- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Bende ilaca cok verdim nerdeyse 20 gun igne kullandim raporda cikarmadilar 4.000 yakin ilac parasi verdim, 6000 tik para doktora verdik transfer sonrasi ,her muaneye 350 lira verdik iki tane dondurulmus embiryoya 1500 verdik,kalacak yer parasiydi yemesiydi icmesiydi 20 gunu 15000 bini buldu Ankara universitesinde ozel yaptirmistik yaptirmaz olaydim .malesef cok masrfli bn ozllikle ilaca cok harcadm 1000 en fazla 1500 tutr dedilr 2500 verdm sonlara doru jelleri vs yazdirdimda rahatladm. testlere 500 civari verdim cogunu da devltte yptirdm. Hastne 5800. Transferde 2500 civari. Dondurmada 2300 idi ama bu 3 ve fazlasi icinbucret 2 1700 1 de 800 ole bsylerdi digerlerini tm bilemiorm sn ne kdr odedn ve hangi hastne bu
Bende ilaca cok verdim nerdeyse 20 gun igne kullandim raporda cikarmadilar 4.000 yakin ilac parasi verdim, 6000 tik para doktora verdik transfer sonrasi ,her muaneye 350 lira verdik iki tane dondurulmus embiryoya 1500 verdik,kalacak yer parasiydi yemesiydi icmesiydi 20 gunu 15000 bini buldu Ankara universitesinde ozel yaptirmistik yaptirmaz olaydim .
Akraba da cok ama tedavi gordugumuzu bilmiyorlar o yuzden kalamadik doktor transfer sonrasi muane etmedi onceki her gorusmede her muanede 350, lira aliyordu Istanbulu da cok iyi biliyorum ordada yasadim ama suan burdan Istanbul bayagi bi uzak karadenizin bi ucundayim:) Esim Ankara olsun dedi yoksa Istanbulda hep aklimdaydi ben cok yoruldum misafirhanelerde kalmakta ayri yordu zaten doktoru degistircem esimi ikna edemiyorum ya o yuzden transfer istemiyorum diyorum Gazi universitesini dusunuyorum orda bi doktor buldum ama esim nasil olacak edecek diyip duruyo iste..Transfer sonrasi muayene hic olmadm tutmadi bitti ama bi skinti olnca zaten bakiolr tutarsa muayeneye gidersn ucretsizdi belkide istanbula gelsydin dha ii olurdu burasi sana uzak olabilir bilemiorm ama 15000 de ck vermissin cok harcama olmus yakinlrinyokmu hic buyyk sehirde istte kalabilcen dha ucuz yerler vrdir snn durum ck karisik ya ii dusun karrni ver ama bn olsn kesnlikle bu dryi deisirim veya drni deis hastanedeki suan icin en mantiklisi bu
Keske bana da baksalardi da neden tutmadigini bileydim benim fshim yuksek cikiyodu bir normal cikiyodu acaba fsh degeeinden mi yok sa embiryo kalitesinden mi tutmadi bilmeyi cok isterdim bide ben zayifim ya etkisi var midir acabaTransfer sonrasi muayene hic olmadm tutmadi bitti ama bi skinti olnca zaten bakiolr tutarsa muayeneye gidersn ucretsizdi belkide istanbula gelsydin dha ii olurdu burasi sana uzak olabilir bilemiorm ama 15000 de ck vermissin cok harcama olmus yakinlrinyokmu hic buyyk sehirde istte kalabilcen dha ucuz yerler vrdir snn durum ck karisik ya ii dusun karrni ver ama bn olsn kesnlikle bu dryi deisirim veya drni deis hastanedeki suan icin en mantiklisi bu
Oyle bakamiolarki anck sni incelerle embriyoyu inceleyemezler cnku tutmayinca kayboluyo snn fsh yuksekse ozmnda kntrol altnda tutulmasi lazimdi cnku ondanda ck fark oluyo bnmde tutmadi ama dedilr demekki kaliteli deilmis bnm hersyin bormaldi bi rahim filmi cktirmedm ordada dr gerek yk bi aksilik goremedm dedi birde kan pihtilasmama baktilrmi bilmiorm smdi 2.den once onlari sorcm ayni hastane baska drye gtcm bn . Snde ole yap baska dr ile gorus o dryi birakKeske bana da baksalardi da neden tutmadigini bileydim benim fshim yuksek cikiyodu bir normal cikiyodu acaba fsh degeeinden mi yok sa embiryo kalitesinden mi tutmadi bilmeyi cok isterdim bide ben zayifim ya etkisi var midir acaba
Benimde salı başladı ilaçlarım. Bugün kontrolüm vardı kist 6 cm geçmiş.heran iptal edebilirler benimkini içime öyle doğuyor. Bugün toplama günü olan bi hastayı iptal etmişler.dozumuda yükseltti.Allahtan hayırlısı neyse o olsunMerhaba ben de bu sali adetin 3. Günü başladim tedaviye coraspirin haric digerlerini içiyorum. 2. Denemem olacak. Aramizda az gün var haberdar edelim birbirimizi
Bir de senin kaaçinci gün embriyosu?
Ankqrada hacettepe üniversitesini tavsiye ederim özel istemiyorsanızAnkarayi hic bilemiorum cnm ben ist deyim ama adetinede cok ii cok ii dediklerine gore bnlr snn parni yiyo arastirma islemide embriyo basina 350$ gibi bseyler okumustum biara cidden snn durumuna ck cnm skildi ama kendmi yerine koyuyorm bn olsam bgun oturur ankdklern listesini ypr arastrr kafma yatanlri arar knsur drumu anlatrdm snrda kendme gore doruya karr verip esime solerdm ya yapack ya yapack....
Hacettepe raporlu 1800 tüp bebek ilaçlar hariçAnk
Ankqrada hacettepe üniversitesini tavsiye ederim özel istemiyorsanız
Pardon canım
Ben en son doktoru aradim adet olmaya basladim dedim yok yok o tutunma kanidir olur olur dedi daha sunlari al diye ilac soyledi oyle sonra dedi boylebolmamasivlazimdi diye bidahada o gun bugundur ilgilenmedi degistircem ya iligimizi somuruyorlar ya benim 16 yumurtami cope attilar esimin spermi iyi degil diye..Bide aklima su, takildi ben transfer sirasinda tartismistum biraz 4 tane vardi hepsine cok iyi demisleesi ama ikisine daha iyi demislerdi ben hep o en iyiler konsun istedim yok yok olmaz digerleride iyi diye koymadilar transfer icin bayagi bi beklettiler en iyileri koymadilar digerleride iyi diye anlamadigim su onlari niye koymadilar belki ben onlari dondurmayacaktim istemiycektim ilkine tutmayabilir diye koymadilar herhalde ama ben inlari cok istedim canim cok yandi bide sorun yasandi ufak tefek beni mecbur buraktilar dondurmaya ya eger onlar konsaydi asla dondurmazdim ayrica cok tesekkur ederim sizin sayenizde daha iyi ogreniyorum bazi seyleri..Oyle bakamiolarki anck sni incelerle embriyoyu inceleyemezler cnku tutmayinca kayboluyo snn fsh yuksekse ozmnda kntrol altnda tutulmasi lazimdi cnku ondanda ck fark oluyo bnmde tutmadi ama dedilr demekki kaliteli deilmis bnm hersyin bormaldi bi rahim filmi cktirmedm ordada dr gerek yk bi aksilik goremedm dedi birde kan pihtilasmama baktilrmi bilmiorm smdi 2.den once onlari sorcm ayni hastane baska drye gtcm bn . Snde ole yap baska dr ile gorus o dryi birak
Zayiflikla alakali deildir cnku cok zayiflrda kendiliginden hamile kalio
Ya hacettepeden menun musunuz bide benim rapaorumu cikarmadilar 23 yas diye tam 24 yasima girdigim gun tekrar gttik rapor icin 1 sene olacak cikarmadi ben bu raporu nasil cikarttircam ya cikmasi lazim ama yok.Pardon canım
Estafurullah yardimci olabliosam ne mtlu ayrica sn onlari koy dediginde ne hakla baska koyar bole br haklari yk resmen tutmasn parasini yiyelm yapmis ck acik ortada haram zikkim olsn art niyetli olanlara sn drni deis cnm asla ama asla bu drye gtme hastane deisme imkanin olmasa bile drni kesnlikle deisBen en son doktoru aradim adet olmaya basladim dedim yok yok o tutunma kanidir olur olur dedi daha sunlari al diye ilac soyledi oyle sonra dedi boylebolmamasivlazimdi diye bidahada o gun bugundur ilgilenmedi degistircem ya iligimizi somuruyorlar ya benim 16 yumurtami cope attilar esimin spermi iyi degil diye..Bide aklima su, takildi ben transfer sirasinda tartismistum biraz 4 tane vardi hepsine cok iyi demisleesi ama ikisine daha iyi demislerdi ben hep o en iyiler konsun istedim yok yok olmaz digerleride iyi diye koymadilar transfer icin bayagi bi beklettiler en iyileri koymadilar digerleride iyi diye anlamadigim su onlari niye koymadilar belki ben onlari dondurmayacaktim istemiycektim ilkine tutmayabilir diye koymadilar herhalde ama ben inlari cok istedim canim cok yandi bide sorun yasandi ufak tefek beni mecbur buraktilar dondurmaya ya eger onlar konsaydi asla dondurmazdim ayrica cok tesekkur ederim sizin sayenizde daha iyi ogreniyorum bazi seyleri..
Bu aklima geldikce deliriyorum zaten o zaman fazlada bilgim olmadigi icin sadece bide onlar icin beklettiler o halde doktor ha bire karnima bastirip durunca coo acidi canin bide ameliyatliydim bi an once bitsede gitsem derdine dustum ama vallahi cok dedim digerleri olsun diye yok onlari donduralim dediler olk tutmayabilir diye bunu esime cok anlattim ama anlamiyor iste ya oylede kafa yoran bi esim yokki kesinlikle degistircem inanin mahkemeye bile vermeyi dusunuyorum.Estafurullah yardimci olabliosam ne mtlu ayrica sn onlari koy dediginde ne hakla baska koyar bole br haklari yk resmen tutmasn parasini yiyelm yapmis ck acik ortada haram zikkim olsn art niyetli olanlara sn drni deis cnm asla ama asla bu drye gtme hastane deisme imkanin olmasa bile drni kesnlikle deis
Bencede kesinlikle vermelisin ayrica onlari dondurmak istemelerinin sevebi daha kaliteli olduklari icin donmus daha ii tutuyor diyorlar o mantikta gitmisde olabilir bnlar zayif daha ilerde cozulurse yasamaz diye ama oda mantiksiz geliyo bna yasamazsa zaten tutupta ölecekti bu sefer yani soyle diim tutma konusuna takilma hersy Allahtan ama bile bilede intahar edersende ölebilirsin ecelini hice sayip. O nedenle bu dryi birak baska drye git o hastneyi arastr drlerin profillerne bak nasllr nerdn mezun kac snlek nerelerde drlik ypmislr bn hep ole arastrdm ama tutmadi cnku nasip deil ama drmi deistim ins tutar ama bukezde tutmassa hastnemi deiscmBu aklima geldikce deliriyorum zaten o zaman fazlada bilgim olmadigi icin sadece bide onlar icin beklettiler o halde doktor ha bire karnima bastirip durunca coo acidi canin bide ameliyatliydim bi an once bitsede gitsem derdine dustum ama vallahi cok dedim digerleri olsun diye yok onlari donduralim dediler olk tutmayabilir diye bunu esime cok anlattim ama anlamiyor iste ya oylede kafa yoran bi esim yokki kesinlikle degistircem inanin mahkemeye bile vermeyi dusunuyorum.
Yaş dırumunu bilmiyorum 10 günde çıkıyor.bugün birinin 9.gün çıktı raporu diğer hastanelere göre bence çok iyi şehir dışında. Gelende varYa hacettepeden menun musunuz bide benim rapaorumu cikarmadilar 23 yas diye tam 24 yasima girdigim gun tekrar gttik rapor icin 1 sene olacak cikarmadi ben bu raporu nasil cikarttircam ya cikmasi lazim ama yok.
Cok haklisiniz aynen dediginiz gibi hersey bile bile koydular kotuleri cok canim skldı simdi ya siz nerde gorceksiniz tedaviyiBencede kesinlikle vermelisin ayrica onlari dondurmak istemelerinin sevebi daha kaliteli olduklari icin donmus daha ii tutuyor diyorlar o mantikta gitmisde olabilir bnlar zayif daha ilerde cozulurse yasamaz diye ama oda mantiksiz geliyo bna yasamazsa zaten tutupta ölecekti bu sefer yani soyle diim tutma konusuna takilma hersy Allahtan ama bile bilede intahar edersende ölebilirsin ecelini hice sayip. O nedenle bu dryi birak baska drye git o hastneyi arastr drlerin profillerne bak nasllr nerdn mezun kac snlek nerelerde drlik ypmislr bn hep ole arastrdm ama tutmadi cnku nasip deil ama drmi deistim ins tutar ama bukezde tutmassa hastnemi deiscm
Gazi universitesinde Ahmet erdem Var ona da cok iyi demislerdi ben de onu dusunuyordumYaş dırumunu bilmiyorum 10 günde çıkıyor.bugün birinin 9.gün çıktı raporu diğer hastanelere göre bence çok iyi şehir dışında. Gelende var
Benim doktorum profosördu ankara tiptaydi ama ozel bi tup bebek merkezinde uyguluyordu tedavileri biz hem ankara tipta gorduk herseyi tranfer ve yumurta toplama isi ozel yerde oldu sadece yollarda curuduk resmen ya bi oraya git bi buraya gel..Bencede kesinlikle vermelisin ayrica onlari dondurmak istemelerinin sevebi daha kaliteli olduklari icin donmus daha ii tutuyor diyorlar o mantikta gitmisde olabilir bnlar zayif daha ilerde cozulurse yasamaz diye ama oda mantiksiz geliyo bna yasamazsa zaten tutupta ölecekti bu sefer yani soyle diim tutma konusuna takilma hersy Allahtan ama bile bilede intahar edersende ölebilirsin ecelini hice sayip. O nedenle bu dryi birak baska drye git o hastneyi arastr drlerin profillerne bak nasllr nerdn mezun kac snlek nerelerde drlik ypmislr bn hep ole arastrdm ama tutmadi cnku nasip deil ama drmi deistim ins tutar ama bukezde tutmassa hastnemi deiscm
Hatayi bastan yapmissin bi oraya bi buraya olan is kafadn ne olca belliymis bnm fikrim hic ilgilenlmemis duygularni yitirilmis bir dr ve oara sizdirn biyer en dorusu dr deis bukez baska dr ile gorus baktn begenmedn mecbr hastne deiscnBenim doktorum profosördu ankara tiptaydi ama ozel bi tup bebek merkezinde uyguluyordu tedavileri biz hem ankara tipta gorduk herseyi tranfer ve yumurta toplama isi ozel yerde oldu sadece yollarda curuduk resmen ya bi oraya git bi buraya gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?