NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

İnşallah canım. Hayırlı haberler alırız haftaya inşallah. Bu belirtiler yanıltıcı çok düşünmemeye çalışıyorum, hakkımızda hayırlısı olacak inşallah.

Bir kaç devlet ve ünv. Hastanesine sordum kendi yerinde olmuyorsa vermiyorlar. Eğer tedavi olacağın özel hast bir hast. İle anlaşmalı ise ordan alabilirsin. Ben alacaktım ama şartları hemen yerine getiremedik ortalama 10 gün sürüyor dediler bize ünv. Hastanesinin çıkartacağı rapor. Birde hastaneye göre değişiyor istedikleri. Kimileri 1 yıl içinde ki tahlilleri isterken kimisi aşılama şartı koymuş. Yani hastane ile görüşmeden net bilgi alamazsan. Şimdiden Allah yardımcın olsun, kolaylıklar diliyorum.

Teşekkür ederim.

Kızlar 5.gün transfer olup 7. Günde hamile olduğunu hisseden var mı 3. Denemem sanki diğerlerinden bir fark yokmuş gibi geliyor çok üzülüyorum ya yine olmazsa offf

Çok fazla adet ağrısı çekiyorum. Eğme kadar çok sakindim ama akşam şiddetli bir ağrı başladı unutmadı. Şimdi hafifte olsa devam ediyor. Resmen adet olmadan önceki ağrılar. Allah tan hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor. Hakkımızda hayırlısı.

Canım hayirlisi olsun inşallah güzel haberler içindir bu agrilar

Kızlar acil yardım istiyorum evde hiç limon ile gebelik testi yapan var mı yaptoysa nasıl çıktı
Limonu duymadim..
ama camasir suyla olani duydum canim.. bi kaba koyup
idranini icine yapiorsun.. köpürürse hamilesinnn.. ama bunlarla ugrasma bence hashas test al daha acilde kan ver hemen cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…