Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

inşallah ben ilk denemede olur zannediyorum ama buraya okuyunca 6 7 ay sonra olanda var inş çok bekletmezler bnm ilk bebeğim olacak allahim kismet ederse ya senin

Sen o psikolojiye bürünme cnm, çünkü iki taraf sağlıklı olsa dahi ihtimal %25 , düşün 😊o yzden zamanı gelcek, Allah hangi günü yazmışsa bebeğimize o gn olcak rahat ol stres yapma olumsuz etkilenir yumurta burda stres yok sadece heyecan var 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vayy kimler gelmiş hgeldn ne durumdasn bebek

napım valla sabah 7 den berı doktrdayım 3 de geldım uykusuluga gelemıom hıc daha yenı yattım komaya grmısım
buarada doktr yumurta takıbını kandan ogrenebılırmı hormon tahlılı yaptrdı bna yarın alcm sonuucu cvp alayım hemen :)))

Bilmiyorum vallah kuzum

ben hiçç yaptırmadım inan bilmiyom :S:S ama yapılabilir bizde ovulasyon testinde lh hormonundan anlıoz sonuçta mantıken baktığın zaman dimi

Merhaba kizlar.. ben 6 gundur ovulasyon testi deniyorum ama iki cizgi ayni koyulukta hic olmadi. 8 aylik evliyim ve hic korunmadik. Acaba ben yumurtlamiyormuyum. 32 gunde bir adet goruyorum 16. Gunde testi yapmaya basladim. Testtede oyle yaziyordu zaten. Bilgisi olanlar cevaplayabilirmi acaba. Bu testler neyi gosteriyoo

En yoğun 6.gün gibi hiçte anlamam bu testten 😞

Yumurtlaman olurmsn cnm yoksa adet olmazsn rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…