- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.102
- 333
- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.121
İnşallah canım. Hayırlı haberler alırız haftaya inşallah. Bu belirtiler yanıltıcı çok düşünmemeye çalışıyorum, hakkımızda hayırlısı olacak inşallah.BeniM de yarım saat önce ara ara midem bulanıyor gibi ama bunun için çok erken değil mi birde idrarımi biraz tutayim hemen kaşığim ağrıyor bende anlayamıyorum ama iki aşılama negatif ve iki tüp bebek negatif olunca insan ister istemez olumsuz düşünüyor inşallah şu mübarek günde bu düşüncelerimiz tam tersi cikar
Bir kaç devlet ve ünv. Hastanesine sordum kendi yerinde olmuyorsa vermiyorlar. Eğer tedavi olacağın özel hast bir hast. İle anlaşmalı ise ordan alabilirsin. Ben alacaktım ama şartları hemen yerine getiremedik ortalama 10 gün sürüyor dediler bize ünv. Hastanesinin çıkartacağı rapor. Birde hastaneye göre değişiyor istedikleri. Kimileri 1 yıl içinde ki tahlilleri isterken kimisi aşılama şartı koymuş. Yani hastane ile görüşmeden net bilgi alamazsan. Şimdiden Allah yardımcın olsun, kolaylıklar diliyorum.Kızlar devlet hastanesinden rapor alınırsa özel hastaneler tedavinin bir kısmını karşılıyor diyorlar. Bu rapor nasıl alınıyor? Ve ne kadar süre sürüyor raporu almak? Bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim
Teşekkür ederim.Bir kaç devlet ve ünv. Hastanesine sordum kendi yerinde olmuyorsa vermiyorlar. Eğer tedavi olacağın özel hast bir hast. İle anlaşmalı ise ordan alabilirsin. Ben alacaktım ama şartları hemen yerine getiremedik ortalama 10 gün sürüyor dediler bize ünv. Hastanesinin çıkartacağı rapor. Birde hastaneye göre değişiyor istedikleri. Kimileri 1 yıl içinde ki tahlilleri isterken kimisi aşılama şartı koymuş. Yani hastane ile görüşmeden net bilgi alamazsan. Şimdiden Allah yardımcın olsun, kolaylıklar diliyorum.
ben hep yattim ama arkadaslarin cogu jelden sonra 5-10 dk yürüyordu. sanirim cok da fark etmiyor :)Kizlar selam crinone jelden sonra hemen kalkip yuruyus mu yapiyorsunuz yoksa yatiyor musunuz?
Idrar testi yapmayi düsündüm mü?Kızlar 5.gün transfer olup 7. Günde hamile olduğunu hisseden var mı 3. Denemem sanki diğerlerinden bir fark yokmuş gibi geliyor çok üzülüyorum ya yine olmazsa offf
Hayır canım cesaret edemiyorum korkuyorumIdrar testi yapmayi düsündüm mü?
Hayır canım cesaret edemiyorum korkuyorum
5.gün embrıyosu canım bugün 7. Gün olduKacinci gün embriosu canim? Kanda verebilirsin
Canım hayirlisi olsun inşallah güzel haberler içindir bu agrilarÇok fazla adet ağrısı çekiyorum. Eğme kadar çok sakindim ama akşam şiddetli bir ağrı başladı unutmadı. Şimdi hafifte olsa devam ediyor. Resmen adet olmadan önceki ağrılar. Allah tan hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor. Hakkımızda hayırlısı.
Kanda cikar ..5.gün embrıyosu canım bugün 7. Gün oldu
Canım çok sağol inşallah öyledir.şu mübarek günde allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel haberler veririm sizlereKanda cikar ..bence umutlu ol.. hamissindir insaAllah.. su mübarek günün yüzü suyu hürmetine.. dualarim seninle
Insallah canim amin. Ne zaman kan vermeyi düsünüyorsunnnCanım çok sağol inşallah öyledir.şu mübarek günde allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel haberler veririm sizlere
Yarın yada pazar günü canım eşime süpriz yapmak istiyorum her seferinde öyle diyorum ama sonuç negatif çıkınca öylece kaliyoruzInsallah canim amin. Ne zaman kan vermeyi düsünüyorsunnn
Limonu duymadim..Kızlar acil yardım istiyorum evde hiç limon ile gebelik testi yapan var mı yaptoysa nasıl çıktı
Yarın yada pazar günü canım eşime süpriz yapmak istiyorum her seferinde öyle diyorum ama sonuç negatif çıkınca öylece kaliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?