NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Dondurulmus embryo transferi yaptiracak olan var mi?
Evet arkadaşım ben olacağım geçen cuma adetin 3. Günü başladık tedaviye . Estrofem coraspirin ve folik asit kullanıyorum . Pazartesi kontrol var bakalım ne zaman transfer olur . Bu benim 3. Denemem olacak . Umarım bu sefer doğru zamandır hayırlıdır

Dondurulmus embryo transferi yaptiracak olan var mi?
Evet arkadaşım ben olacağım geçen cuma adetin 3. Günü başladık tedaviye . Estrofem coraspirin ve folik asit kullanıyorum . Pazartesi kontrol var bakalım ne zaman transfer olur . Bu benim 3. Denemem olacak . Umarım bu sefer doğru zamandır hayırlıdır

Insaallah canim ben simdiden folik asit kullansam sorun olur mu ki ya

bende ayniyim canim sozde cok istiyor ama sperm verme disinda butun tedavide tek basimayimm pek ilgili degil baska sehire gidiyorum. O calisiyor bir ay ayri geciriyoruz ama cok merak etmiyor ben ararsam bilgi aliyor. Aramazsam ne yaptin demiyor

Insaallah canim ben simdiden folik asit kullansam sorun olur mu ki ya

Cnm merhaba benim dr ilk negatiften sonra folik asitve glifor kullaniodm bide bn ikisinede devm et dedi zaten folikasit vitamin hamilelik dusundugunde icmeye basliosun dolayisiyla her hamile de iciyor bizde icmeliyiz dr vermedimi sana ki her dr veriyor die biliyorum

Merhaba ben de bu sali adetin 3. Günü başladim tedaviye coraspirin haric digerlerini içiyorum. 2. Denemem olacak. Aramizda az gün var haberdar edelim birbirimizi
Bir de senin kaaçinci gün embriyosu?

Merhaba ben de bu sali adetin 3. Günü başladim tedaviye coraspirin haric digerlerini içiyorum. 2. Denemem olacak. Aramizda az gün var haberdar edelim birbirimizi
Bir de senin kaaçinci gün embriyosu?
Benim 4 döndürülmüş var 2 si 3. Gün embriyosu , 2 si 5. Gün embriyosu ....
Ben 5. Gün embriyosunu transfer ettirmek istiyorum onu çözün diye söyledim

Folik asit vermedi doktor inu ben cevreden duyup almistim canim hic kullanmamistim doktor sormadan kullanmayim diye doktor bana okadar ilav verdiki be adet oluyorum.adam bana daha ilac yaziyodu tutunuyo ondandir ondandir diye dengesiz adam dunya kadar paramizi aldi sonuc sifir''

Cnm sn ozmn bu adami direk deistir
Ayrica folibol vermistir belki onun yerine gecen birikac suan neler kullaniosun bilemiorm ama bnce hemen baska dr bul bu biraz sallior gbime gelior nasrettin hoca hesabi ya tutarsa yapiomus gibi...

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benim transferim 17.04.2017 pazartesi günü yapıldı şuanda bekleme sürecindeyim , daha önce 2 tane başarısız tüp bebek denemem oldu doktorum bu sefer 3 tane embriyo transferi yaptı, daha öncekilerde crinone jel, estrofem tablet, ve hibor iğne kullanıyordum bu seferki transferimde bunlara ek olarak climare östrojen bantta kullanmaya başladım, doktorum bunu neden verdi sormayıda unuttum açıkçası, bugün 5. Günüm ,ilk gün yattım dinlendim 2. Günden itibaren yürümeye dolaşmaya başladım, yalnız bugün kasıklarımda batma, sızlama var sanki içerde küçük biryer koparılıyor gibi, bana dua edin kızlar olurmu? Bu 3. Denemem Biz çok istiyoruz ama Allahım hayırlı olanı versin...

Cnm sn ozmn bu adami direk deistir
Ayrica folibol vermistir belki onun yerine gecen birikac suan neler kullaniosun bilemiorm ama bnce hemen baska dr bul bu biraz sallior gbime gelior nasrettin hoca hesabi ya tutarsa yapiomus gibi...
Aynen vallahi bende o yuzden istemiyorum 1 seneye yaklasti bi rapor bile cikaramadi daha bizi sallamiyor gibi iste tasittiracak bi merkez ariyorum Ankara da ama kendimizde uzak bi sehirde oturdugumuz icin gidemiyoruz ankaraya en basinda anlamistim adamin adamin biraz umursamaz oldugunu ama esime lafimi dinlettiremedim basladigin isi yarim mi birakcaksin diye ..Ne doktor arastirdi esim ne de baska bisey her seyi ben arastirdim doktora gercekten cok iyi demislerdi aslina bakarsaniz iyi ama cok ilgisiz oldu simdi tasittirmayi dusunuyorum esim yine basladigin isi yarim birakma diyo ne yspcagimi sasirdim..

Yani esine durumu anlat ben intten arastirdim danistim ve folik asit en basit herkesin kullandigi ilaci hile sana vermemis bunu soyle ki bunu drler hamile kalmak istiyorum napaym dediginde ilk bnu kullan diolr. Ama yinede bilemem snn karr. Ama bn olsam kesnlikle giderdim sn arastr esine sole bn brya gdecegm diye veya bunuda brda deneyim yeni tedavi icin baska yere gidecksn karr senn insallah hayrli olur bu is cidden ck tuhaf tbkide Allah nasip ederse olacak ama sn elinden geleni yptktan snra belkide....

Esime neler soyluyorum netten arastiyorum soyle soyle olmasi lazimdi bizim doktor, hic birini yapmadi diyorum esimde farkinda ama isteben basladigin isia yarim birakma diyo bende cok kiziyorum mayista transfer vardi bende esime onlari baska bi yere tasittirmazsan istemiyorum dedim gercekten istemiyorum yine bir cok masraf olacak ama degmiyor ben embroylarin baska biI hastanede arastirilmasini cok istiyorum bize en iyi kalitede a demislerdi ama transferden 2 gun sonra adet oldum test yaptirmak bilr nasip olmadi

Transferden sonra adet olman cok garip hic duymadim bilmiorm olan varsa solesin. Belki esin madden cokmustur tasitipta orda arastrmaya sokmakta ayri hir masrf belkide sna verdigi ilaclr soncu yumurtlr kotuydu belkide bnlri burda deneyip olmassa yni hastnede sifirdn baslamalisin veya baska hastnyle gorusup dondurma islemi almadn transfere ykin orya gndermenin yolunu bulmalisin ve oryla devm etcn icin belki kabl ederler ama transfer ayni sehirde olmali die bliorm. Yani dr ck onemli bu iste

Bende adetI hic duymamisyim birde normal ayimdan da cok erken gormustum bude cok iyi cok iyi dediler ondan sonra hc guvenemedim burdaki transfer islemi daha pahaliya gliyor off isin icinden cikamiyorum ama embroylarin gercekten arastirilmasini cok istiyorum Ankara da nerde arastiratabilirim acaba..

Ankarayi hic bilemiorum cnm ben ist deyim ama adetinede cok ii cok ii dediklerine gore bnlr snn parni yiyo arastirma islemide embriyo basina 350$ gibi bseyler okumustum biara cidden snn durumuna ck cnm skildi ama kendmi yerine koyuyorm bn olsam bgun oturur ankdklern listesini ypr arastrr kafma yatanlri arar knsur drumu anlatrdm snrda kendme gore doruya karr verip esime solerdm ya yapack ya yapack....

Canim ben arastirmalarimi yaptim doktora kadar cok iyi aratirdim ama telefonda fazla dinlemiyorlar gitmek gerekiyor acikcasi..benim asiri canim skliyor zaten arabamizi sattik arabasiz kaldik sonra da takmaya kiyamadigim bileziklerimi satip araba almak zorunda kaldik elimizi avcumuzu yiyorlar ya bi o kadar da dondurma islemi icin para verdik siz ne kadar vermistiniz dondurmak icin

malesef cok masrfli bn ozllikle ilaca cok harcadm 1000 en fazla 1500 tutr dedilr 2500 verdm sonlara doru jelleri vs yazdirdimda rahatladm. testlere 500 civari verdim cogunu da devltte yptirdm. Hastne 5800. Transferde 2500 civari. Dondurmada 2300 idi ama bu 3 ve fazlasi icinbucret 2 1700 1 de 800 ole bsylerdi digerlerini tm bilemiorm sn ne kdr odedn ve hangi hastne bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…