NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Aaa Istanbuldasıniz ne guzel.Burada her imkan daha bol şanslıyız bir kere bu buyuk avantaj.Karamsarlık kelimesini hayatınızdan çıkarın lutfen.Bu surecte asla olumsuza kapılmayın.Allah sevdigi kuluna dert verir dua beklermis.Çözümsüz degil bu dertler yeter ki sabredin.Ben istedim esimin once amleiyat olmasini cunku bizim istanbulda pek kimsemiz yok o anda ikimizle birden ilgilenecek.Ben kendimi çıkacagına o kadar alıstırdim ki zorlanırım oyle dedim.Bi de bosuna o kadar igne hormon almak da isin obür tarafı tabi.Zaten dondurulmus sperm ile taze arasında fark yok.Ama tabi siz nasıl iyi hissedecekseniz oyle yaparsınız tercih meselesi biraz.Bi de size o gün kosturacak biri şart.Yanınızda biri olmalı bence

Evet canım biz istanbuldayız siz şehir dışından geliyorsunuz galiba.. Sizin cesaretinizden bende istiyorum.. ne güzel hem rahat hemde olumlusunuz. bizimde cuma günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek belkide eşim önce ameliyat olur ben eş zamanlı istiyorum ne yalan söyleyim az bulunursa sperm dondurulacak kadar olmazsa yada dondurulup çözülünce hepsi canlılığını yitirirse diye.. ben böyleyim işte herşeyde evham yapıyorum. sizin hangi genetik sorunlu? İnşallah sorunsuz ilerler tedaviniz

Yok biz de Istanbuldayız.Benim esimin y kromozom delesyonu vardı genetik bir sorun babasindan gecmis babasi bir hastalik gecirmis o da esime yansımış iste.Ben Pendikteyim yakinsaniz gorusuruz bile sizin morale ihtiyaciniz var yardimci olmak isterim.Ben kuantum fiziği,pozitif dusunce uzerine konularda cok merakliyimdir isten arta kalan zamanlarimda cok okurum,arastiririm.Bu tarz kitaplari okursaniz belki size faydali olur.Metin hara yol ve dem mesela cok iyi kitaplardir.Sizi motive edecek seyler yapmak iyi gelir.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimiz icin hayirlisi

İnşallah canım çok isterim sen ne kadar iyi niyetli birisin.. biz avrupa yakasındayız bahçelievler tarafında o dediğin kitaplarıda en kısa zamanda alıp okuyacağım çok ihtiyacım var.. bende teşekkür ederim. bundan sonra burda iletişim halinde oluruz tedavilerimizden bahsederiz birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız.

Tesekkurler.Iyi geceler.Ruyanızda bebişinizi görün.

Merhaba kızlar ; dondurulmuşlar ile bu 3.deneme olacak. Persembe gunu transferım gerceklesecek bol sans ve dua edın lütfen.
mavideniz93 bir liste oluştursan kimin ne sorunu var yas nerde tedavı gormuş ve sonuc olarak cok faydalı olur dıte dusunuyorum

Cnm nasıl liste oluşturulacak bilmiyorum sen biliyorsan anlat yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…