• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Sabah test iki cizgi cikinca esimi aradim sonra belki yanilmisimdir diye hassaas test yaptim cikmadi kan icin randevu aldim sonra pazartesi simdide adet sancisi gibi sancilarim var ne yapcam ben ya ne diyecegim esime

canım hassas testler çok güvenilir değil predictör örneğin internettede güvenilir olmadığına dair yazılar ve yorumlar var zaten o ucuz dediğimiz testler bile o pahalı testlerden daha iyi tabi onlardada bazı markalar var yanıltan isimlerinide verebilirim hatta o yüzden hemen canını sıkma hemen inşallah hamişsindir

canım hassas testler çok güvenilir değil predictör örneğin internettede güvenilir olmadığına dair yazılar ve yorumlar var zaten o ucuz dediğimiz testler bile o pahalı testlerden daha iyi tabi onlardada bazı markalar var yanıltan isimlerinide verebilirim hatta o yüzden hemen canını sıkma hemen inşallah hamişsindir

Canm o kahverengi akıntı yine başladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende prediktor kullandim canim insaallah dedigin gibidir ama kasik agrisi bel agrisi var hatta bacaklarima vuruyor insaallah hamileyimdir insaallah hepimiz hamile yizdir

Oncomed di herhalde o uygun test olan ama icinde recetesi vardi iyi gibi duruyordu

Oncomed di herhalde o uygun test olan ama icinde recetesi vardi iyi gibi duruyordu

canım oncomed yapmadım hiç ama 3 teste hiç güvenme miratech, certain ve nova..miratechde mutlaka bir kaç saat sonra silik çizgi çıkıyor ve insanı şüphede bırakıyor novayla ilgilide çok şikayet varmış ondada hatalı silik çizgi çıkıyor certainde aynı şekilde

canım benimde ilk hamileliğimde kahverengi kahve telvesi gibi koyu akıntım olmuştu ve bir kaç gün sürmüştü birde 1-2 kez açık pembe akıntım olmuştu bencede gebelik olabilir sende

Umutlanmak istmiom 😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne demek canım birbirimize destek için buradayız yarın güzel haber verirsen özelden mesaj bekliyorum göremeyebilirim burada bende yarın hastaneye gidicem çünkü.bende çıkıyorum artık kendine dikkat et hayırlı akşamlar

Canim Coooook sevindim cok sukur insallah kucaginada alirsin aliriz

Back
X