- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
- 43
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.901
hayir adetinin 10 12 14 . günlerinde oldu CNN yazdigin için çok saol bu aradaCnm görmedm pardon sadece 1 keremi oldu ilişki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dolmştaym eşim 😞sorguya gitti alamadı şansa ya 😞😞
hayir adetinin 10 12 14 . günlerinde oldu CNN yazdigin için çok saol bu arada
laboquıck ultra erken gebelik testiymiş ilişkiden 5 gün sonra tespit ediomuş netten baktım şimdi
yok yok yeme inşallah. ben de 21-24 nisan arasını bekliyorum. bugün keyfi test yaptım tabi ki negatif
Ayyy yazık sana üzüldüm bak bende evdeyim ütü yemek işleri bıde bugün kuaföre gittim ilgilenen kız hamiş olduğunu öğrendi ama kızda tık yok ruhsuzz ben ağlamaktan ölürdüm herhalde
hadi ya bende dışarı çıktığıma hastahanenin önünden geçerken kan testi yapmak için bi dürtü geldi ama neyse bekle elif dedim cesaret edemedim daha doğrusu
kimse neden cevap yazmadi bana yaaa
evet 21 nisan inş denk gelmiştir ilk kez denedik inş tutar çok istiyorum. Bu arada bu gün üye oldum daha önce okuyordum burayi konuları fln ilk senle konuşuyorum çok tesekkur ederim ilgilendiğin icinRica ederm bizde aynı şekilde oldu cnm yumurtlamana göre değiişir inşallah denk gelmiştir cnm adet günün 21 i mi ?
evet 21 nisan inş denk gelmiştir ilk kez denedik inş tutar çok istiyorum. Bu arada bu gün üye oldum daha önce okuyordum burayi konuları fln ilk senle konuşuyorum çok tesekkur ederim ilgilendiğin icin
İnşallah sevinçten gözyaşı dökersn bebeğimmm amin amin amin
Rica ederm cnm bnmde 2.deneme bu ay 😊hadi birlikte bekleylm 😂 benmde 23 nisan bat
inşallah kuzucumm yaaa sevinçten hepimizin güsel gözyaşları dökülür diğer türlüde olursa zaten sizler beni toparlarsınız hiç şüphem yok buna
Sinemmm nerdeeesinnn 😂test almayamı gittinn cadı 😂😂
napıonus kıslar ben geldım :)))))
inşallah ben ilk denemede olur zannediyorum ama buraya okuyunca 6 7 ay sonra olanda var inş çok bekletmezler bnm ilk bebeğim olacak allahim kismet ederse ya seninRica ederm cnm bnmde 2.deneme bu ay 😊hadi birlikte bekleylm 😂 benmde 23 nisan bat
kesinnn o sabredemezkii :)
napıonus kıslar ben geldım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?