Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiinn cnm inşallah darısı bizlere olur olurr hatta senin oldu bile
ben geldim kızlar şimdi doktorumla konuştum değerim 10 küsür çıkmış hamilelik oluştu görünüyor ama devam edip etmeyeceğini salı günü testen sonra tam belli olur dedi. progestan tablet kulllan dedi. salı günü değerim 20 civarlarında olursa kesin hamilesindir dedi. durum bu kızlar.
offf acaba hamilemiyim yaa
Godescim tebrikler canım,, umarım değerin hızlıca ikiye katlanır.:Saruboceq:
bugün hiç girememiştim. geldim kimse yok ama senin güzel haberini gördüm çok sevindim canım. senin daha test gününe vardı onun için değerin gayet normal. arkadaşımın adet günü 7 çıkmıştı ve 3 aylık hamile. korkma içini rahat tut.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsunnnnn çok sevindimmmm
Kızlarrr Godesin kacıncı günüydü bugün. Yani Asılamadan sonra kacıncı günü??
hiç ümidim yok sanki biliyormusun
of kimsecikler yok yaaa. tabi herkezin kocası evde şimdi ohh keyifli keyifli kahvaltı yapıyorlar. bende garibim tek. ekmek arası yaptım ot gibi oturdum yedim![]()
godescim afiyet olsun..benim koca da evde diil ve ben hala kahvaltı yapmadım:kedi:naptın kanaman durdumu canım ne alemdesin
godescim adet günü 2 gün geçmesine rağmen değeri 25 olan bir arkadaşım vardı , şimdi kızı oldu 1 yaşında ,, güzelşeyler düşün sonuda güzel olsun inş..Bide aşılama olan arkadaşlar yediklerine içtiklerinede dikkat etsinler besleyici vitaminli şeyler tüketin yumurta ,kuruincir ,süt ürünleri gibi.
yok durmadı kanamam hala devam ediyor malesef![]()
yaaa sizlerden böyle şeyler duyunca biraz daha moralim yerine geliyor. benim normalde 14 mayısta hasta olmam gerekiyordu. ama ben 7 mayısta oldum. doktorum bu kanaman normal değil regli kanaması değil dedi. benlki yerleşme kanamasıdır dedi. ama yerleşme kanamsı ne kadar sürüyor miktarı nasıl oluyor bilmiyorum. ama benimki sanki normal regli gibi valla kafamda kocaman soru işareti var.
yoğun mu az mı ilaç verdi mi doktor bunun için