NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Bizimde sorunumuz sperm hareketliliği sorunuydu. İlk denememde pozitifi görsem de kanamayla sonuçlandı. 3. Denememde başka hastaneye gittim ve bende kan pıhtılaşması sorunu buldular. Yani diyeceğim sperm sorunu olsa da eğer embriyon oluşup transfer aşamasına geliyorsa ve bundan başka sorun yoksa ilkinde bile başarılı olursun ama bu şekilde şartlanıp olmazsa da vazgeçme. Allah bilir ne zaman kavuşacağız bebekllerimize. Şimdiden başarılar dilerim inşallah ilk denemede sorunsuz bebişine kavuşursun.

Haklısınız ben sadece umut ve mutlulukla girmek istiyorum bu yola.tabi ki ilkinde olmazsa 2,3,4 diye devam edecek.Allah ım hepimize anne olmanın verdiği mutluluğu yaşatsın.

Haklısınız ben sadece umut ve mutlulukla girmek istiyorum bu yola.tabi ki ilkinde olmazsa 2,3,4 diye devam edecek.Allah ım hepimize anne olmanın verdiği mutluluğu yaşatsın.
Devam et canım asla pes etme ben 2 sefer yaptım olmadı bende de aynı sorun var şimdi 3 eşim yaptırmak istemiyor.bakalım me yapicaz.allah yardımcın olsun.guzel düşün güzel şeyler olsun

asilsoy nasıl gidiyor var mı bir gelisme bugün 6. Gün ama ben pek birşey hissetmiyorum galiba yine olumsuz
Öyle düşünme canım. Bazen bende hiç bir şey hissetmiyorum boş geliyor, bu ruh halimizle alakalı o yüzden sıkma canını Benim bu sabah başlayan ve hala geçmeyen adet ağrısı gibi ağrım var. Bugün nedense diğer günlerden daha uzun sürdü. Birde sabah iğne vurunuyorum düşük önleyici, ondan sonra uzandım ve midem bulandı. Adet olacağım zamanda olurdu mide bulantım. Şuan %50- %50 ihtimal veriyorum. Hayırlısı bakalım inşallah ikimizinde, bebek sahibi olmak için çaba harcayan kardeşlerimizinde yüzü gülecek Allah ın takdir ettiği zaman. Dilerim bizim için bu 6 haziran olur

Seni gayet iyi anlıyorum. Bize ilkinde o kadar kolay ki tüp bebekle hemen çocuk sahibi olursunuz dediler. O psikoloji ile girdim ama sonu hüzün olunca biraz daha acı çekiyor insan ama burda inan inanç devreye giriyor inandığım ve sabretmişim zaman ben ödülümüzü alacağımıza inanıyorum. İnşallah Allah yardımcın olsun ilk deneme de başarılı olursun da bize güzel haberler verirsin.

Kızlar devlet hastanesinden rapor alınırsa özel hastaneler tedavinin bir kısmını karşılıyor diyorlar. Bu rapor nasıl alınıyor? Ve ne kadar süre sürüyor raporu almak? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim

Ben devlette tedavi oluyorum ayni gun cikariyorlar. Ama baska yerde kullanmak icin veriyorlar mi onu bilmiyorumm hic de rast gelmedim oyle gelen birine

Ben devlette tedavi oluyorum ayni gun cikariyorlar. Ama baska yerde kullanmak icin veriyorlar mi onu bilmiyorumm hic de rast gelmedim oyle gelen birine
Bir akrabam söyledi. Eğer devletten raporun varsa özel hastane tedavinin bir kısmını karşılıyormuş araştır dedi. Peki rapor için neler gerekiyor?

Bir akrabam söyledi. Eğer devletten raporun varsa özel hastane tedavinin bir kısmını karşılıyormuş araştır dedi. Peki rapor için neler gerekiyor?

Canim evet .. devlet raporuyla calissn özel merkezler var.. mesela istanbul tüp bebek merkezi icin söyliyebilirim oluyo.. ilaclarin yarisi ödeniyo bu durumda
bunun icin devletten raporu cikartiosun,,
Smar testi rahim filmi esinin sperm analizi kan testleri gerekiyo bide ikinizin

Bahçeci Fulya da geçiyorum bu rapor?

BeniM de yarım saat önce ara ara midem bulanıyor gibi ama bunun için çok erken değil mi birde idrarımi biraz tutayim hemen kaşığim ağrıyor bende anlayamıyorum ama iki aşılama negatif ve iki tüp bebek negatif olunca insan ister istemez olumsuz düşünüyor inşallah şu mübarek günde bu düşüncelerimiz tam tersi cikar

Kızlar bizde dinledik pat patlarımızı Rabbim herkese nasip etsin inşallah kasık ağrısı hepimizin ortak sıkıntısı galiba

transferde 6. Günümdeyim. Oruç tutmuyorum bolca su içebilmek için. Hiçbir belirtim Yok. Sanki olmayacak gibi. Boşuna oruç tutmuyormuşum gibi kendimi suçlu hissediyorum. Napsam bilemedim ‍ var mı beni rahatlatacak birileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…