- 25 Ocak 2017
- 71
- 47
- 18
- 38
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Hayır hiç ağrı olmuyor. Anestezi falan da Yok. Sadece idrara sıkışık oluyorsun. Ben çok sıkışıktım onun sıkıntısını çektim 5 dk bile sürmüyor. Sonra embriyolar seninleTransfer olan arkadaşlar benim de tedaviye başlamama az kaldı.Transfer nasıl oluyor genel anestezi mi agrı falan oluyor mu sonra? Merak ediyorum çok.Güzel haberler alırız insallah
Yok anestezi canım bazıları zor olmadigini söylüyor ama benim cnm çok yandı özel bi durumdan dolayi sonrasında bi ağrı falan olmuyorTransfer olan arkadaşlar benim de tedaviye başlamama az kaldı.Transfer nasıl oluyor genel anestezi mi agrı falan oluyor mu sonra? Merak ediyorum çok.Güzel haberler alırız insallah
Butun tedavi boyunca ictim cnm nar suyunu bnm rahim duvari inceymis ondan anansla kivi ne icinmis kabak cekirdegi kavurlnmis mi senin kacnci gun ?Nar suyu hep içtinmi bende ananas yiyorum kivi birde kabak çekirdeği.. hadi hayırlısı inşallah hakkımızda beklicez ne yapalım canım
Anestesi vermiyolar cnm bes dkka sruyo zaten agri flnda hissetmiyosun idrara cok sikisik oldugundan biraz zor oluyo oda mecburTransfer olan arkadaşlar benim de tedaviye başlamama az kaldı.Transfer nasıl oluyor genel anestezi mi agrı falan oluyor mu sonra? Merak ediyorum çok.Güzel haberler alırız insallah
Benim 2. Gün bugun benimde rahim duvarım inceydi bende nar suyunu 3 şişe aldım içtim ama bıraktım transfere yakın. Ananas ve kiviyi öneriyolar canım ben ilk denemede de yemiştim ananasButun tedavi boyunca ictim cnm nar suyunu bnm rahim duvari inceymis ondan anansla kivi ne icinmis kabak cekirdegi kavurlnmis mi senin kacnci gun ?
Seninki kacinci gun embiyosuydu cnmMerhaba bende transfer sonrası 5.günümdeyim aynı heyecanı paylaştığın kişilerle sohbet etmek güzel olsa gerek
O yolu yarılamışsın canım masallah bende 2,gün daha sanki zaman durdu :)Merhaba bende transfer sonrası 5.günümdeyim aynı heyecanı paylaştığın kişilerle sohbet etmek güzel olsa gerek
Opu oldum bugün 5 yumos toplandı inşallah dollenen olursa önümüzdeki ay transfer yapılacak kızlar
Toplama gününü saymıyorum 5.gün canımSeninki kacinci gun embiyosuydu cnm
Pardon 3.gün embriyosu günleri saymaktan şuanki durumla karıştıToplama gününü saymıyorum 5.gün canım
Her yumurta kaliteli olacak diye birşey yok canım hepsi dollenmez zaten çok zor bir ihtimal bu bazı yumurtalar boş da çıkabiliyor zaten esjnizde sorun varsa döllenme az olur haliyle ama 3 tane olması da gayet güzel Allah azına bereket versin yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar olsun larda bir tane de yeterli. Allah kolaylık versin sağlıcakla al bebislerini evine götür inşallahHadi inşallah cnm. Benim yarın transfer. 9 10 tane yumurta alındı 3 ü döllenmiş sabah 7.45te transferim var. Ama daha bilgi edinemedim çok neden sadece 3 ü döllendi. Yumurtam mı kalitesiz Sperm mi. BiZde erkek infertilitesi var ama normal yolla gebe kalabilirsiniz belki Demişti. Bilemiyorum.
Nasip cnm Allahim nasip etcek olursa her turlu nasip ediyo allahim insallh kucagimiza kavustursun iki embiyoyu 2. Transferde bn cok istedim sonra pisman oldum allhin izniyle tek olsun bizim olsun8 de 7 olgun 3 normal 2 anormal döllenme dediler 12, 9,9 hücreli önce aradılar 1 tane 1.kalite 2 si orta kalite. 12 hücreli olanı değilde 9 hücreli transfer ettik bilgin olsun son baktımızda o daha iyi gibiydi dediler ben ise hücre sayısı yüksek ve 1.kalite dediği için 2 yapalım ısrarlarına ramen 1 embryo istedim onlar orta olanı transfer etmişler umarım gebelik oluşurda pişman olmam aldığım karara
Aynen tek olsun yeterki sona ulaşıp bize gelsinNasip cnm Allahim nasip etcek olursa her turlu nasip ediyo allahim insallh kucagimiza kavustursun iki embiyoyu 2. Transferde bn cok istedim sonra pisman oldum allhin izniyle tek olsun bizim olsun
Bende zaten sadece bu dediklerin ile avutuyorum kendimiAynen tek olsun yeterki sona ulaşıp bize gelsin
Bu arada senin yazını yanıtlarken mavi denize yazmışımNasip cnm Allahim nasip etcek olursa her turlu nasip ediyo allahim insallh kucagimiza kavustursun iki embiyoyu 2. Transferde bn cok istedim sonra pisman oldum allhin izniyle tek olsun bizim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?