- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi mavideniz93
-
İnşsllah inşşşşinşallah hepsi kalitelidir canım, bir fire filan olur inşallah
hocalar yatmaya inanmıyor zaten takılma sen de canım. bugün bir sitede yapılan araştırmaları okudum transferden sonra 24 saat yatanlar ile yatmayanlar arasında yapılmış. yatanlarda gebelik oranı daha düşük olduğu görülmüş. o yüzden takılma arkadaşım, normal yolla hamile olanlar da nasıl tutunuor, aradaki fark sadece birisi içeride dölleniyor, ama onda da tutunma ayrı bir olay. onlar farkında bile olmuyor. canım aklına bunları getirme, bebişin seninledir merak etme. dua et bol bol canımtşkr ederim canım. Hayır yarım saat bile yatmadım. Bende yatırırlar die düşündüm. Ama yatırmadılar. Çok eğilip kalkma ani hareketler yapma dediler sadece
Ne içinmiş o cnmSorma canım sürgü istedim yapamadımyarım saat sonra çatladım gittim wcye. Proluton diye iğne yaptı birtanede haftaya yaptırcam aşırı agrıyo
Düşük engelleyicimi ne bende ilk yaptırdım ama çok acıtıyo yakıyo canımNe içinmiş o cnm
Canım benım gecti ama rabbım faydasını gormeyı nasıp etsn cnmmmDüşük engelleyicimi ne bende ilk yaptırdım ama çok acıtıyo yakıyo canım
CNM NASILSIN NASIL GİDİYODüşük engelleyicimi ne bende ilk yaptırdım ama çok acıtıyo yakıyo canım
İyiyim canım yatıyorum sen napıyosunCNM NASILSIN NASIL GİDİYO
İyiyim canım yatıyorum sen napıyosun[/QUOTE iyiyim bende cnm ne olsun saatler geçmiyor valla senin test günü ne zamandı
yok işteyim ben cnm kendi iş yerimiz var oturuyorum normal hayatıma döndüm ben değilse daralırım evdemavideniz93 17. Nisan dedi hemşire 13. Gün ama bakalım canım. Sen napıyosun yatıyomusun hep sana bakan birisi varmı
3 gün dinlenme öneriyolar evde canım o yüzden bende hiçbir iş filan yapmadan yatıyorum tv karşısındayok işteyim ben cnm kendi iş yerimiz var oturuyorum normal hayatıma döndüm ben değilse daralırım evde
Hayırlısı olsun canım inşallahOpu oldum bugün 5 yumos toplandı inşallah dollenen olursa önümüzdeki ay transfer yapılacak kızlar
Hoşgeldin canım neler yapıyorsun ne yiyip içiyorsun :)Arkadaslar bnde katildim aranıza bnm 3 transferim yapildi nisanin 1 inde simdi bkleme srecindeyiz allahin izniyle hepimiz güzel haberler alirz insallh...
:) yat bakalım cnm hakkimizda hayırlısı3 gün dinlenme öneriyolar evde canım o yüzden bende hiçbir iş filan yapmadan yatıyorum tv karşısında
Hos bulduk cnm ilavlarima dkkat ediyorum bide duzenli olarak nar suyu iciyorum ewde istrattayim hayrlisiyla pazartesi gununi gozluyorumHoşgeldin canım neler yapıyorsun ne yiyip içiyorsun :)
Nar suyu hep içtinmi bende ananas yiyorum kivi birde kabak çekirdeği.. hadi hayırlısı inşallah hakkımızda beklicez ne yapalım canımHos bulduk cnm ilavlarima dkkat ediyorum bide duzenli olarak nar suyu iciyorum ewde istrattayim hayrlisiyla pazartesi gununi gozluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?