- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Allah razi olsun insaallah..Allah razi olsun insallah Rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin cok saol bnde herzaman herkesi eklerim duama Rabbim kabul etsin insallah
arkadşaım erkekler böyle, ilgi sevgi bekleme en iyisi bu. güçlü hisset kendini, sen kullan ilaçlarını, ona da belki üzgündür sıkkındır da öyle davranıyordur... ki saçmalama demiş zaten... boşver onu, sen kendine bak, evladını kucağına alacaksın inşallah, zaten erkekler bizi anlayamaz, sadece sperm veriyorlar, başkaca birşey yapmıyorlar... ama transferden sonra birkaç gün iş yapmaman lazım biliyorsun, sana bakacak yemeğini yapacak biri var mı... tek eşin varsa, en azından yapması lazım bu işleri... ben birkaç günlük yemeğimi transfere gitmeden yaptım, o koydu sadece böyle hallettim. hep güçlü olduğunu düşün arkadaşım... onun için önemsiz olan senin için çok önemli, o yüzden bırak onun ne düşündüğünü düşünmeyi... lğtfen kendin için bebişin için....Kızlar şuan ilaçlarımı kullanıyorum ama o kadar umutsuz ve mutsuzumki.kimseye söylemedim eşim hariç tüp bebek yaptıracagımı.ama ilaçlardan zaten sıkıntı yaşıyorum eşim ilgisiz sevgisiz davranıyor.istemiyorsan boşyere ilaçları kullanmayım dedim.saçlama diyor.ama o kadar soğuk ilgisizki sanki yqptıracagım şey önemsiz birşeymiş gibi.çok yalnız hissediyorum. Bu duygusallıktan nasıl çıkacagım bilmiyorum.
Tup bebege mi basliycaksinizBi toparlanıyorum ama bir anda bi duygusallaşıyorum.bütün evrak işlerini herşeyi kendim hallettim.2 aydır doktor eşimin imzası lazım diyor gitmedi dün artık imzayı yarın atmazsa iptal edecegiz. Perşembe denetim var kabul edilmez dendi öule gitti.bakalım hayırlısı yogun duygusallığı üzerimden atayım başka birşey istemiyorum
Canım benim ilk denememde OHSS oldu ve ertelendi transferim,tüm vücudum ağrıdı,karnım şişti,su topladı,karnımdaki su iki kez alındı,ikinci denemede ise hiç sorun yaşamadım.Kızlar cuma günü yunurtalarım toplanacak.Doktorum 15/20 tane toplarız dedi.Toplama sonrası fazlaca ağrı,şişlik olmazsa bu ay transferim de yapılacakmış.Ağrı ve şişme olursa bir sonraki aya bırakılacakmış.Toplama sonrası neler oldu,transferi aynı ay olan var mı? Yardım lutfeeeeen
Neden bu kadar sorun yasadiniz ya zor olmusCanım benim ilk denememde OHSS oldu ve ertelendi transferim,tüm vücudum ağrıdı,karnım şişti,su topladı,karnımdaki su iki kez alındı,ikinci denemede ise hiç sorun yaşamadım.
Çünkü doktorlar herkese aynı ilaç aynı dozu uygulayıp gönderiyor,tek dertleri alacakları para olmuş,benim eşim de azospermi,eşime de hiçbir tedavi uygulamadılar hemen tese yapıldıNeden bu kadar sorun yasadiniz ya zor olmus
Cok haklisiniz benimde fsh degerim bi yuksek bi normal cikiyordu bana da hep yanlis igneler vermislerdi sirada bekleyenler var diye surekli ben hatirlatiyodum benim fshim yuksek diye hemen dozu degistriyorlardi tek dertleri para..Çünkü doktorlar herkese aynı ilaç aynı dozu uygulayıp gönderiyor,tek dertleri alacakları para olmuş,benim eşim de azospermi,eşime de hiçbir tedavi uygulamadılar hemen tese yapıldı
hayırlısı arkadşaım, ama imzayı opuda da yumurta toplamada da atabilir, niye iptal ediyorsunuz ki ben onu anlamadım, ilaçlara başlamışsınBi toparlanıyorum ama bir anda bi duygusallaşıyorum.bütün evrak işlerini herşeyi kendim hallettim.2 aydır doktor eşimin imzası lazım diyor gitmedi dün artık imzayı yarın atmazsa iptal edecegiz. Perşembe denetim var kabul edilmez dendi öule gitti.bakalım hayırlısı yogun duygusallığı üzerimden atayım başka birşey istemiyorum
Bende hiç sorun yoktu,değerlerim çok çok iyiydi ama neden OHSS oldum açıklamaları yok,kimyasal gebelik yaşadım,açıklama yok,ikinci deneme negatif oldu,açıklama yokCok haklisiniz benimde fsh degerim bi yuksek bi normal cikiyordu bana da hep yanlis igneler vermislerdi sirada bekleyenler var diye surekli ben hatirlatiyodum benim fshim yuksek diye hemen dozu degistriyorlardi tek dertleri para..
Benimde en cok kizdigim sey bu iste hic biseyin aciklamasini yapmamalari..Allah yardimcimiz olsun bende de huc biseye aciklama yapmadilar ..Bende hiç sorun yoktu,değerlerim çok çok iyiydi ama neden OHSS oldum açıklamaları yok,kimyasal gebelik yaşadım,açıklama yok,ikinci deneme negatif oldu,açıklama yok
Evet şuan iğneleri kullanıyorum.Tup bebege mi basliycaksiniz
Evet şuan iğneleri kullanıyorum.
Benim de karnımda hafif bir şişme ve ara ara sancıyla bulantı var ama oyle dayanılmaz halde degil.Cok zor olmuş sizin gecmis olsun.Canım benim ilk denememde OHSS oldu ve ertelendi transferim,tüm vücudum ağrıdı,karnım şişti,su topladı,karnımdaki su iki kez alındı,ikinci denemede ise hiç sorun yaşamadım.
Suan hic biseyi dusunme derim tedavi kolay bisey degil Rabbim yardimcin olsun insaallah hayirli haberlerini alirsin..Evet şuan iğneleri kullanıyorum.
Ben canım şu an estrofem kullanıyorum 2 denemem olacak inşallah salı kontrol um var bakalım inşallah herşey iyi olur....Dondurulmus embryo transferi yaptiracak olan var mi?
Insaallah hayirli haberler alirsin canim 2.deneme nasil oluyor ne kadar bir zaman gerekiyor ?Ben canım şu an estrofem kullanıyorum 2 denemem olacak inşallah salı kontrol um var bakalım inşallah herşey iyi olur....
Evet arkadaşım ben olacağım geçen cuma adetin 3. Günü başladık tedaviye . Estrofem coraspirin ve folik asit kullanıyorum . Pazartesi kontrol var bakalım ne zaman transfer olur . Bu benim 3. Denemem olacak . Umarım bu sefer doğru zamandır hayırlıdırDondurulmus embryo transferi yaptiracak olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?