Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Dolmştaym eşim 😞sorguya gitti alamadı şansa ya 😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy yazık sana üzüldüm bak bende evdeyim ütü yemek işleri bıde bugün kuaföre gittim ilgilenen kız hamiş olduğunu öğrendi ama kızda tık yok ruhsuzz ben ağlamaktan ölürdüm herhalde

yok yok yeme inşallah. ben de 21-24 nisan arasını bekliyorum. bugün keyfi test yaptım tabi ki negatif

hadi ya bende dışarı çıktığıma hastahanenin önünden geçerken kan testi yapmak için bi dürtü geldi ama neyse bekle elif dedim cesaret edemedim daha doğrusu

Ayyy yazık sana üzüldüm bak bende evdeyim ütü yemek işleri bıde bugün kuaföre gittim ilgilenen kız hamiş olduğunu öğrendi ama kızda tık yok ruhsuzz ben ağlamaktan ölürdüm herhalde

İnşallah sevinçten gözyaşı dökersn bebeğimmm amin amin amin

hadi ya bende dışarı çıktığıma hastahanenin önünden geçerken kan testi yapmak için bi dürtü geldi ama neyse bekle elif dedim cesaret edemedim daha doğrusu

Geçen ay ben o dürtüye kapıldm malamat oldm 😂😂haha bu ay adeti beklyrz kızlarrr

Abooo çok kötü tuvaletim geldi 😂😂kaldm öyle 20 dk var eve 😂😂

Sinemmm nerdeeesinnn 😂test almayamı gittinn cadı 😂😂

Rica ederm bizde aynı şekilde oldu cnm yumurtlamana göre değiişir inşallah denk gelmiştir cnm adet günün 21 i mi ?

evet 21 nisan inş denk gelmiştir ilk kez denedik inş tutar çok istiyorum. Bu arada bu gün üye oldum daha önce okuyordum burayi konuları fln ilk senle konuşuyorum çok tesekkur ederim ilgilendiğin icin

evet 21 nisan inş denk gelmiştir ilk kez denedik inş tutar çok istiyorum. Bu arada bu gün üye oldum daha önce okuyordum burayi konuları fln ilk senle konuşuyorum çok tesekkur ederim ilgilendiğin icin

Rica ederm cnm bnmde 2.deneme bu ay 😊hadi birlikte bekleylm 😂 benmde 23 nisan bat

inşallah kuzucumm yaaa sevinçten hepimizin güsel gözyaşları dökülür diğer türlüde olursa zaten sizler beni toparlarsınız hiç şüphem yok buna

Aynen sözüm söz bebeğim iyi yada kötü burdym 😊😊sakın meraklanmaaa amin bu ardaaa 😂

Rica ederm cnm bnmde 2.deneme bu ay 😊hadi birlikte bekleylm 😂 benmde 23 nisan bat

inşallah ben ilk denemede olur zannediyorum ama buraya okuyunca 6 7 ay sonra olanda var inş çok bekletmezler bnm ilk bebeğim olacak allahim kismet ederse ya senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…