- 25 Nisan 2016
- 88
- 72
- 38
- 41
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Aaa Istanbuldasıniz ne guzel.Burada her imkan daha bol şanslıyız bir kere bu buyuk avantaj.Karamsarlık kelimesini hayatınızdan çıkarın lutfen.Bu surecte asla olumsuza kapılmayın.Allah sevdigi kuluna dert verir dua beklermis.Çözümsüz degil bu dertler yeter ki sabredin.Ben istedim esimin once amleiyat olmasini cunku bizim istanbulda pek kimsemiz yok o anda ikimizle birden ilgilenecek.Ben kendimi çıkacagına o kadar alıstırdim ki zorlanırım oyle dedim.Bi de bosuna o kadar igne hormon almak da isin obür tarafı tabi.Zaten dondurulmus sperm ile taze arasında fark yok.Ama tabi siz nasıl iyi hissedecekseniz oyle yaparsınız tercih meselesi biraz.Bi de size o gün kosturacak biri şart.Yanınızda biri olmalı benceÇok sağolun allah razı olsın insanı öyle güzel motive ediyorsunuz ki bir an olumlu sonucu gördüm sanki çok teşekkür ederim..İnşallah sizde mutlu sona ulaşırsınız tüm evlat isteyenler hepimiz.. Ben oldukça karamsar korkak heyecanlı bir tipim.. herşeyin en kötüsünü düşünerek hayatı kendime dar etmeyi başarırım. İnşallah bu dünyadaki sınavımız biter bitmezsede Rabbim imtihanımızı kolay eylesin.. Bizdeki azospermin sebebi hormonlar yüksek 3 aylık bir iğne tedavisi verdi doktorumuz onun sonucunda ameliyat ve bitti iğnelerimiz bundan sonra doktorumuz yönlendirecek mikrotese ve tüp bebek tedavisi.. bizim doktorumuzda Tansel kaplancan bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavimizde orda yapılacak.. belki bende hazırlanabilirim eşimle eş zamanlı olabilir tedavimiz sizin galiba önce eşiniz ameliyat olmuş doktormu öyle olmasını istedi?
Evet canım biz istanbuldayız siz şehir dışından geliyorsunuz galiba.. Sizin cesaretinizden bende istiyorum.. ne güzel hem rahat hemde olumlusunuz. bizimde cuma günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek belkide eşim önce ameliyat olur ben eş zamanlı istiyorum ne yalan söyleyim az bulunursa sperm dondurulacak kadar olmazsa yada dondurulup çözülünce hepsi canlılığını yitirirse diye.. ben böyleyim işte herşeyde evham yapıyorum. sizin hangi genetik sorunlu? İnşallah sorunsuz ilerler tedavinizAaa Istanbuldasıniz ne guzel.Burada her imkan daha bol şanslıyız bir kere bu buyuk avantaj.Karamsarlık kelimesini hayatınızdan çıkarın lutfen.Bu surecte asla olumsuza kapılmayın.Allah sevdigi kuluna dert verir dua beklermis.Çözümsüz degil bu dertler yeter ki sabredin.Ben istedim esimin once amleiyat olmasini cunku bizim istanbulda pek kimsemiz yok o anda ikimizle birden ilgilenecek.Ben kendimi çıkacagına o kadar alıstırdim ki zorlanırım oyle dedim.Bi de bosuna o kadar igne hormon almak da isin obür tarafı tabi.Zaten dondurulmus sperm ile taze arasında fark yok.Ama tabi siz nasıl iyi hissedecekseniz oyle yaparsınız tercih meselesi biraz.Bi de size o gün kosturacak biri şart.Yanınızda biri olmalı bence
Yok biz de Istanbuldayız.Benim esimin y kromozom delesyonu vardı genetik bir sorun babasindan gecmis babasi bir hastalik gecirmis o da esime yansımış iste.Ben Pendikteyim yakinsaniz gorusuruz bile sizin morale ihtiyaciniz var yardimci olmak isterim.Ben kuantum fiziği,pozitif dusunce uzerine konularda cok merakliyimdir isten arta kalan zamanlarimda cok okurum,arastiririm.Bu tarz kitaplari okursaniz belki size faydali olur.Metin hara yol ve dem mesela cok iyi kitaplardir.Sizi motive edecek seyler yapmak iyi gelir.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimiz icin hayirlisiEvet canım biz istanbuldayız siz şehir dışından geliyorsunuz galiba.. Sizin cesaretinizden bende istiyorum.. ne güzel hem rahat hemde olumlusunuz. bizimde cuma günü kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek belkide eşim önce ameliyat olur ben eş zamanlı istiyorum ne yalan söyleyim az bulunursa sperm dondurulacak kadar olmazsa yada dondurulup çözülünce hepsi canlılığını yitirirse diye.. ben böyleyim işte herşeyde evham yapıyorum. sizin hangi genetik sorunlu? İnşallah sorunsuz ilerler tedaviniz
İnşallah canım çok isterim sen ne kadar iyi niyetli birisin.. biz avrupa yakasındayız bahçelievler tarafında o dediğin kitaplarıda en kısa zamanda alıp okuyacağım çok ihtiyacım var.. bende teşekkür ederim. bundan sonra burda iletişim halinde oluruz tedavilerimizden bahsederiz birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız.Yok biz de Istanbuldayız.Benim esimin y kromozom delesyonu vardı genetik bir sorun babasindan gecmis babasi bir hastalik gecirmis o da esime yansımış iste.Ben Pendikteyim yakinsaniz gorusuruz bile sizin morale ihtiyaciniz var yardimci olmak isterim.Ben kuantum fiziği,pozitif dusunce uzerine konularda cok merakliyimdir isten arta kalan zamanlarimda cok okurum,arastiririm.Bu tarz kitaplari okursaniz belki size faydali olur.Metin hara yol ve dem mesela cok iyi kitaplardir.Sizi motive edecek seyler yapmak iyi gelir.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimiz icin hayirlisi
Tesekkurler.Iyi geceler.Ruyanızda bebişinizi görün.İnşallah canım çok isterim sen ne kadar iyi niyetli birisin.. biz avrupa yakasındayız bahçelievler tarafında o dediğin kitaplarıda en kısa zamanda alıp okuyacağım çok ihtiyacım var.. bende teşekkür ederim. bundan sonra burda iletişim halinde oluruz tedavilerimizden bahsederiz birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız.
Damar tıkanıklığı olabilir dediler sizinİnşallah sizde mutlu sona ulaşırsınız.. sizdeki azosperm sebebi neydi? kusura bakmayın çok soruyorum ama yakında bizimde tedavimiz başlayacak endişelerim var..
bizim hormonal nedenler testis yetersizliğiDamar tıkanıklığı olabilir dediler sizin
Cnm nasıl liste oluşturulacak bilmiyorum sen biliyorsan anlat yapıyımMerhaba kızlar ; dondurulmuşlar ile bu 3.deneme olacak. Persembe gunu transferım gerceklesecek bol sans ve dua edın lütfen.
mavideniz93 bir liste oluştursan kimin ne sorunu var yas nerde tedavı gormuş ve sonuc olarak cok faydalı olur dıte dusunuyorum
İnş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. Dularım seninleVe transfer günü dua edin kızlar Bebişleri almaya gidiyorum:)
Benimde transfer günüm canım hadı hakkımızda hayırlısı olsunVe transfer günü dua edin kızlar Bebişleri almaya gidiyorum:)
inş canım çok sağolİnş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. Dularım seninle
İnş kazamız mübarek olsun :)))) sıkı sıkı tutunsunlar insBenimde transfer günüm canım hadı hakkımızda hayırlısı olsun
haydi bakalım annesi, al da gel bebekleriniVe transfer günü dua edin kızlar Bebişleri almaya gidiyorum:)
:) alicam inş dualarinizi eksik etmeyinhaydi bakalım annesi, al da gel bebeklerini
Canımmmmmmmmm dualarım senınle ıkı bebişinide al gel persembede sıra bende. Haberlerini beklıyorum arkadasımBenimde transfer günüm canım hadı hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?