- Konu Sahibi mavideniz93
-
- #1.141
Yarın vereceğim canım çamaşır suyu ile de denedim baloncuk oldu bir sürü hayırlısı bakalım var mı yok mu yarın belli olurLimonu duymadim..
ama camasir suyla olani duydum canim.. bi kaba koyup
idranini icine yapiorsun.. köpürürse hamilesinnn.. ama bunlarla ugrasma bence hashas test aldaha acilde kan ver hemen cikar
İnşallah canım yarın belli olurBu sefer insallah o süprizi yaparsin canim
Yarın vereceğim canım çamaşır suyu ile de denedim baloncuk oldu bir sürü hayırlısı bakalım var mı yok mu yarın belli olur
İnşallah canım bu iyiye isarettir yarın öğleyin çıkar sonuç sizlere yazarım kixlar benim. İçin bol bol dua edinAaaaa.. süperrrr o zaman insaAllah hamissinnnn ..hadi yarin sabah ilk isin kan vermek olsunnn.. güzel haberlerini bekliyorummmmm..
İnşallah canım bu iyiye isarettir yarın öğleyin çıkar sonuç sizlere yazarım kixlar benim. İçin bol bol dua edin
Verdim canım malesef negatifDualarimiz seninleeeee ...
Verdim canım malesef negatif
01 canım yine olmadıKac cikti degerin canim..
Sabahtan beri seni düsünüyorum..
01 canım yine olmadı
Çok sağol canım üzülmek yok devam edeceğiz eğer istiyorsak hiç durmadan devam edeceğim ve bende anne olacagimAh canim ya.. cok üzüldüm.. inanki.. ne diyecegimi bilmiyorum,, klasik olucak ama "hayirlisi." InsaAllah tez vakitte kocaman bi pozitifi görürsün... Allahim su mübarek günde sana hem sabir hemde yeni yelkenlere yol acicak güc versin.. anne olasin bir an önce insaAllah..
tevekkül etmekten baska caremiz yok suanda ...Allah büyük.. sanada nasip olucak insaAllah.. cani gönülden dua ediyorum sana..
Çok sağol canım üzülmek yok devam edeceğiz eğer istiyorsak hiç durmadan devam edeceğim ve bende anne olacagim
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben şimdiden kendimi hazırladım çünkü adet olacağımı hissediyorum. Allah büyüktür zamanı geldğininde o güzel haberini alırız.Canım hayirlisi olsun inşallah güzel haberler içindir bu agrilar
Yoktu canım zaten tüp bebege bir süre ara vereceğiz galiba sonra tekrardan başlarızNe güzel güclü bir anne adayisin
Donmusun varmiydi peki canim?
Aynen canım hakkımız da hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz Allah ol derse olur bakalım küçük yaramazlar ne zaman gelecek bekleyeceğiz ugracagiz peşini bırakmayacağız ağlasam sizlasam sanki allah hemen kucağıma verecek mi tekrar tekrar deneyeceğim oluncaya kadarHakkımızda hayırlısı olsun. Ben şimdiden kendimi hazırladım çünkü adet olacağımı hissediyorum. Allah büyüktür zamanı geldğininde o güzel haberini alırız.
Hakkında hayırlısı, dilerim bir sonraki süreçte yüzün güler bebeğine kavuşursun.
Ben şimdiden bir sonraki deneme sürecini planladım bile. Allah dermansız dert vermesin... Bu arada hangi hastanede yaptırmıştın?
Kaçncı gün embriyosu transfer edildi benm ilk denememde 8.gün negatif 1o.gün pozitifti ama dewam etmedi 2.denemem 6.gün idrarda ve kanda pozitif çıktıKızlar birsey soracağım Size bugün 8. Gun dr erken dedi daha bekle dedi umut dünyası acaba 8. Gun negatif olup daHa sonra değişen var mı ki 8. Gun kesin çıkar miydi gebelik olsa
aminn inşallahh.. biz ilaçlarıda yavaş yavaş kesiyoruz artıkEvet cok sukur orda olmaya devam ederler imarim ve zamani gelince de kucaklarimiza aliriz saglikla. Doktor suan icin kalp atisini duymanin bebegi etkileleyebilecegi gibi bir seyler soyledi o anin heyecaniyla tam hatirlamiyorum cumleyi ama doktorun kendi tercihiydi bu. Bizim de tek bebek oldugu garantilendi ki benim de gonlumden gecen buyduBenim cok fazla bulantim yok ama istahim da yok. Hic saglikli beslenemiyorum. Bu donem de boyle gececek. Insallah 3 aydan sonra hamileligin cicim aylarina geceriz.
Biz de 8+3 uzMerhaba herkese.8+3 olduk biz.Benim sürekli uykum var,tansiyonum dusuyor,cook yorgunum.Doktorum yat dinlen normal dedi ama belki bi cozumu vardır.Halsizlikle baş edebilen anne adayı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?