- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #1.921
inşallah ben ilk denemede olur zannediyorum ama buraya okuyunca 6 7 ay sonra olanda var inş çok bekletmezler bnm ilk bebeğim olacak allahim kismet ederse ya senin
Vayy kimler gelmiş hgeldn ne durumdasn bebek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçen ay ben o dürtüye kapıldm malamat oldm 😂😂haha bu ay adeti beklyrz kızlarrr
iyiyizzz sen napıosun bakim yoktun biz bıraktığın gibi aynıyız sen nasılsın ?
hastanedeyıdım yA cok yorulmusum
napım valla sabah 7 den berı doktrdayım 3 de geldım uykusuluga gelemıom hıc daha yenı yattım komaya grmısım
buarada doktr yumurta takıbını kandan ogrenebılırmı hormon tahlılı yaptrdı bna yarın alcm sonuucu cvp alayım hemen :)))
hastanedeyıdım yA cok yorulmusum
ewet bencede bekleyelim vazgeçtim zamanına öğreniyim iki kez hüsran olmasın
napım valla sabah 7 den berı doktrdayım 3 de geldım uykusuluga gelemıom hıc daha yenı yattım komaya grmısım
buarada doktr yumurta takıbını kandan ogrenebılırmı hormon tahlılı yaptrdı bna yarın alcm sonuucu cvp alayım hemen :)))
İşte bu 😊üzgün surat yok
Bilmiyorum vallah kuzum
aynn tatlım
peki burcucum yok surat asmak yokda sinem cidden yok nerede şarjı mı bitti acaba :S:S:S
ben hiçç yaptırmadım inan bilmiyom :S:S ama yapılabilir bizde ovulasyon testinde lh hormonundan anlıoz sonuçta mantıken baktığın zaman dimi
uff ya buda baska turlu arastıo dogurtmaya cok meraklı amam ya ıns olur
Merhaba kizlar.. ben 6 gundur ovulasyon testi deniyorum ama iki cizgi ayni koyulukta hic olmadi. 8 aylik evliyim ve hic korunmadik. Acaba ben yumurtlamiyormuyum. 32 gunde bir adet goruyorum 16. Gunde testi yapmaya basladim. Testtede oyle yaziyordu zaten. Bilgisi olanlar cevaplayabilirmi acaba. Bu testler neyi gosteriyoo
İnşallah bebğm
Merhaba kizlar.. ben 6 gundur ovulasyon testi deniyorum ama iki cizgi ayni koyulukta hic olmadi. 8 aylik evliyim ve hic korunmadik. Acaba ben yumurtlamiyormuyum. 32 gunde bir adet goruyorum 16. Gunde testi yapmaya basladim. Testtede oyle yaziyordu zaten. Bilgisi olanlar cevaplayabilirmi acaba. Bu testler neyi gosteriyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?