok bel agrim var kasik agrim var ve de akintim sürekli var az önce dayanamadim test yaptim negatifti ama bat 21 nisan ilk denememizdi sizce bu belirtilere gore hamilemiyim ama testte negatif off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…