NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Hayrlisiyla tutsun da cnm tek cift onemli deil benm doktrum 12si dedi kagida da ole yazmis braz erken ama 5.gun embriyosu oldgu icn sanirm.senin dondrulmadan hemen mi koyuldu

Hayrlisiyla tutsun da cnm tek cift onemli deil benm doktrum 12si dedi kagida da ole yazmis braz erken ama 5.gun embriyosu oldgu icn sanirm.senin dondrulmadan hemen mi koyuldu
İlk denemem 12 hücre transfer edilip 2 tane de 9 hücre dondurulacaktı 9 hücreli trsnsfer edilip 12 ve 9 olan donduruldu şu anki transfer dondurulmamış 3.gün embriyosu

Tabi canım sonuçta dışatıdada olsa o 2
Aslında senin ayın 15 inde 12. Günün 5.gün embriyosu olduğu için 2 gün erkene alsak 13.gün eder ama dr 12 demişse bende 11.gün baktırsam çıkar demekki ayın 11 inde

Kızlar benim fsh 11 lerde dr um rezevin bu değere göre iyi kaliteli de görünüyo ama asıl olmama nedeni yani yumurta kalitesi azlığından mı eşinden mi tüp bebekte belli oluyor demişti ama bize eşimin durumu ve benim yumurta kalitem hakkında bişey söylenmedi acaba dna fln mı yapılmasıngerekiyodu da yapılmadı onu mu demek istedi diye kadçfam karıştı tüp bebek aşamasında araştırma yapılmıyor mu bizim mi tslep etmemiz gerekiyor drum bana tüp bebekte belli oluyor deyince ben merkezle bunla ilgili konuşma yapmadım

Bi baktr cnm ben zten dayanamam idrarda bakmaya baslarm pazartesiden itibaren:) hakkmzda hayrlisi olsn

Istege gore ucretli bakiliyo bize yumurta basi 500tl dediler inceleme icn bizde istemedk ilk denememz olunca.bende ilk basta tup bebege baslaynca herseye bakilir zannediyodm ole deilms.ozelde boyle tabi

kızlar transfer olunca kabız olmayın diyorlarya ben grip oldum süreklide hapşuruyorum acaba zararı olurmu transferin 4. günündeyim

Ben de tedavi icin mayisii bekliyorumm devlette yaptiriyorumm ve son hakkim insallah bu sefer olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…