- Konu Sahibi mavideniz93
-
Dualatım seninle canım Allah dileklerini kabul etsinKızlar 2adet aa kalite transferım yapıldı. Dualarınızı eksık etmeyınn
hadi bakalım inş. darısı başıma olsunKızlar 2adet aa kalite transferım yapıldı. Dualarınızı eksık etmeyınn
Hayrlisiyla tutsun da cnm tek cift onemli deil benm doktrum 12si dedi kagida da ole yazmis braz erken ama 5.gun embriyosu oldgu icn sanirm.senin dondrulmadan hemen mi koyulduTek embriyo buarada 9 hücre 12 hücreli koycaklardı oyüzden tek istedim onlar 2 koyalım dedilerde soradan son anda 9 olan daha iyi gibi geldiği için onu koymuşlar iki koydurcaktım aslında 9 koycaklarını bilseydim kısmet tek olsun bize gelsin
Hayrlisi olsun cnm bgunmu yapildi.benmde aa ydi ama cozunduruldukten snra aaKızlar 2adet aa kalite transferım yapıldı. Dualarınızı eksık etmeyınn
İlk denemem 12 hücre transfer edilip 2 tane de 9 hücre dondurulacaktı 9 hücreli trsnsfer edilip 12 ve 9 olan donduruldu şu anki transfer dondurulmamış 3.gün embriyosuHayrlisiyla tutsun da cnm tek cift onemli deil benm doktrum 12si dedi kagida da ole yazmis braz erken ama 5.gun embriyosu oldgu icn sanirm.senin dondrulmadan hemen mi koyuldu
Tabi canım sonuçta dışatıdada olsa o 2Hayrlisiyla tutsun da cnm tek cift onemli deil benm doktrum 12si dedi kagida da ole yazmis braz erken ama 5.gun embriyosu oldgu icn sanirm.senin dondrulmadan hemen mi koyuldu
Aslında senin ayın 15 inde 12. Günün 5.gün embriyosu olduğu için 2 gün erkene alsak 13.gün eder ama dr 12 demişse bende 11.gün baktırsam çıkar demekki ayın 11 indeHayrlisiyla tutsun da cnm tek cift onemli deil benm doktrum 12si dedi kagida da ole yazmis braz erken ama 5.gun embriyosu oldgu icn sanirm.senin dondrulmadan hemen mi koyuldu
Tabi canım sonuçta dışatıdada olsa o 2
Aslında senin ayın 15 inde 12. Günün 5.gün embriyosu olduğu için 2 gün erkene alsak 13.gün eder ama dr 12 demişse bende 11.gün baktırsam çıkar demekki ayın 11 inde sabah yazmış ya neden acaba test için 11i akşam baktırmam yada 13 ü sabaha bırakmam gerek çünkü nöbete gidiyorum ne sevincimi paylaşabilirim ne üzüntüyle çalışabilirim
Evet çözdurdukten sonra zaten kalite belli oluyor. Inş tutar ne dıyelimHayrlisi olsun cnm bgunmu yapildi.benmde aa ydi ama cozunduruldukten snra aa
Bi baktr cnm ben zten dayanamam idrarda bakmaya baslarm pazartesiden itibaren:) hakkmzda hayrlisi olsnTabi canım sonuçta dışatıdada olsa o 2
Aslında senin ayın 15 inde 12. Günün 5.gün embriyosu olduğu için 2 gün erkene alsak 13.gün eder ama dr 12 demişse bende 11.gün baktırsam çıkar demekki ayın 11 inde
Istege gore ucretli bakiliyo bize yumurta basi 500tl dediler inceleme icn bizde istemedk ilk denememz olunca.bende ilk basta tup bebege baslaynca herseye bakilir zannediyodm ole deilms.ozelde boyle tabiKızlar benim fsh 11 lerde dr um rezevin bu değere göre iyi kaliteli de görünüyo ama asıl olmama nedeni yani yumurta kalitesi azlığından mı eşinden mi tüp bebekte belli oluyor demişti ama bize eşimin durumu ve benim yumurta kalitem hakkında bişey söylenmedi acaba dna fln mı yapılmasıngerekiyodu da yapılmadı onu mu demek istedi diye kadçfam karıştı tüp bebek aşamasında araştırma yapılmıyor mu bizim mi tslep etmemiz gerekiyor drum bana tüp bebekte belli oluyor deyince ben merkezle bunla ilgili konuşma yapmadım
Insllah cnmmEvet çözdurdukten sonra zaten kalite belli oluyor. Inş tutar ne dıyelim
Amin canimİnş güzel sonuçlar alırız canim
4 nisan cnm benimkiSelam kizlarr hepimizden guzel haberler gelsin insllah benmde 3nisanda transferm oldu beklemedeym heycanliyim baya benle ayni gun transfer yaptran varmi
Çözülmeden önce nasıldı ki canım kaliteHayrlisi olsun cnm bgunmu yapildi.benmde aa ydi ama cozunduruldukten snra aa
dualarımız seninle canım 4 nisanda 2 adt transfer yapıldı banada inş mutlu haberler alırız test tarihin ne zamanKızlar 2adet aa kalite transferım yapıldı. Dualarınızı eksık etmeyınn
İnş hakkında hayırlısı olur dua et bol bolBen de tedavi icin mayisii bekliyorumm devlette yaptiriyorumm ve son hakkim insallah bu sefer olurr
Amin cnm insallah zaten tek sigindigim sey dualarr rabbim hepimize yardim etsinnİnş hakkında hayırlısı olur dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?