- 6 Eylül 2016
- 112
- 55
- 18
- 33
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Yenisin galiba hic bi zmn umitsizlige kabilma her zmn olumlu dusun cnm bn 2 transfermde kn vermeye erkn gttim olumsz bosu bosuna bklmim dye olumlu aldm hic blli olmuyo nasip bu islerYok yok doğru yazmışım öğrenmem lazım daha
2.transfermi 2 transferdede mi mesela kaçıncı gün gittin canımYenisin galiba hic bi zmn umitsizlige kabilma her zmn olumlu dusun cnm bn 2 transfermde kn vermeye erkn gttim olumsz bosu bosuna bklmim dye olumlu aldm hic blli olmuyo nasip bu isler
hayırlı uğurlu sonuçların olur inş.Hanımlar bende bu gruba katılayım ama benim transfer tarihi belli değil şu anda adetin 10. Günü gonal f ve cetrotide kullanıyorum bugün kontrolum var büyük ihtimalle pazartesi yumurta toplanacak pko olduğum için transfer bu ay olmayacak araya ramazan da giriyor bakalım ne yapacağız
2 gun once fln gtmisdim heralde cnm bnm o ikizdi o yuzdendr blki ckmisti kanda2.transfermi 2 transferdede mi mesela kaçıncı gün gittin canım
Bende rüyalara çok takılıyorum. Eskiden çocuğumun olduğunu görürdüm ama şimdi göremiyorum. Rüyada görememek bile beni endişelendiriyor. Her sabah bugün de göremedim diyorum. İnsan bu süreçte hassas oluyor gerçekten de. Sadece 2-3 sefer görmüştüm. Rüyası bile güzeldi :)İçim kıpır kıpır oldu bir an Allah bilir tabi ama o rüyadan böyle bi anlam çıkacağı aklıma gelmezdi hiç
İnşallah gerçeğini yaşatır rabbim herşeyi gönlüne göre versinBende rüyalara çok takılıyorum. Eskiden çocuğumun olduğunu görürdüm ama şimdi göremiyorum. Rüyada görememek bile beni endişelendiriyor. Her sabah bugün de göremedim diyorum. İnsan bu süreçte hassas oluyor gerçekten de. Sadece 2-3 sefer görmüştüm. Rüyası bile güzeldi :)
Aynı gün varmı bilmiyorum ama ben de 31 mart canım 1 nisan itibari ile 6. GünümSelam kizlarr hepimizden guzel haberler gelsin insllah benmde 3nisanda transferm oldu beklemedeym heycanliyim baya benle ayni gun transfer yaptran varmi
Kacinci gun yapcaksn test ben haftaya carsamba yapcam cok heycanliym.tek embriyo mu koyulduAynı gün varmı bilmiyorum ama ben de 31 mart canım 1 nisan itibari ile 6. Günüm
Tek embriyo buarada 9 hücre 12 hücreli koycaklardı oyüzden tek istedim onlar 2 koyalım dedilerde soradan son anda 9 olan daha iyi gibi geldiği için onu koymuşlar iki koydurcaktım aslında 9 koycaklarını bilseydim kısmet tek olsun bize gelsinKacinci gun yapcaksn test ben haftaya carsamba yapcam cok heycanliym.tek embriyo mu koyuldu
Toplama günü neden sıkışıktınız ? Benim bildiğim transferde oluyor. Keşke dikkat etseydiniz durumunuza. Zaten yeterince stresli bir süreç boşuna 2 katına çıkartmışsınız stresinizi. İnş. bundan sonrası sizin için çok daha kolay olur.Bu arada cok zor geciyo toplama olduğu gün idrara sıkışık durdum için böbreklerim çok ağrıdı işlem sorası her yarım saate bir lavaboya gittim gecede çok lavaboya kalkyım 8- 9 kez ve çok kramplarım vardı ağrıdan tansihonum düştü ve anında ter bastı günlerdirde uykudan kasık ağrısıyla uyanıyorum erkenden azalma var ama daha tam heçmedi çatlatma iğnesinden mi jelden mi bilmiyorum aşılamadada çatlatma iğnesinden sora progestan hap da devam ettiriyodu sanırım ağrıyı bundada jel verdiler
Canım transfer günü yazacaktım yanlış olmuş düzeltmiş olayım. Toplama günüde ağrı oluyoya ogünden beri diycektim yanlış olmuşToplama günü neden sıkışıktınız ? Benim bildiğim transferde oluyor. Keşke dikkat etseydiniz durumunuza. Zaten yeterince stresli bir süreç boşuna 2 katına çıkartmışsınız stresinizi. İnş. bundan sonrası sizin için çok daha kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?