NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Limonu duymadim..
ama camasir suyla olani duydum canim.. bi kaba koyup
idranini icine yapiorsun.. köpürürse hamilesinnn.. ama bunlarla ugrasma bence hashas test al daha acilde kan ver hemen cikar
Yarın vereceğim canım çamaşır suyu ile de denedim baloncuk oldu bir sürü hayırlısı bakalım var mı yok mu yarın belli olur

Yarın vereceğim canım çamaşır suyu ile de denedim baloncuk oldu bir sürü hayırlısı bakalım var mı yok mu yarın belli olur

Aaaaa.. süperrrr o zaman insaAllah hamissinnnn .. hadi yarin sabah ilk isin kan vermek olsunnn.. güzel haberlerini bekliyorummmmm..

01 canım yine olmadı

Ah canim ya.. cok üzüldüm.. inanki.. ne diyecegimi bilmiyorum,, klasik olucak ama "hayirlisi." InsaAllah tez vakitte kocaman bi pozitifi görürsün... Allahim su mübarek günde sana hem sabir hemde yeni yelkenlere yol acicak güc versin.. anne olasin bir an önce insaAllah..
tevekkül etmekten baska caremiz yok suanda ...Allah büyük.. sanada nasip olucak insaAllah.. cani gönülden dua ediyorum sana..

Çok sağol canım üzülmek yok devam edeceğiz eğer istiyorsak hiç durmadan devam edeceğim ve bende anne olacagim

Canım hayirlisi olsun inşallah güzel haberler içindir bu agrilar
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben şimdiden kendimi hazırladım çünkü adet olacağımı hissediyorum. Allah büyüktür zamanı geldğininde o güzel haberini alırız.

Hakkında hayırlısı, dilerim bir sonraki süreçte yüzün güler bebeğine kavuşursun.

Ben şimdiden bir sonraki deneme sürecini planladım bile. Allah dermansız dert vermesin... Bu arada hangi hastanede yaptırmıştın?

Aynen canım hakkımız da hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz Allah ol derse olur bakalım küçük yaramazlar ne zaman gelecek bekleyeceğiz ugracagiz peşini bırakmayacağız ağlasam sizlasam sanki allah hemen kucağıma verecek mi tekrar tekrar deneyeceğim oluncaya kadar

Kızlar birsey soracağım Size bugün 8. Gun dr erken dedi daha bekle dedi umut dünyası acaba 8. Gun negatif olup daHa sonra değişen var mı ki 8. Gun kesin çıkar miydi gebelik olsa

Kızlar birsey soracağım Size bugün 8. Gun dr erken dedi daha bekle dedi umut dünyası acaba 8. Gun negatif olup daHa sonra değişen var mı ki 8. Gun kesin çıkar miydi gebelik olsa
Kaçncı gün embriyosu transfer edildi benm ilk denememde 8.gün negatif 1o.gün pozitifti ama dewam etmedi 2.denemem 6.gün idrarda ve kanda pozitif çıktı

aminn inşallahh.. biz ilaçlarıda yavaş yavaş kesiyoruz artık benimde gündüzleri herşey yolunda iştahım olmasada bişeyler yemeye özen gösteriyorum..yemek olmasada meyveye sarmış durumdayım ki normalde meyveyle aram çok ta iyi değildir. ne zaman yatma saatim geliyor bulantım başlıyor ikiz olsun çok isterdim bende hatta komple ailecek ama olsun hayırlı sağlıklı olsun tek olsun.. zaten doktorumda tek bebeğin herzaman için daha iyi olduğunu söyledi..olsun onları inşşal kucağımıza alıcaz

Merhaba herkese.8+3 olduk biz.Benim sürekli uykum var,tansiyonum dusuyor,cook yorgunum.Doktorum yat dinlen normal dedi ama belki bi cozumu vardır.Halsizlikle baş edebilen anne adayı var mı?

Merhaba herkese.8+3 olduk biz.Benim sürekli uykum var,tansiyonum dusuyor,cook yorgunum.Doktorum yat dinlen normal dedi ama belki bi cozumu vardır.Halsizlikle baş edebilen anne adayı var mı?
Biz de 8+3 uz Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah. Yatip dinlenme imkanin varsa sonuna kadar kullan derim. Halsizlik bende de oluyor ama hem calistigim icin hem de bicirik bir cocugum oldugu icin dinlenmeye cok vakit bulamiyorum. Bazen gercekten ayakta uyuyacakmis gibi oluyorum. Ama ne olursa olsun binlerce kez sukurler olsun ki enerjimizi azaltan canlar yetisiyor icimizde. Rabbim onlara saglik versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…