NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

tşkr ederim canım. Hayır yarım saat bile yatmadım. Bende yatırırlar die düşündüm. Ama yatırmadılar. Çok eğilip kalkma ani hareketler yapma dediler sadece

tşkr ederim canım. Hayır yarım saat bile yatmadım. Bende yatırırlar die düşündüm. Ama yatırmadılar. Çok eğilip kalkma ani hareketler yapma dediler sadece
hocalar yatmaya inanmıyor zaten takılma sen de canım. bugün bir sitede yapılan araştırmaları okudum transferden sonra 24 saat yatanlar ile yatmayanlar arasında yapılmış. yatanlarda gebelik oranı daha düşük olduğu görülmüş. o yüzden takılma arkadaşım, normal yolla hamile olanlar da nasıl tutunuor, aradaki fark sadece birisi içeride dölleniyor, ama onda da tutunma ayrı bir olay. onlar farkında bile olmuyor. canım aklına bunları getirme, bebişin seninledir merak etme. dua et bol bol canım

Hos bulduk cnm ilavlarima dkkat ediyorum bide duzenli olarak nar suyu iciyorum ewde istrattayim hayrlisiyla pazartesi gununi gozluyorum
Nar suyu hep içtinmi bende ananas yiyorum kivi birde kabak çekirdeği.. hadi hayırlısı inşallah hakkımızda beklicez ne yapalım canım

Transfer olan arkadaşlar benim de tedaviye başlamama az kaldı.Transfer nasıl oluyor genel anestezi mi agrı falan oluyor mu sonra? Merak ediyorum çok.Güzel haberler alırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…